За подготвителните модули към СМГ - І

• 43 116
  • 390
  •   1
Отговори
# 165
Ехеее, ЧЕСТИТО!!!  baloni 
Дай подробности, моля те, с колко точки влизат?

# 166
  • Варна
Честито на приетите!   bouquet

# 167
  • София
Моят син не е приет, има 21т.,а последните приети са с 23т. - така, че оставаме в математическата паралелка в 125СОУ. На нас по принцип ни е по-удобно 125то, тъй като ни е по-близо, а и детето го предпочита. Честито на всички приети!  Simple Smile

# 168
Честито на всички приети!Много здраве и късмет на децата и все повече такива хубави успехи Simple Smile Радвайте се Simple Smile А на тези които не са приети - Да не се отчайват!Очевадно задачите са били много трудни!

# 169
  • София
къде могат да се видят резултатите

# 170
С по 23 т. влизат и резултатите са в гимназията.
 newsm74 СИНЪТ МИ Е ПРИЕТ!

# 171
  • София
мерси, отиваме да проверим.........

Честито на всички приети!!!!!

Много успехи желаем!!!!!!

# 172
Стики, ЧЕСТИТО!!!!

Браво на момчето! Сега той заслужава един голям подарък Gift и една невероятна  ваканция!!!

Дано има и други приети. Praynig

# 173
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ ДЕЦА!

Да са здрави децата и все така да Ви радват с успехите си!  bowuu

Аз попадах до сега на темата, но си мсилех, че само модулите коментирате,..

А то имало и повод да почерпите!   Laughing

Браво на децата!

Ние също посещавахме модулите в 4-ти и 5-ти клас, 2 точки ни разделиха от приемането в 5-ти клас, но сина ми нямаше мераци  за СМГ. Заниманията в Математичската обаче, определено много му помогнаха в последващата подготовка!

Сега ни предстои втория изпит след 7-ми клас - по математика! И после ще се ориентираме в желанията! Laughing

# 174
Поздравления за приетите и от мен. За останалите - не се отчайвайте, състезанието още не е приключило. До 7 клас има доста време, доста задачи и доста състезания. Най-важното е да се подкрепят децата независимо от резултата, за да не загубят интерес.

# 175
Да се похваля и аз: СИНЪТ МИ Е ПРИЕТ!!!    baloni

26 точки, 56-то място.  Grinning
Като за самостоятелна подготовка (не посещаваше модулите в СМГ) си е направо екстра!!!  Grinning

Сега започва чуденето дали да го запишем...  Wink

# 176
  • София по рождение
ЧЕСТИТО НА ПРИЕТИТЕ ДЕЧИЦА!!![/size][/color]

Моят е с 21 т. Не е приет, но се гордея с него!!!! Hug Hug

# 177
 И моята щерка е приета... но с руски Embarassed
Не че сме имали кой знае какви амбиции, но докато ходи на подготвителните модули много се нави за СМГ.
 Дали си заслужава изобщо да се учи руски!?!?

# 178
Госте,Руски език може да се "преглътне" заради математиката.
Обикновено паралелката с руски е  "Г" -много е важно и на кой учител по математика ще попаднете.Това го казвам при положение,че се колебаете.В "А" паралелка са най-най-....Обикновено и те представят България на състезанията по света.

ЧЕСТИТО НА ПРИЕТИТЕ!!!

# 179
Дали си заслужава изобщо да се учи руски!?!?

Колкото повече езици, толкова по-добре. Wink Едва ли това ще й е последният, който ще учи. Wink Аз даже съм на мнение, че е безсмислено да се учи толкова много английски, защото:
1) е лесен;
2) покрай компютрите всички искат или не ще го научат;
3) английски знае почти всеки вече, докато руският е недостатъчно застъпен и може когато децата ни порастнат да има недостиг и нужда точно от него... Знае ли човек какви икономически механизми ще управляват света след 10-20-30 години...

Общи условия

Активация на акаунт