Дъжд се лее из ведро, а ние - от бедро на бедро. 134-та немска тема

• 13 813
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
аа, сбъдваща, твоето мнение е относително нещо. за теб може да е кошмар, но ако на детето харесва, значи е прекрасна.......

# 166
  • Германия
А утре-то вече е днес и Бобо може да почерпи с най-шарената торта!  Sunglasses
Сбъдваща, да ти е здрав и щастлив! Наздраве и на вас с таткото Wink

# 167
Сбъдваща, честито ти Рожденник  Hug  Много zдраве и щастливо детство.

Приятно къпане на плажуващите. И ние май натам ще се упътим, ако не ни дойдат гости.

# 168
Сбъдваща, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва.
 newsm59   bigdance2  newsm59   bigdance2  newsm59   bigdance2  newsm59   bigdance2
За теб  newsm51
За тортата не се ядосвай. Щракни я за всеки случай и после като я опиташ и ти мине, че  не е това което си искала я пусни.  Hug
Твоите еклери са на почетно място в нас.   bouquet
Мамун, много се радвах за кучо.
В петък вечерта Вики се оплака от корем и следва едно бързо пояръщане. Вчера й нямаше нищо и цял ден бяхме в Зоо- то в Щутгарт.
Имаше катерене с въжета кат омайминки по дърветата. Беше невероятно щастлива. Има си и грамота.  Grinning

# 169
Здравейте,ве4е сме на немска земя!петък пристигнахамеВсе о6те не можем да се климатизираме,в Бг температурите бяха 36/38 градуса,а тук едва достигат 20.Голям студ ми се струва.Дните в Бг минаха много бързо.Имам си ве4е християн4е.   Grinning Майка ми много ми помага6е с малкия ,а ние с мъжа се 6маткахме нагоре-надолу.
Сбъдваща,жив и здрав да ти е рожденика,весел празник!
Аз се замислям август дали да отско4им пак до БГ  Thinking,гледам все о6те има евтини полети.
Чико,6те пи6а на ли4ни!
Малкия ни направи луди в самолета,не иска6е  да слага колан,тър4е6е по пътеката ...... Crazy ама оцеляхме  Бягам,4е трябва да 4истя.

# 170
  • на езерото
   Момичета извинете , че нахълтвам в темичката Ви, но имам основателен повод Simple Smile
  Мише,да ти е жив и здрав рожденика  newsm59, желая му много здраве , щастие , много подаръци   Giftи целувки от Ники Heart Eyes
  Сиси радвам се ,че си изкарала добре у дома, ако се върнеш август ще се засечем най накрая, целувки на Мити Hug

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Сбъдваща, да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet Много щастие и късмет! Весел празник! А тортата, щом той си я харесва, значи всичко е наред Wink

# 172
pinka   Hug .Поздрави на вси4ки в къ6ти,кога се прибирате в БГ?И аз 6те се радвам да се видим  Simple Smile.
Сбъдваща и аз съм фен на еклерите откакто пусна рецептата.

# 173
Сбъдваща, да е жив и здрав и голям да порасте  bouquet  bouquet  bouquet

за еклерите нямам думи. не съм ги опитвала, ама мъж ми се препитава напоследък само с тях. жива да си, че даде рецептата...

# 174
Честит рожден ден на Бобо! Да расте здрав и весел!

# 175
Честит рожден ден на Бобо  newsm59 newsm67  ura ДА е жив и здрав и има едон невероятно детство.

А мама да ни почерпи с пирамидената торта, сигурно е много вкусна   chef

Аз съм на път да се оздравея, ама не съвсем. Толкова дълго време болна не съм била от 10 години  #Cussing out

# 176
Честит рожден ден на Бобо!

Сбъдваща, да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 177
Сбъдваща честит рожден ден на порасналото ви момче newsm59   bouquet

И ние днес си имаме празник, цели 6 години сИмеЙствен жИвот Mr. Green Laughing Наздраве! newsm24

# 178
  • UK
Честито на всички празнуваши. Simple Smile Аз очаквам мама и папа след час-час и нещо, а още не съм изчистила достатъчно добре къщата. Само чинии ми остана да мия, де, и да измета, но пода в стаята ми се чисти само на четири крака (коса до кръста, подробности), и сега това правя. Simple Smile

# 179
  • Немция
Сбъдваща, да ти е здрав и усмихнат рожденика и тортата да му се услади! Grinning

Сесилия, честито християнче ! Flutter
Тоничка, още много години бъдете едно щастливо семейство! Наздраве и от мен!

Петка, какво е това боледуване посред лято? Вероятността човек да се разболее на родна почва е голяма- масово мои приятели и близки се тръшкат болни, когато се приберат у дома. На мен досега тази екстра ми се е разминала.

Вчера се запознахме със семейството на Бубето- много мила и сипатична фамилия, като се почне от най-малкия семеен член и се стигне до най-големия. Снимки обаче няма, никой не носеше фотото със себе си.

Днес големи надежди таях за хубаво време като вчерашното, но уви, навън вали дъжд от есенния тип. Кротко си ръми. Confused

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 16:49 от .bibitka.

Общи условия

Активация на акаунт