Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 510
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Не, че холчето е малко, а че се вижда само една малка част. Grinning

# 241
  • Italia
Соня,много приятно обзавеждане,комплименти   bouquet ама наистина се вижда съвсем малко. Rolling Eyes

# 242
Oh, ами аз умишлено пуснах само една малка снимчица, с поглед от един ъгъл. По форумите- толкоз  Mr. Green

# 243
  • Italia
Аууу, адашке, как ми трепна сърцето, спомних си и за Ирейжър. Ееех, години!
За зъбарите,мадами, направо мис е реве, ако не взема с целия си луд акъл да ви постна тука днес една фото колко криво ми е " забит" средният от трите ми импланта от новоизлюпената зъбарка в болницата...С мъжо се чудим дали си заслужи "голямото"пестене та да си бях направила операциите при нашата дружка тук, при която сега ходя да протеидзицирам присадените си корени.  ТА то оставете, от есттетическа гледна точна, не се вижда, крайни зъби, но сега като сложиха тапи ди гуариджионе ми пречи, да не говорим с коронките после.
Уф, трябва да си прехвърля малко фотота от БАрса от компа на мъжо да ви турна едни с разни плакати на Берлускони из града, за енго се говореше доста всеки ден по испанската и каталунската ти-ви-та. 

Миленке,специален поздрав  Hug  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=XlxlYPxsFwI&feature=related

# 244
аз ли само не го видях това холче?

# 245
Ще ме побъркате с тази Икеа  Laughing
Тук определно има доста по_добри магазини
евтиното в Икеа си е боклук направо, въобЩе не се лъжете... е за по_скъпите неЩа предпо4итам други магазини
едни походни легла излезнаха сполу4ливи
хубава им е храната и паркинга  Peace

Нищо й няма на Икеата  Simple Smile, ако знаеш какво да си купиш - определено много евтините мебели са и много некачествени, например ние си взехме от там едно бюро за компютър за 20 евро, но само 2 години след това е вече захабено...от друга страна от там съм купувала леглото на Емма, което е супер широко, удобно, става и за по-голямо дете след това и беше 100 евро. Освен това са една от малкото фирми, която се съобразява и използва екологични бои за детските неща. На мен много ми харесват цветовете им и съчетанията, десените...

А този магазине bamboodesign е супер як и е точно до нас тук, въобще много ме кефи бамбука - едни приятели ще си правят пода в банята от бамбук, вие чували ли сте?

# 246
Ааа, моля ти се Моргъс, не спори: джоя е известен специалист по вси4ко, Щом казва, 4е неЩата в Икеа са боклук_така е Mr. Green майтап голям  Laughing
Как сте вие с Емма ? Heart Eyes

Хей, депеШарките, радвам се, 4е сте се заредили с положителни емоции Sunglasses

Хубав уикенд на вси4ки
  bouquet

# 247
# 248
Дюнски, как е плажа? И аз открих сезона  bowuu

# 249
Ей, Лени, радвам се за теб  Sunglasses така де, малко релакс, няма само ба4. как се организираШ с плаж и работа?
Ние с Раи ве4е ходим 2ра седмица нон стоп, много е приятно, Щот оЩе не са настанали зверските жеги, малко ветрец, но водата е топли4ка.

# 250
Ами имам 2-3 свободни следобяда седмично.
Много ми се иска да ходя редовно, че имам нужда и от тен и от малко спорт, обичам да плувам.
И тука водицата е още фреска, но много приятна. Слънцето лъже, че е слабо, обаче се изгаря много.
Аз ходя на спиаджа либера, нося си чадърче, хладилна чанта, голям кеф Simple Smile)) Имам нужда от 2 леттини и съм почти идеално оборудвана. Лошото е, че леглата, които харесвам не влизат в Пандата...  плажни неволи  Grinning

За качеството на Икеа , пак, въпреки че нямам опит с техни мебели  съм склонна да имам в бъдеще много техни мебели.
Искам да сменям интериор сравнително често, цените им са добри, аз се оттегчавам много от къщата си след време. Вече 3г гледам една секция, аман вече. Маса, столове също искам да разкарам.... иска ми се къщата да е в движение. В София мебелите са сменяни последно преди 30 години сигурно, аз не искам така да живея. Икеа идеално отговаря на тези ми нужди.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 22:45 от 10cent's

# 251
Искам да сменям интериор сравнително често, цените им са добри, аз се оттегчавам много от къщата си след време. Вече 3г гледам една секция, аман вече. Маса, столове също искам да разкарам.... иска ми се къщата да е в движение. В София мебелите са сменяни последно преди 30 години сигурно, аз не искам така да живея. Икеа идеално отговаря на тези ми нужди.
То4но така ги виждам неЩата и аз. След 6 години ползване, тази година по4ти изцяло си обновихме дома (ъф корс Икеа Wink) .

