Важното е да си силна!Nijntje стискам палци.
Аз днес луднах тотално , Айя беше с температура целия ден, а бебето не спа целия следобяд ,чак сега заспа,но да видим до кога...

.
, някои казват, че ако ги ангажираш с бебока стават чудеса...но как да стане незнам. Той си обича живота, свободата и не иска нищо да се съобразява...Дано успеете да намерите правилния начин да живеете добре. 
Утре сте ходим и на ортопед при Филипов там.

То все по-малко успявам да изцедя и страшно се депресирах и реших, че колкото и да ревем и двамата ще си се мъчим на гърдата. Нали бебчо тегли повече, а и стимулира повече...С помпата лесно, но ако вземе да ми спре кърмата ще ми бъде много неприятно. Вече два пъти се хранихме, като втория предложих и двете, а първата цели 30 мин я дърпа... Дано лактацията ми се нормализира и скоро влезем в добър ритъм!
.Сложиха ни и хепатитната ваксина.Сега мисля да взема тази петорната, забравих й името
.
и се чудя дали да й се доверя.
Само кажи!А иначе, съгласна съм с всички-по-добре е Варна.
Всичко ще се оправи!
я го стресни малко тоя твоя мъж. Като гледам как ни пишеше в темат и се вълнуваше покрай раждането и се притесняваше за теб , има хляб в него
Ела малко на моренце дасе прибира в празната къще малко да му дойде акъла.
А иначе като ви гледам колко сте младички има взаимно да се учите миличка. Не се отчайвай , всички малко или много минават от там. И ние сме имали караници по точно този повод.
) и му казах - гадно ли ти е че прецаках нещо за което ти пука ? И на мен ми е точно толкова гадно като оправя къщата и ти след мен я насвиниш .
И той така постъпва. Най важното е да си говорите много. Според мен това е разковничето.

сигурно скоро ще ги махна съвсем - посвикнаха ми зърната и каналите се разшириха
А бебо колко лакомо яде милия малко мекичко зърно , не като силикона 
Така че дружко, от теб гледането от мен парите (и не бой се изкарвам за да харчим и двете
. Това нормално ли е толкова малко да ми остава (чак се зачудих по принцип колко произвеждам 

Не мога да ви опиша колко мило ми стана и колко много значи за мен подкрепата ви, имате късмет че нямаме среща тия дни, щях да ви орева от умиление колко добри можете да бъдете към някой толкова непознат и колко много значи за мен подкрепата ви!

Аз нали четох, четох, ама накрая това и да съм го прочела не ми е влязло в главата с разгладеното сиво вещество.
Нормално ли е да ти омекнат гърдите?
Майчета да ви питам колко градуса е в стаята на бебетата ви и пускате ли климатик.В нашета стая е 30 градуса не се диша и мисля да пускам климатика да охлажда докъто сме навън или ще водя беба в друга стая и като се охлади малко да го спирам то иначе е сауна 

То все по-малко успявам да изцедя и страшно се депресирах и реших, че колкото и да ревем и двамата ще си се мъчим на гърдата. Нали бебчо тегли повече, а и стимулира повече...С помпата лесно, но ако вземе да ми спре кърмата ще ми бъде много неприятно. Вече два пъти се хранихме, като втория предложих и двете, а първата цели 30 мин я дърпа... Дано лактацията ми се нормализира и скоро влезем в добър ритъм!
. Също така елиминирай домашните дразнители - това е много важно за успешното кърмене.
. В един момент е нещата се регулират и гърдите не се препълват болезнено. Това, което описваш като поведение на Рада ми е познато - Ели го прави същото в момента. Аз я оставям да си суче и в повечето случаи след това ми връща мляко малката лакомия
. Малките бебчета имат нужда да усещат близостта на мама и да си потренират сукателните умения
. Нямаш поводи за притеснение, ако мокрите и мажете достатъчно памперси (минимум 6 пишани на ден и 1-3 акани), малката е жизнена и жълтеничката и не се обостря.
. В един момент е нещата се регулират и гърдите не се препълват болезнено. Това, което описваш като поведение на Рада ми е познато - Ели го прави същото в момента. Аз я оставям да си суче и в повечето случаи след това ми връща мляко малката лакомия
. Малките бебчета имат нужда да усещат близостта на мама и да си потренират сукателните умения
. Нямаш поводи за притеснение, ако мокрите и мажете достатъчно памперси (минимум 6 пишани на ден и 1-3 акани), малката е жизнена и жълтеничката и не се обостря.
Препоръчани теми