Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 543
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
абе не знам как е в малките обЩини ,ама ние тук не се познаваме, та задетската градина ми е достатъ4но едно по_разумно работно време, а не от 9 то 16 и по възможност у4ителките да идват навреме
слу4вало ми се е да я няма и тази на съседния клас да ми каже, ами ако бързате оставте го на мен, ако не из4акайте малко...
а, зaбравих, в понеделник сутрин трябваШе и леглата да им оправяме....

това и от други съм го 4увала  Shocked
не ми се е слу4вало никога  Rolling Eyes

И при нас родителите в понеделник оправят леглата ама на мен никога не ми е пре4ело,работа то4но за 2 минути е PeaceИна4е в наШата детска отварят в 7.30 за прескуолата и затварят в 17.25 ( постскуола). Ако не работиШ близо до детската или нямаШ баби и дядовци или бейбиситтерка направо си загубен. ooooh!

за 5 е, заси4ала съм (заедно с децата се прави) а това са мноооого, когато ги нямаШ на разположение  Grinning добре, 4е по едно време се отказаха да ги слагат да спят

# 166
Toзи сироп Propolaid sciroppo bambini не ми изглежда по никакъв на4ин успокояващ или преспивателен.Това е линията и е с прополис и разли4ни други билки:

http://www.esitalia.it/esitalia/index.php?option=com_virtuemart& … =28&Itemid=38

Не разглеждах подробно но то4но такъв с лайка и липа не видях,те са все за проблемно гърло и други проблеми свързани със зимни простуди и намалена имунна защита.
това е детския:

http://www.esitalia.it/esitalia/index.php?page=shop.product_deta … art&Itemid=38

Не виждам по какъв на4ин ще те прати да спиш  Rolling Eyes Лайка няма.

Тука не съм 4ула да има градина където спят(или ще са на 30 една  Confused)така 4е легла не оправяме.Стоят в една стая по цял ден,от скоро им оправиха двора и са ги извели веднъж за цяла година.И други градини съм виждала с някакви минимални двор4ета с по 1 къщи4ка и 1 пързалка...Водим ги от 8 до 9,гобре 4е е на другия ъгъл и се водим пеш.Хубавото беще ,4е и празниците могат да се проведат в стаята,много ми е неприятно това ходене по заведенията,както беше сина ми в на4алното у4илище.Пак добре,4е не организираха допълнителни опознавателни "спявки".Щото и аз като Феиам,не виждам какво има да ги опознавам пове4е от необходимото  Stop

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 22:51 от Italina

# 167
  • в едно миланско село
Знам ,че не е за колики.Не мога да кава ,че е приспивателно -това са лайка,липа и маточина под формата на сироп.
Дава се дори на новородени,а моето чудо е почти на година.

сори, зна4и, онзи ден като погледнах ми излезе някакъв линк на ибей, който дори не отворих, заЩото в самия линк пиШеШе "седативо"  Rolling Eyes
ей го тук този билков сироп, лайка продължавам да не виждам вътре и не мога да разбера как го продават... съмнявам се в някаква дистрибуторска мрежа, Щото има един зелен телефон и ниЩо друго
http://www.natura.it/c.asp?c=Cucciolo_Baby__Salutistica_&i=3_59_61

няма ли билкови аптеки в България, които да могат да ти приготвят неЩо подобно, та било и под формата на 4ай, или отвара?
твоето едногодиШно "4удо"  Laughing скоро Ще си оправи самостоятелно режима на сън, та дали има смисъл да му даваШ каквото и да било?  newsm78

# 168
аджорнаменти за еи4 арката :  Шефовете взеха моята позиция, мацката подви опаШка и се оказа, 4е много държала на мен, даже сме били приятелки   newsm08   ама аз си имам едно наум  Wink

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 11:17 от gioia.

# 169
  • Italia
......
за 5 е, заси4ала съм (заедно с децата се прави) а това са мноооого, когато ги нямаШ на разположение  Grinning добре, 4е по едно време се отказаха да ги слагат да спят

При нас се прави без деца та двете минути са ти гарантирани. Wink

Видя ли ся колко приятелки си имала без да знаеШ. Да не съм те 4ула да се оплакваШ пове4е. Sunglasses Mr. Green

# 170
аджорнаменти за еи4 арката :  Шефовете взеха моята позиция, мацката подви опаШка и се оказа, 4е много държала на мен, даже сме били приятелки   newsm08   ама аз си имам едно наум  Wink

Браво!  Peace
 Пази се, че на никой не може да се има доверие. newsm48

Хелоу!  Hug

...както винаги съм бегом, но ви държа под око.  Wink

# 171
Знам ,че не е за колики.Не мога да кава ,че е приспивателно -това са лайка,липа и маточина под формата на сироп.
Дава се дори на новородени,а моето чудо е почти на година.

сори, зна4и, онзи ден като погледнах ми излезе някакъв линк на ибей, който дори не отворих, заЩото в самия линк пиШеШе "седативо"  Rolling Eyes
ей го тук този билков сироп, лайка продължавам да не виждам вътре и не мога да разбера как го продават... съмнявам се в някаква дистрибуторска мрежа, Щото има един зелен телефон и ниЩо друго
http://www.natura.it/c.asp?c=Cucciolo_Baby__Salutistica_&i=3_59_61

няма ли билкови аптеки в България, които да могат да ти приготвят неЩо подобно, та било и под формата на 4ай, или отвара?
твоето едногодиШно "4удо"  Laughing скоро Ще си оправи самостоятелно режима на сън, та дали има смисъл да му даваШ каквото и да било?  newsm78

Здравейте,
Фейямски, в линка, който си дала, капките са четвърти подрет (dolce nanna) и пише, че съдържат лайка, липа и маточина. Ако е само това, ми изглеждат наред. Но няма листовка с пълното съдържание. Така или иначе, не видях колко струват, но предполагам, че не е малко, а същия ефект може да се постигне с обикновена отвара от съответните билки. Та Мишката може да пробва. (лично аз не вярвам да има ефект де Twisted Evil, ама аз по принцип не им вярвам на разни подобни работи, съня и сам ще се нормализира)

# 172
  • в едно миланско село

Здравейте,
Фейямски, в линка, който си дала, капките са четвърти подрет (dolce nanna) и пише, че съдържат лайка, липа и маточина. Ако е само това, ми изглеждат наред. Но няма листовка с пълното съдържание. Така или иначе, не видях колко струват, но предполагам, че не е малко, а същия ефект може да се постигне с обикновена отвара от съответните билки. Та Мишката може да пробва. (лично аз не вярвам да има ефект де Twisted Evil, ама аз по принцип не им вярвам на разни подобни работи, съня и сам ще се нормализира)

аз гледах първите  ooooh!
добре съм де, но май по_добре да се върна на работа  Mr. Green

# 173
  • Плевен
Toзи сироп Propolaid sciroppo bambini не ми изглежда по никакъв на4ин успокояващ или преспивателен.Това е линията и е с прополис и разли4ни други билки:

[  Stop

не е този сиропът  Heart Eyes

# 174
Вече няколко пъти доставям супер 'важни' продукти в Бг, които само тук ги има, струват бол пари и накрая дори не ми се казва какво стана, свършиха ли работа.  ooooh!
2 пъти ме вдигаха на балон покрай едно лекарство за разширени вени и едно друго,което само тук го имало. Търсих аптеки, к да приемат рецепти от БГ, после се правих на луда с рецептите на кирилица пред аптекарката, изпращах ги по DHL, плащах пари, проверявах дали капки за колики могат да се изпращат по пощата ... Отсреща ми тропаха с крак, счупваха ми телефона ( след услугата не са се обаждали..) " кво става", не можеха да ме разберат как така аптекарката иска рецепта на английски, на к'ва се прави , как така DHL ще вземе пратката в понеделник, а не в неделя, как така ампулите са в различна концентрация, от тая дето са им казали в БГ, как така не може да се напише еди какво си на пакета, за да не си личи че е друго...
Да не почвам историята с дербито Милан-Интер... как ходих 5 пъти в някаква банка да питам кога ще ги пускат ( билетите), в кой точно клон и  после как получавах смс-и в кой точно сектор да закупя и не можело ли в еди кой си сектор ...а и нали помните как купих кампер на приятели и какво ми костваше да превеждам безумни неща, да се занимавам със застраховки, предплащания, преводи - баси стоика съм.... невър мор:))

