Добри школи за подготовка на кандидат - гимназист

• 162 929
  • 905
  •   1
Отговори
# 735
  • Там, където ме обичат
Цитат
За школа са подходящи деца, които нямат пропуски с материала, имат навици да работят самостоятелно.
Ако детето има от гореописаните проблеми, най-добре е индивидуалната работа.
Копирам това от Ганис, защото изцяло съм съгласна с мнението.
Проверено е лично и резултатите са  отлични.  Peace
Това е едно на ръка, а другото е, че вече цените за частен учител и школа май са изравнени, даже в някои случаи разбрах, че школите излизали по-скъпо. Нищо чудно, при много кандидати цените хвърчат нагоре.

Че се приблжиха цените е вярно, но не са съвсем еднакви.
Школите си имат своите предимства-конкурентна среда, стипендии за най-добрите и т.н.
Не ги отписвайте заради цените, а преценете спрямо вашето дете.  Peace

# 736
  • София
По мои лични наблюдения при познати деца, ходилите на школа имаха по-високи резултати от ходилите на уроци. Предполагам, че стегнатата програма  на школите и групата увличат. Не говоря за конкурентна среда, просто си го обяснявам с това, че децата все пак имат нужда да са сред някакво количество други деца, с които да се движат през трудностите. Там не е само учене, те се развличат доста през почивките, създават контакти. С частен учител е полезно, но според мен има опасност от изоставане, пъък и е доста скучно.

# 737
  • София
При моето дете по-подходящия вариант е частни учители,детето си ги харесва и се надявам на бърз напредък.За догодина за 1,5 ч.цената е 30лв.Мисля,че всичко е до дете и до нивото му по двата предмета.

# 738
  • Там, където ме обичат
Един глас за Милениум, приятелско дете се е представило отлично на изпитите. Наскоро разбрах.

# 739
  • София
И аз съм много доволна от подготовката в "Милениум".
Наскоро прочетох, че са направили и курсове за подготовка за матурите.

# 740
  • дядовата ръкавичка
Бихте ли споделили от кои преподаватели сте доволни в Милениум?

# 741
  • София
По БЕЛ - Периянова, по мат. - Чичева, но май сега е с друга фамилия.

# 742
  • София
Също чух много добри отзиви за Милениум и записах там дъщеря си. Групите във филиала им в Лозенец са с по 6 деца Simple Smile

# 743
нашият опит с школите е следния:

бяхме до края на първия срок в школа "Софронии" Андреевска, Томов => напълно подкрепям мнението на some madness. Като цяло недоволна. Дъщеря ми ходеше с нежелание, вслушах се в аргументите, който бяха много смислени, и я преместих в школа " Милениум" Чичева, Христемова.
Детето напредна много и съм доволна от резултатите.
Моят съвет е да разговаряте и да слушате децата си Simple Smile Защото всичко е въпрос на напасване.

# 744
  • София
Един глас за Милениум, приятелско дете се е представило отлично на изпитите. Наскоро разбрах.

Там не бяха ли учители от НЕГ  newsm78

# 745
  • София

Да, без упоменатата по-горе от zuri Чичева. Peace

# 746
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

За Христемова мога да гласувам с две ръце. Преподаваше на дъщеря ми БЕЛ в 91 НЕГ, невероятен педагог с отличен подход към децата, даде им страхотна подготовка и всички изкараха матурата с отлични оценки само на базата на нейната подготовка в час. Аз лично я послушах да не пращам дъщеря си на курсове и допълнителни уроци за матурата и заложих само на работата на Христемова в клас с децата. Така че съм сигурна, че и в школата работи на ниво.  Peace

# 747
  • София

За Христемова мога да гласувам с две ръце. Преподаваше на дъщеря ми БЕЛ в 91 НЕГ, невероятен педагог с отличен подход към децата, даде им страхотна подготовка и всички изкараха матурата с отлични оценки само на базата на нейната подготовка в час. Аз лично я послушах да не пращам дъщеря си на курсове и допълнителни уроци за матурата и заложих само на работата на Христемова в клас с децата. Така че съм сигурна, че и в школата работи на ниво.  Peace

Аз освен с двете ръце  гласувам  и с двата крака. Grinning Преподава вече 3 поредни години на дъщеря ми в НЕГ, дано и следващите две пак да е тя. Praynig Убедена съм, че по същия начин работи и в школата.

# 748
Цитат на: пенсионирана русалка link=topic=404104.msg25460500#msg25460500

Аз освен с двете ръце  гласувам  и с двата крака. Grinning Преподава вече 3 поредни години на дъщеря ми в НЕГ, дано и следващите две пак да е тя. Praynig Убедена съм, че по същия начин работи и в школата.

Един глас и от мен, ние сме записани при нея за догодина (за 6 клас), Наташа Христемова е много фин и интелигентен човек, имах удоволствието да се запозная с нея лично преди около месец, когато записвах дъщеря ми в Милениум. Ние предпочетохме Милениум за БЕЛ.

А по математика си оставаме и догодина в Междучасие, където дъщеря ми ходи сега, в 5 клас, преподава й Красимира Петрова от СМГ.

Лично мнение - в Междучасие дават доста по-сложни задачи, а и преподавателите са от СМГ. Но БЕЛ в Милениум е на по-високо ниво.

# 749
  • Linz
Чак сега виждам темата, а от известно време търся школа, в която от есента да запиша 6-класничката. Обмислям и варианта за частни учители. Ще следя за идеи.

Общи условия

Активация на акаунт