Дъжд се лее из ведро, а ние - от бедро на бедро. 134-та немска тема

• 13 814
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Сбъдваща, честит ти рожденик ивесело празнуване Hug

Тонич, по 10 да се умножат годините и по 100 любовта.

трябва ми идея за подарък.
закъсала съм.
художничка, българка, в Швейцария е.
става на 50.

спешно ми трябва идея  Rolling Eyes

# 181
Здравейте, мами

Бибитка ме е изпреварила с писането.  Wink Да, нямамаме снимки, но ще поправим грешката следващия път, когато се видим. Ще ви кажа само, че снощи прекарахме една хубава вечер в компанията на семейство Бибиткови.
Тук днес има Dorf Fest, но времето е мрачно и дъждовно. Ние май няма да излезнем, за да разберем дали празникът се е осъществил или провалил...

Сбъдваща   bouquet Бобо, Честит рожден ден!

Сесилия, честито малко християнче!

Мамунката, радвам се, че кучето се е завърнало.

# 182
Бибитка, според мен моментът с разболяването е малко и психологически, когато човек се прибере в къщи някакси се отпуска (психически) и затова.

# 183
  • Германия
Пак зов за помощ от мен!

Чикооооооооооооооооооооооооооооо, къде си  Laughing
количката ми не издържа вече, точно тези части, които не мога да сваля се прокъсаха и няма как да закърпя положението. Търся друга, освен Хартан - други от кои сте доволни? Като имам и претенции да е с големи колела и да е комби..
Давайте акъл, моля!

# 184
Тоничка, в предишния си пост съм пропуснала, съжалявам... Пожелавам ви щастлив семеен живот, години изпъвнени с любов и разбирателство!

# 185
  • Немция
Тоничка, така е, психологически е момента- човек си отпуска душата и заедно с това имунната система е по-уязвителна.

Пепе, а количките на Теутония?

Ася,относно подаръка- какво ще кажеш за специализирана литература в областта на изкуството?
Имам една питанка към теб относно рецептата ти за ginger ale- с каква вода го заливаш- студена, топла, гореща? Thinking

# 186

Ася,относно подаръка- какво ще кажеш за специализирана литература в областта на изкуството?

ми тя е завършила Художествената академия, после има мастер, понастоящем преподава Mr. Green
смяташ ли, че аз ще съм по-фит от нея, че да избера такава книга?

трябва ми нещо символно, кръгла годишнина е Peace

може да е нещо, което аз съм направила, тя беше във възторг от ръчно напревените ми покани за сватба  Mr. Green
просто нямам идея какво да направя Rolling Eyes

# 187
просто нямам идея какво да направя Rolling Eyes

рамка за снимка макар, че е малко банално Thinking Или виж в Хоби имаше преди тема за Декупаж - гледала съм красиви неща Simple Smile Simple Smile

# 188
Честито на рожденика на Сбъдваща. Да е здраво и щастливо дете.
А колкото до тортата, дай да видим какво произведение на изкуството  направи. Звучи ми много шарена.

Ася, има една трилогия на Стефан Цанев - Българските хроники (или нещо подобно е заглавието), нали каза че е българка жената? Но книгите са исторически, или по-точно дават друг поглед върху българската история. Иначе нещо което се харесва на всички са луксозните комплекти на Българска роза Карлово, това в случай че има кой да ти го изпрати от БГ. За друго не се сещам.

# 189
Бискара, следващия уикенд сме на РД, няма време за пратка от Бг.
а и тя си е често там.

Хрониките незнам дали ги има, аз имам 2те първи части, за 3та не знаех, че има...
но тя е толкова заета, че не знам дали чете такава литература newsm78

направо незнам  Tired

# 190
Благодаря на всички за пожеланията! Страхотни сте!

Тортата беше вкусна, нищо че вида и на сутринта беше ужасяващ. Детето си я хареса, това е важното.
Днес ходихме ето тук: http://www.technik-museum.de/museum_speyer_deutsch.html
На децата им хареса страшно много, татито също се забавлява, аз доволен тоже. Препоръчвам силно на мамите в райoна.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 08:33 от Анонимен

# 191
Сбъдваща, браво.  Hug   bouquet Тортата си е прекрасна, дано и на вкус сте я харесали. Снимките са супер, както и грейналите личица на децата.  Hug
Ние днес бяхме на басейн. В момента е облачно и много задушно, направо не се стои.

# 192
Честито и от мен на рожденика на Сбьдваща! Щастливо детство и мнооого незабравими мигове!   party023 newsm59

Страхотни снимки, личи си че сте прекарали чудесно. И тортата ми хареса, оригинална е... или по-точно импресионистична!  Wink newsm10

Ние до преди малко бяхме на плаж, малката пощуря... радва се...Сутринта се пличка на терасата в една лодка, следобед игра на басейна.. Дано само да се задьржи такова хубаво време и другата седмица.  Laughing

Ася, можеш да купиш примерно няколко хубави диска с любима музика. Художниците обичат музиката, като хора на изкуството... това ми хрумна в пьрвия момент  Hug

# 193
Купи й тиган. И напиши в картичката > понеже всички ще донесат книги и музика...
ей добре, че съм такава умна бе,  без тиган ще си остане жената.  Simple Smile Или й купи 2 чинии за спагети и ги украси сама , след това запечи боята.
Нарисувай й тениска и я запечатай в консервена кутия боб.  Joy Joy
Може и гювеч, вместо тиган . Нещо от бг ,ако ти трябва мога да набавя. Но доколкото знам  рожденния ден е скоро, тоест няма да съм се върнала.
Направи й колаж с колелото на живота, може твоя живот, моя нейния, може просто нечий живот.
Направи й плакат като главната героиня във филм,Ако не усетиш жанра, ще стане безвкусица.
И все пак намирам чиниите и тигана, за най-удачни.
Щом е виждала поканите , ти е близка/  Laughing хехе/ , един тиган си идва тъкмо на мястото.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 23:09 от rien

# 194
Сбъдваща  да  ти  е  живо  и  здраво  момченцето и  мноооооооого  голям  да  порасне  Tada , много  са  пораснали  и  тримата ,но  на  Ани най  и  личи  Heart Eyes , а  тортата  е  прекрасна ,нали  е  правена  с  любов! thumbsup ,нашата  се  гледаше  но  сърце  не  ми  даде  да  изхвърля  до  миналия  ден  остатъка  от  нея......... Whistling ( имаше  резервна  която  опаткахме  на  събирането, и  нея   аз  я  бях  правила  но  не  се  бях  впрегнала  много  по  правенето  й,то  все  така  става  де,при  мен  поне Embarassed)
Асе  аз  самата  си  падам по  практичните  подаръци, за  това  нямам  предложение  с  което  да  помогна  в  случая ,но  от  всички  до  тук  на  Риен  най - много  ме   впечатлиха   Joy       

Общи условия

Активация на акаунт