Ние съЩо ходим на спиаджа либера, но рано сутрин, в 9. 30 ве4е сме там, 2 4аса, 4адър4е не нося, Щото детенце ме държи в движение Laughing но е приятно. През уикендите сме 3ма и носим бая неЩа (термо4анта, 4адър, сто игра4ки), вкл. и едно хвър4ило Crazy
Има едни леттини, алуминиеви, супер олекотени, доста добре се сгъват, към 50 кинта оба4е, на прИмоция при това.

# 252
За Икея,нашият апартамент е изцяло обзаведен от Икея.
Например: кухнята ми е в жълто ,и от там : маса,столове,лапма,кухня,скафове,.Хола ми е в оранжево и вси4ко е в оранжево,само дето дивана в Икея не ми хареса и го взехме от Мондоконвиненца,оранжев дето става на спалня,та 4ак и вазите са ми в оранжево от Икея.Спалнята е жълта и пак вси4ко от там.Стаята за гости е в 4ервено,вси4ко от там.Малката баня е в зелено и панна,а голямата в кафяво и панна.Стаята на сина ми е в аззуро ,например леглото му е онова вдигнатото спалня дето отдолу принципно се слага диван,поне така е в Икея,ама ние сме му сложили бюрото ,пак от там .Пердета ,огледала,вси4ко.Само 4ашите са ми от БГ. Peace

Забравих,: даже и картините са от Икея.Аз не оби4ам апартамент в които не можеш да се разминеш от мебели. Peace

# 253
 Laughing СъЩата история Джуф: в къЩи няма ниЩо, което да не е от Икеа. Като изкл. кожените дивани от мондоконвениенца. бай дъ уей, тях пък ги правят в бг. След един несполу4лив икейски диван, се отказах от техните този път. Домът ми става за каталог на икеа Crazy

# 254
Дивна в стаята за гости ми е от Икея,с едно щракване и става огромна спалня,и съм много доволна.Ама незнам що тогава не ми хареса нищо,затова  взехме от Мнондоконвененца дивана в хола.Лъжици,ножове,тенжери ,гай4ици,куки4ки,кутии за дискове,либрерия ,4аршафи,пиумини,възглавници.Абе вси4ко без дивана в хола и 4ашите.И 4аши имах,ама се изпо4упиха,бяха от много тънко стъкло(оба4е много красиви).
Има едно ъгал4е в Икея,дето са дефектни стоки,или тези които са били изложени ,е от там пак що неща съм взела.Например : огледало за малката баня с дигитален 4асовник.Струваше 49 евро,гледам 4е 4овека стоварва огледала и лепеше цените.То4но това огледало исках,и то4но слагаше цена 15 евро,залетях се и му викам що не намалиш цената,така и така никои не те вижда  Laughing и тои ми сложи цена 9 евро.Мъж ми смени само батерията на 4асовника.Пак от това ъгле ,имаше една тенжера с двоино дъно дето не залепва,струваше 39 евро,е аз я взех за 5 евро ,щото я нямаше джаджта на капака,е мъж ми се върна и купи тая джажка за 2 евро ако не се лъжа и я сложи.Пак там си бях харесала един лампион в оранжево за хола на минимум пара от 4 евро. Laughing
Мъжа ми е златен,поправя и прави вси4ко.В старят апартамент които беше малък ,кухнята от Икея беше то4на,но за този беше малка,отидохме в Икея,и взехме други елементи за същата кухня да донасложим,и тои си го направи вси4ко сам.Хубавото на Икея е 4е можеш да си монтираш сам,дават ти и упътване,и винаги можеш да намериш джа4ки ако се с4упи нещо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт