За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 939
  • 390
  •   1
Отговори
# 375
Записах сина ми в групата на Цветкова от 8.00 часа. 16 деца са записани за сега.
Групата от 10.30 отдавна е пълна.
Благодаря за помощта   bouquet и да се надяваме, че децата ще успеят да се "преборят" с математиката! Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed
Ще продължавам да следя форума.

# 376
Записах моите и приятеля им при Николов. Тъй като нямаше места от 10,30 за нито един от споменатите тук преподаватели, попитах човека, който записва. Той ми спомена две имена - Савова и Николов. Аз някак интуитивно предпочитам мъж. За Николов каза, че е пенсиониран преподавател от СМГ, в момента преподава в частната математическа гимназия. Пускал родителите да остават вътре по време на курса. Видях, че има групи и в 7 и 12 клас. Някак си съм склонна да се доверя на човек с голям опит. Да видим.

# 377
да се запиша и аз
от кога започна записването - 3 клас ще е синът ми и знае ли някой колко струва курса

# 378
Цитат на: Ali&Meli в Неделя, 12 Юли 2009, 21:25
..Преди време бях помолила за отизви,но само едно мнение получих.Дали тези от Вас,чийто деца са посещавали курсовете в СМГ нямат някакво впечатление?
Благодаря!

Ali&Meli, и аз тръпна в същото очакване, но явно преподавателите, които ще водят 6-ти клас не са от най-популярните... Тааа, поне аз мисля да заложа на макар и единствените препоръки...
А някой дали може да каже и до колко часа е работното време (за записване)?

[ Али и Мели, М4,
Разбрахте ли нещо повече за преподавателите в модулите за 6-ти клас?
Аз също се чудя при кого да запиша детето, така че, моля, помогнете.

# 379
  • София
mama_jenny_r, в крайна сметка се записахме при Александров! Дано да сме случили! За Велинов също се чуха добри отзиви...

# 380
Благодаря, М4.

# 381
  • гр.София
Моите предпочитания са за Николов!
Преди време попаднахме съвсем случайно в неговия курс-дори не си спомням как,но знам как работи този човек и ако отново трябва да избирам преподавател за подготве преди пети клас непременно ще избера него!Оставям настрана,че допуска родители в курса-той увлича децата и има безкрайно търпение не  само са обясни на децата,а и на амбиционните им родители как се случват нещата!
 Grinning

# 382
НЕ си спомням миналата година да е преподавал г-н Николов в 4-ти клас. newsm78

# 383
Моите предпочитания са за Николов!
Преди време попаднахме съвсем случайно в неговия курс-дори не си спомням как,но знам как работи този човек и ако отново трябва да избирам преподавател за подготве преди пети клас непременно ще избера него!Оставям настрана,че допуска родители в курса-той увлича децата и има безкрайно търпение не  само са обясни на децата,а и на амбиционните им родители как се случват нещата!
 Grinning

Много се радвам! Аз записах моите при него.
НЕ си спомням миналата година да е преподавал г-н Николов в 4-ти клас. newsm78

Той е пенсиониран преподавател от СМГ, в момента преподава в частната математическа гимназия, но видях, че има курсове и с големи в СМГ. Явно е имало голям интерес към курсовете за 4 клас и е поел и там един курс. Поне това ми казаха...

# 384
За сега сме при Стоев-от 10ч., но намерихме едно негово приятелче с което ще е добра комбинация за водене/прибиране и ще търся начин да сменя часа, макар да ни е много рано от 8ч Tired Thinking

# 385
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Имате ли представа, дали и кога ще има родителска среща за курсовете? Дали ще бъде преди началото на учебната година??  Thinking
Никъде не видях да пише, съпругът ми нещо промърмори като го записа, но аз не запомних и сега като го питам, и той не си спомня.

# 386
Миналата година нямаше. Директно първата събота на октомври, ако се не лъжа.

# 387
  • София
За родителска среща - незнам. Но на квитанцията, която ми дадоха е записано на 3 октомври от колко часа и в кой кабинет трабва да отиде детето с тетрадка и химикал на първо време, а след това ще им кажат какво се изисква.

# 388
  • София
Кажете каква е цената за комбинираните курсове за  7 клас.

# 389
В началото на годината няма родителски срещи. Най-често няма и в края. Една тетрадка, химикалка и молив за началото стигат. Ако трябват учебници - ще им кажат какви.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт