За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 934
  • 390
  •   1
Отговори
# 345
За Савова някой има ли информация?
Дали е добра като лектор? Дайте препоръки за Савова или за Борисова? Става дума за малкия ми син, който ще е трети клас тази година, както и за курса от 13 часа.

# 346
Препоръчаха ми Савова или Тодорова.
Аз избрах Тодорова.
Но не от личен опит,а от събрана информация.
Успех.

# 347
  • София
Записахме се днес при Златилов 4 клас от 8 часа, защото нямаше вече места от 10.30. Има ли  други четвъртокласници при него, за да обменяме информация?

И дъщеря ми е в тази група  Simple Smile

# 348
След края на първия модул Златилов размества децата според нивото им по математика. Поне така беше миналата година. Около 20 деца в новия набор математици са негови.
Желая ви успех!

# 349
  • София
Здравейте момичета!

Синът ми ще бъде 6 клас и се чудим дали да го запишем на курса към СМГ.
Преподавателите,които ще водят тази година 6-класниците нищо не ми говорят като имена и бих искала да дадете отзиви,ако разбира се имате такива.
А те са:Попов,Петрова,Александров,Велинов и Колева.
И ако знаете цени,моля споделете ги.

Предварително благодаря и надявам се съм попитала на правилното място!

Никой ли няма отзиви за тези преподаватели? Rolling Eyes

# 350
Велинов е добър.За другите нямам информация.
150 лв. е цената на един модул.
Модулите за учебната година са 3 или 4.
Успех.

# 351
  • София
След края на първия модул Златилов размества децата според нивото им по математика. Поне така беше миналата година. Около 20 деца в новия набор математици са негови.
Желая ви успех!

Как по точно ги размества от една група в друга ли?

# 352

Да. Миналата година Златилов водеше 3 групи. След първите пробни изпити и допълнително дадени от него тестове за всички деца, бяха формирани 3 групи с приблизително еднакво ниво по математика. Разбира се, ние - децата и родителите - бяхме информирани предварително. Според мен това е много добър вариант.

# 353
Записах сина ми тази сутрин при Борисова от 13ч. Свършили са местата само при Борисова от 10.30. За всички останали преподаватели(6-7) за трети клас  още има места.

# 354
Здравейте,
Някой знае ли дали още има свободни места в групите на Златилов за 4-клас?
Благодаря предварително!

# 355
  • София
Сега ако някой сподели  къде да пием кафе наблизо докато чакаме малките ни математици, ако може недадимено, да става и за бебоци.

Горещо препоръчвам Академията срещу Ал.Невски - има приличен салон за непушачи и чудна лятна градина. Пеша се стига за десетина минути, а и винаги има места за паркиране, ако си с кола, и там се чувствах чудесно всяка събота между 10:45 и 12:20 и при пробните изпити. И смятам, че е на кадем - събирахме се три мами на кафе там и хлапетата и на трите са приети.  Peace

# 356
Записахме се днес при Златилов 4 клас от 8 часа, защото нямаше вече места от 10.30. Има ли  други четвъртокласници при него, за да обменяме информация?

И дъщеря ми е в тази група  Simple Smile

Привет Jarita,

ние също сме в групата на Златилов от 8 сутринта!

Дано тази година вече наиситна пием по едно кафе заедно Simple Smile)

# 357
Златилов само от 8ч. и  10.30ч. ли води групи?
А и много рано е започнало записването, миналата година мисля, че беше края на август Thinking
Таксата пак ли е 150лв?

# 358
  • София
Догока е записването? Ни бяхме при Савова мчиналата година, и сега ще продължим, поне я познава и ще му е по-спокойно...

# 359
  • София
Момичета,имате ли представа в колко часа сутрин започва записването за курсовете в СМГ?

Общи условия

Активация на акаунт