За подготвителните модули към СМГ - І

• 43 115
  • 390
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние не сме приети и хич не се гордея, тотална излагация на последните две задачи. А до последно ми твърдеше, че геометричната е решил на 100% и подробно я е описал, даже се консултирал след това с други деца, които са получили същото.....
Яд ме е защото юни месец всеки ден усилено се занимавах с него и знам, че можеше да ги решава.
Предполагам, че решенията могат да се видят след това.
На приетите ЧЕСТИТО !!!
И само да дам съвет на бъдещите кандидати. Не разчитайте, че с много частни уроци нещата са сигурни. Май и юни бяхме почти всеки ден допълнително от курса на урок, да не казвам колко пари е това......но в главата му беше само как да излезе по-бързо да играе, сякаш всичко правеше насила. 

# 181
ЧЕСТИТО НА ПРИЕТИТЕ!  smile3501

Nelly, аз исках моят син да е с руски - вижда ми се по-ценен този език. Английският навсякъде може да се научи.
Но той не пожела руски.

Nadyk, съжалявам. Ти си страхотна майка.  Peace

За децата, приети или не - положиха усилия!

Ако някой знае как мога да намаля снимката!

# 182
Честито на приетите! И моя син е сред тях:-)
И както някой каза, като за домашна подготовка е направо екстра Simple Smile
Тежък изпит беше!
На всички дечица пожелавам страхотно и безгрижно синьо лято! Joy
http://vbox7.com/play:c547fcef

# 183
Честито на приетите   bouquet! Аз нямам идея дали е приет или не, още не сме ходили. Според мен обаче не е. След малко тръгваме за Силистра и ще минем през СМГ, но сигурно ще е заключено, та остава татито утре да мине на път за работа и да погледне.

# 184
И от мен честито на всички приети!!!   Tada

На моя син му обещах за награда един месец да не чува "Не" и "Не може" от мен!  Laughing

# 185
  • София
Резултатите са залепени на външната врата, така че и да е заключено няма проблем да се видят.

# 186
  • София
 newsm44 И МОЯТ СИН Е ПРИЕТ.
Той е на 29 място. Всички сме много щастливи и горди.
За награда при чичо му в Холандия, дано е достатъчно за сега. Надявам се да не ни изнудва за повече.

# 187
Здравейте, следя чата ви отдавна и получавам полезна информация от него!
Честито на всички деца! Моят син също е приет - има 35 точки и сме много горди с него! Ние записахме първо желание руски език, защото той до сега учеше в руски в училище. Надявам се да попадне във хубав клас

# 188
  • София
Честито на всички приети дечица  bouquet

За съжаление моят син не е сред тях Sad. Остава му опитът и поуката да се концентрира и да бъде по-малко самоуверен  Simple Smile

# 189
  • София
Айде и аз да се похваля. Току-що се върнахме от празненството послучай приемането на Диването в СМГ. Чадото ме изненада с резултат - 23-ти с 30т. Добре, че математиката явно я разбира по-добре от майка си  Mr. Green

И да потвърдя, че поне три от приетите деца в 125-о със сигурност са приети в СМГ, т.е. в 125 ще приемат от резервите.

# 190
 hitЧеститооооо на всички приети!А за тези които не са-задачите бяха много трудни.

# 191
Аз да се похваля:
Мойто говедо е прието. newsm44

# 192
  • София
Честито и от мен на приетите дечица!Успех и на останалите! Grinning

# 193
  • София
Честито на всички приети дечица!!!
На останалите- здраве и късмет. Това е само едно състезание...
Ние ще се борим след две години. Препоръчайте ми преподавател за 3 клас. При кага успеваемостта е най-добра?

# 194
  • Русе
Честито на всички приети дечица!
Може ли и на мен задачките - volen00@abv.bg  Praynig
Предварително благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт