Отговори
# 105
  • Пловдив
ДесиХ2, и аз ще купувам количката от там. Или ще е на Peg Perego или на Quinny.

# 106
Благодаря ви момичета за хубавите думи и пожелания.  bouquetА таткото още от сега се чуди как ще я пусне на дискотека. hahaha
styllisima те май всички бебета правят така и нашето като го заведем на ехографа и почва да се показва. hahaha
Айде лека за сега.Деси радвам се че си по добре.
ПП:забравих да ви кажа,аз от гаденето се спасявах с натриев цитрат,този за бебчетата.Вземах само при случай. Sick

# 107
за тъжната новина - нямам думи  Cry

а да ви питам - не ви ли е трудно да седите пред компютъра!?!?
или само моят звяр не обича да му свиват бърлогата?

# 108
момичета, вьрнах се от преглед, всичко е наред с бебето 380грама, но много ни изненадаха-казаха че е момиченце,така че ако може да ми смените щьркелчето;много се радвам,но още не мога да повярвам;започвам отначало с тьрсенето на колички,стаи и мислене на имена-ако имате идеи давайте; искам да е кратко,защото фамилията ни е много завьртяна и да е международно...

# 109
 tuncho  добре дошла в отбора на тъщите. Hug

# 110
Миличка Кюбит, приеми моите най-искрени съболезнования! Зная че каквото и да ти кажа не мога да помогна да преодолееш болката си. Аз съм загубила моето второ дете 17 часа след раждането му. Майка ми загуби сестра ми когато тя беше на 27 години. И зная че мъката е много по голяма колкото по голямо е детето. Ако така ни е било писано да загубим своите рожби, може би Господ се смилява на нас това да стане много по-рано отколкото това което е изпитала моята майка. Тези две ангелчета винаги ще бъдат над вас и ще ви закрилят. Господ да те благослови теб и твоето семейство!

# 111
tuncho - ЧЕСТИТА МОМА! За имената - много харесвам Ема, Ния, Бела, Мила, Мая, Ирен, Адела... Други имена, които харесвам са Анна, Джулия (Юлия), Андреа, Зои(Zoe), Ава, Катя (Katie), Сара...
Нашият татко не прие нито едно от тях за двете "неродени моми" и засега ще са София и Кристина...

anhelika - Това с отбора на тъщите ме разсмя много Joy

kaki - в магазин 9+ над Елемаг оня ден видях една хубава рокля - има хубави неща за бременни. Успех с тоалетите!

Хубав ден на всички!   bouquet

# 112
  • Ловеч
Добро утро!
Минавам да се отчета, че отивам на изследвания /кръв и урина/. От там пътувам за Плевен за ФМ, стискайте палци всичко да е наред. Като се върна ще докладвам.
Лек ден момичета!

ПП: Ронка, честито на братовчедка ти, знам какво е да чакаш двете чертички няколко години.

# 113
Здравейте

Анхелика, много сте хубави и винаги така да се обичате! Малката къдрошанка е страхотна!

Тунчо, Биберонка и Mvinzens, честити розови панделки!

Каки, и аз съм на всатба, да не ходим на една и съща Joy Wink и на погача на брат ми на момченцето. Та и аз се възползвам от предложенията за рокли Grinning

Аз вчера бях на ЖК. Беболинка е добре, расте, отговаря си на седмиците и док. каза, че е много дългокрака и за сега е седалищно, та като ме изрита, а тя го прави доста често, направо ми се допишква Joy

Руми Peace

За сега хубав ден , ако има нещо ще дописвам Wink

# 114
  • Deutschland
Добро утро и от мен.
Много се радвам за хубавите новини на всички които са били на преглед вчера.
Аз също съм си харесала количка.Моля дайте мнения за нея.Тежи само 10 кг.Само ме притеснява да не е малко тясна.
http://www.additionsdirect.co.uk/rf/add/p.do/kids-nursery/pushch … 48685446354459015

п.п При нас пак е почивен ден.Аз обаче съм си на работа  Confused

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 09:02 от divanence

# 115
Добро утро и от мен!
Аз нещо съм си загубила съня в тези жеги и снощи почти не съм спала....Може и от вълнение да е - днес съм на 4 Д следобяд, нямам търпение и се надявам всичко да е наред...Ще докладвам като си дойда Hug
Хубав ден на всички

# 116
Добро утро и от мен.
И аз не съм спала. Някъде до нас нощем дигат страшна врява. Едни машини работят, товарят... тази нощ ме събудиха в 4:00 часа.
Вече се чудя дали да не изляза да видя откъде е това и да ходя да се оплаквам някъде.
Предполагам че е от близкия строеж, ама не мога да разбера защо никой от преките съседи нищо не е направил... аз съм малко по-далеч и се чува зврски, а те как спят незнам  newsm78

Вчера ходих на фризьор да ви се похваля и си скъсих косата максимално. То било страшен кеф да ти диша врата  Joy
Днес мисля да се разходя малко из центъра Simple Smile
Лек ден от мен за сега.

# 117
Добро утро момичета.И аз в събота съм на сватба.Имам приготвена рокля,ама е синичка и приличам на тюленче. smile3532
Ще се примиря,все пак съм бременна.Е за сега това е от мен.  bouquet

# 118
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Всички заспали (като мен) да се събуждат бързо!

Анхелика, наистина сте големи сладури!
Стискам палци на всички, които днес са на прегледи  Peace
А за спането - ние от 3-4 вечери спим на климатик (който е в съседната стая и не духа право в нас) и положението е перфектно, даже по едно време станах да му сложа градусите на 26, че нещо почна студенко да ми става  Joy

# 119
Добро утро. Аз пък последните две нощи не мога да стана. Но преди това само се въртях в леглото и няма сън.
Като ви чета за сватбите ще кажа аз как ходих на една - вече съм в 9 месец с предната бременност и аз нищо не мога да облека. Та сложих едно жълто боди и отгоре с гащеризона от " На Тъмно". Всичко издокарани, аз като търкалящо се кюфте. Но всички ми се радваха. И понеже вече нямах търпение да родя, даже не седнах - то не бяха хора, не бяха подскоци. Но не се род и това е. Даже майката на булката дойде да ми каже да седна малко, че нямало кой да ме закара до болницата. А аз наперена викам - няма страшно, има таксита. Жената като се облещи - леко я шашнах.

Общи условия

Активация на акаунт