Не че има връзка с въпросните Долче нанна, просто се сетих за патилата си:)))

# 175
 Grinning Лени, разсмя ме (на теб сигурно не ти е било до смях). Както и да е, авторката на питането да си прецени иска ли ги още тия какпи, или не (предвид съдържанието им)

# 176
А как изсипах на бюрото на кончесионарията 28 хиляди евро кеш предплата за кампера? В банкноти по 20 и 50... Смех.

Аз ще прекарам следобяда в Икеа Римини, хубав и на вас:)

# 177
  • в едно миланско село
Вече няколко пъти доставям супер 'важни' продукти в Бг, които само тук ги има, струват бол пари и накрая дори не ми се казва какво стана, свършиха ли работа.  ooooh!
2 пъти ме вдигаха на балон покрай едно лекарство за разширени вени и едно друго,което само тук го имало. Търсих аптеки, к да приемат рецепти от БГ, после се правих на луда с рецептите на кирилица пред аптекарката, изпращах ги по DHL, плащах пари, проверявах дали капки за колики могат да се изпращат по пощата ... Отсреща ми тропаха с крак, счупваха ми телефона ( след услугата не са се обаждали..) " кво става", не можеха да ме разберат как така аптекарката иска рецепта на английски, на к'ва се прави , как така DHL ще вземе пратката в понеделник, а не в неделя, как така ампулите са в различна концентрация, от тая дето са им казали в БГ, как така не може да се напише еди какво си на пакета, за да не си личи че е друго...
Да не почвам историята с дербито Милан-Интер... как ходих 5 пъти в някаква банка да питам кога ще ги пускат ( билетите), в кой точно клон и  после как получавах смс-и в кой точно сектор да закупя и не можело ли в еди кой си сектор ...а и нали помните как купих кампер на приятели и какво ми костваше да превеждам безумни неща, да се занимавам със застраховки, предплащания, преводи - баси стоика съм.... невър мор:))

Не че има връзка с въпросните Долче нанна, просто се сетих за патилата си:)))

малее, ти си била по_голям ентусиаст от мен преди векове  ooooh! Mr. Green
е, сега, като им направят и на тях лекарствата с рецепта може и да разберат как и заЩо Rolling Eyes

# 178
  • Italia
Къде се изпокрихте,бе,хора ? newsm78  Много работите. Mr. Green
Мен такъв мързел ме е налегнал в тази жега...  Tired
Полу4их отговор от Уицеър " Уважаема госпожо,римборсо на билета не можем да ви направим,тъй като не се предвижда в условията на тарифата,която вие сте избрали.Анулирането струва 80 евро на 4овек,пове4е от цената на самия билет,о4акваме ваШето реШение"  ooooh! Shocked Crazy 160 евро фира,здраве да е. Close

# 179
  • в едно миланско село
Къде се изпокрихте,бе,хора ? newsm78  Много работите. Mr. Green
Мен такъв мързел ме е налегнал в тази жега...  Tired
Полу4их отговор от Уицеър " Уважаема госпожо,римборсо на билета не можем да ви направим,тъй като не се предвижда в условията на тарифата,която вие сте избрали.Анулирането струва 80 евро на 4овек,пове4е от цената на самия билет,о4акваме ваШето реШение"  ooooh! Shocked Crazy 160 евро фира,здраве да е. Close

аз на твое място бих си отиШла до София оЩе веднъж  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт