За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 938
  • 390
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Нека да не Ви напомня на израза "Аз съм късоглед и пея в хора"  Joy Joy Joy

# 331
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Моля спешно за съвет!!!  Praynig
Разбрах малко късно, че е започнало записването за новата учебна година. Кажете ми, ако при Борисова са запълнени местата вече, за третокласник, кой от следните три варианта е по- добър- Гигова, Савова или Данова?
Тази година ме вълува по-скоро не обема от материал и темпото на учене, а кой е по- интересен като личност, или преподава по по- разчупен начин, защото пред мен стои въпроса преподавателя да го "грабне" като личност и да му стане интересно решаването на задачи, а догодина да гоним вече обем от усвоен материал.
Имам приятелка, която се интересува за 6 клас и там избира между Александров, Велинов и Колева. Чувала съм отзиви само за Колева, но по- скоро противоречиви и не мога да я ориентирам и нея.
Моля помагайте спешно, че утре трябва да реагирам.  newsm78

# 332
bloomnicer, утре и аз ще записвам дъщеря ми за курсовете.

Понеже за никого от преподавателите,които поемат трети клас нямах информация,последните дни събирах такава.Ще ти кажа моето решение,но то е на база мнения на други,а не личен опит.
Борисова отпада,но тук причините са лични.
Данова за малки ученици-не.
Аз се колебая между Елза Тодорова и Савова,но май ще заложа на Тодорова.

За 6-ти клас нямам информация.
Утре е следизборен ден.Мисля да звънна по телефона до СМГ да видя дали и от колко работят.
Успех!!!

# 333
ана, много ти благодаря за бързата реакция. За Елза Тодорова съм чувала добри отзиви, но доколкото видях тя води само от 8 часа. Както за мен, така и за младежа това ни е кански ранен час. Аз бих могла да го преглътна, но той е много труден на ставане и се опасявам, че ще имаме проблеми. Затова фиксирам само тези с по- късни часове. Твоята информация ме ориентира в голяма степен, така че утре ще видя къде има места. Дано да работят, защото не ми се разкарва пак.
Лека нощ 
 Peace

# 334
  • София
Здравейте момичета!

Синът ми ще бъде 6 клас и се чудим дали да го запишем на курса към СМГ.
Преподавателите,които ще водят тази година 6-класниците нищо не ми говорят като имена и бих искала да дадете отзиви,ако разбира се имате такива.
А те са:Попов,Петрова,Александров,Велинов и Колева.
И ако знаете цени,моля споделете ги.

Предварително благодаря и надявам се съм попитала на правилното място!

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:19 от Ali&Meli

# 335
  • България, София
Моят ще ходи при Стоянов, ако Симеонов не води т.г.

Сподели малко повече впечатления за Стоянов, моля...

# 336
bloomnicer какво стана?
Записахте ли се?

Ти снощи ме стресна малко с този наистина ранен час на Тодорова,но като отидох разбрах,че Савова пък ще води от 13.00 ч.
То пък в този следобеден час на някои деца им се приспива...
В крайна сметка записах дъщеря ми от 8.00 при Елза Тодорова.
Има ли и други?

vimares, на много моя близка приятелка дъщеря и ще бъде 7-ми клас в СМГ.
Преподава им Стоянов.Хич не са доволни.Оставял неразбран материал.Но пък той не може и да обръща внимание на всеки.Записаха дъщеря си на частни уроци.Иначе на курсовете много го  хвалят.

За другите преподаватели нямам информация.
Явно много от тях са нови и тепърва ще се доказват.

П.П.Симеонов и Стоянов водят курсове по математика и в Образователен център Междучасие.

# 337
  • България, София
Преподава им Стоянов.

ana благодаря за информацията, ще си продължим при Елза Тодорова, както миналата година.

# 338
ana благодаря за информацията, ще си продължим при Елза Тодорова, както миналата година.

А ти доволна ли си от Тодорова?
Аз записах дъщеря си при нея.

# 339
  • София по рождение
Преподава им Стоянов.

моят син много харесваше Стоянов, аз също бях доволна от преподаването/е, имало е и случай, когато нещо не е разбрал, но при 30 деца не мога и да очаквам, че господина ще изчaка всяко дете да разбере, за да продължи./ За протокола: 2 т. не му стигнаха да влезе.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:55 от Nadyk

# 340
  • България, София
А ти доволна ли си от Тодорова?

Да, доволна съм, без да имам база за сравнение. Има тенденция към преподаване като на по-големи деца, със стегнато темпо, но това се предполага, предвид обема на материала и нивото на занимания. При нас разликата беше голяма, тъй като в училище 2 и 3 клас сериозно занижиха изискванията и съответно падна нивото и мотивацията на класа.
Децата я харесват, спокойна е, не им се кара, дори и за ненаписани или недовършени домашни, опитва се да изисква, а не да налага. Загрижена е - говорила съм с нея няколко пъти.

# 341
Vimares, благодаря ти.
Вече от няколко места ми се потвърждава информацията,че Тодорова е много добра като преподавател.

# 342
Записахме се и ние  Peace
При Борисова, но от 13 часа, тъй като за 10,30 вече нямаше места. Часът не ми притеснява, надявам се, че и избора ни на преподавател е удачен. Силно се надявам се да му хареса, защото с английския- първият опит с алианса в 1 клас претърпя пълен неуспех. Добре че във втори в друга школа му стана интересно и ходи с желание. Много е труден за мотивиране, учителя трябва да е почти извънземен че да го впечатли. Дано всичко да е наред. Ще има да обменяме мисли .... през цялата година.

# 343
  • София
Записахме се днес при Златилов 4 клас от 8 часа, защото нямаше вече места от 10.30. Има ли  други четвъртокласници при него, за да обменяме информация?

# 344
  • София
Ние се записахме при Борисова, отидохме 2 часа след започване на записването на 1 юли и списъка беше позапълнен за нея.
Сега ако някой сподели  къде да пием кафе наблизо докато чакаме малките ни математици, ако може недадимено, да става и за бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт