Отговори
# 120
Добро утро и от мен.
И аз не съм спала. Някъде до нас нощем дигат страшна врява. Едни машини работят, товарят... тази нощ ме събудиха в 4:00 часа.
Вече се чудя дали да не изляза да видя откъде е това и да ходя да се оплаквам някъде.
Предполагам че е от близкия строеж, ама не мога да разбера защо никой от преките съседи нищо не е направил... аз съм малко по-далеч и се чува зврски, а те как спят незнам  newsm78

Вчера ходих на фризьор да ви се похваля и си скъсих косата максимално. То било страшен кеф да ти диша врата  Joy
Днес мисля да се разходя малко из центъра Simple Smile
Лек ден от мен за сега.

Едира, колко си скъси косата? Според мен вчера те видях, но ми се стори с по- къса коса, отколкото на снимките.
Диваненце, количката ми изгллежда добре  Thinking. Видя ли я на живо?

# 121
бубе,направо ме развесели. Joy

# 122
Добро утро и от мен! Хубав ден и много усмивки! Hug

Тази нощ ме събудиха в 4:30. Някакви момчета, явно бяха прекалили с алкохола и емоциите, та викаха и обръщаха кофите за боклук. Беше страшно тихо и изведнъж те започнаха да тропат, малко ме стреснаха и после един час се въртях в леглото.   1countingsheep
Дано синоптиците да познаят и днес да вали, че е адска жега.  sweating
Аз да се похваля - моя приятелка, която опитва от 7-8 месеца и вече бременна newsm44

# 123
sladurana_83  много се радвам за твоята приятелка,дано има по вече такива хубави новини. Hug

# 124
Добър да е денят и от мен. Говорите всички , че ще ходите по нечия сватба, а аз на своята. Днес почиствах вкъщи малко , но толкова се изморявам , че не мога повече... Laughing И роклята си трябва да изгладя и костюма на мъжо ми, абе.. още 2 дни и край  Party после на морето няма да се оплаквам толкова. Laughing
Моята госпожица само рита, сутринта татко и умря от кеф като видя как ме бута по коремчето и то си се движи нагоре надолу  Laughing Hug

# 125
Добро утро мацки!
Успех на всички за прегледите днес.

# 126
Добро утро и от мен.
Чудесно новини виждам:приятелки,братовчедки бременни,желая им много късмет,здраве и лека бременност.
Честито и на узналите пола.
Аз да ви се оплача ; моето детет е с варицела,не ни се размина.Вчера вдигна температура 37-37,4 и имаше 2-3 малки пъпчици,но не приличаха на варицела.Днес вече се вижда.Надявам се да не му излизат повече пъпки,засега има 7-8,не го сърбят,има само лека температура.Та още 10 дни сме си под карантина,ужас.

# 127
Десинка каде ви намери тая варицела ooooh!.Да се оправяте бързо.

# 128
Еее, Деси, тъкмо си мислех че 16-ти наближава и ще ви се размине! А ти карала ли си я варицелата?
Бубето, желая ти най-прекрасната сватба в събота!
На всички, които ще ходятпо сватби и кръщенета - весело изкарване!
А Буба_Катинка как ме развесели и мен с разказа си  Hug

# 129
Деси, стискам палци да мине бързо и без особени проблеми. Лошото е, че е лято и нали не трябва да се къпе, може и да го сърби от жегата. А ти карала ли си я? Доколкото знам в ХЕИ правят някакви тестове за това дали имаш имунитет.

# 130
Здравейте мацки Hug

И аз съм на сватба в събота, ей да не се срещнем по сватбите някъде Laughing
Вчера бяхме на ФМ при Томова, колко ми беше миличко шушенцето, всичко му е наред слава Богу, каза че е много добре оформен и че е голям образ, ама наистина не се спира, отваря си устата, слага си краката на лицето постоянно и стои ей така сгънат ooooh!. Някакъв щурчо май се очертава да е жив и здрав.

Бубе пожелавам ти мечтаната сватба Heart Eyes
Деси дано бързо и леко да я изкара Дани Praynig
Анхелика прекрасно семейство сте Heart Eyes
Styllisima а откъде си купи бански? Момичета дайте идеи къде да търся?

Честито на всички, научили пола и успех на тези, на които им предстои преглед Hug.

# 131
Добро утро, момичета! Желая ви спокоен ден! Ааа, още една булка ще имаме в нашите редици - bubeto21 - bouquet
Успех и от мен днес на прегледите. Моята количка най-накрая дойде Joy Много съм щастлива!!! Изглежда страхотно и е много маневрена - прави пълен кръг на място с 1 ръка. Мислех,че няма багажник отдолу,но има Whistling Доста е висока, защото и ние сме високи с тати. И бебето стои високичко, което е добре. Летният кош изглежда удобен и широк и има степени на лягане. Иначе за дрешки, мисля че имам доста от каката,както и одеала, пелени. Моята мома също е с главата нагоре още, но според мен има доста време за да се обърнат бебенцата.
Ох Деси, мислех че ви се е разминало Sad Да минава леко ви желая!!! Ти я беше карала нали?

# 132
Нора,благодаря за идеите за име-на мен засега сьщо Ема много ми харесва;харесва ми и Виктория (за да бьде с буквичката на майка ми ),но е по-дьлго,а  за нищо кратко с В не се сещам...

Тери какьв модел е количката ти?

Успех с прегледите на всички!

# 133
Нора,благодаря за идеите за име-на мен засега сьщо Ема много ми харесва;харесва ми и Виктория (за да бьде с буквичката на майка ми ),но е по-дьлго,а  за нищо кратко с В не се сещам...

Кратичкото с В -  Вики,Вера също,но на мен лично не ми харесва много.

# 134
Еее, Деси, тъкмо си мислех че 16-ти наближава и ще ви се размине! А ти карала ли си я варицелата?

И аз така си мислех,ама ей на....На 17-тия ден се появи.Аз не съм я карала. Crazy

Изследване за антитела се прави във вирусологията,аз не отидох да си ги пусна,реших,че няма смисъл.Но може да отида в понеделник да си пусна едни антитела.

Лил4о,аз си купувам от Триумф бельо и бански.Имат голям избор и номера.За бременност предпочитам цял бански.

Общи условия

Активация на акаунт