Отговори
# 135
Ха здравейте и от мен  Hug
Деси дано синчето се оправи бързо, знам, че на децата им минава по-лесно, само го пази да не се чеше  Hug
Стискам палци на мамите които днес са на ФМ  Peace
Тери и на теб честито количка  Grinning
Ох ама съм стала една куха лейка и все забравям да поздравя всички за всичко  ooooh! Да ме извинявате, че ви пропускам ама не поВним бре  Laughing

Хайде да ви покажа и моя бански  Laughing ---   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336450&pid=12850743 Само няма да се смеете много  Mr. Green  
Лилчо купих си го от един магазин тук в града, не е скъп, но пък единствено само той ми стоеше не като на бабичка  hahaha

А за пола не се настройвайте на 100% тук една мама роди онзи ден и до последно на видеозона и казваха момиче, ноооо то друго си е решило и се роди едно хубаво пухкаво момченце  Grinning Така, че не разчитайте изцяло на това какво се вижда на видеозона  Peace
При мен доки каза 100% момиченце а бабите около мен с техните деветини за които те самите казват, че са безпогрешни- момче  newsm78 Е, да си призная ошашавих се и реших, че ще купувам неутрални неща та да не се чудя после какво да правя  Mr. Green

# 136
Стилисима,много добре изглеждаш,браво.Пу-пу..както казват бабите . Mr. GreenХубав е банския,отивай да го плакнеш бързо в морето.Simple Smile
Аз много ще се радвам да с ами объркали пола на бебето,ама май няма да ме огрее.Такава оформена пишка се видя на 4д ехографа,че съм оставила всяка надежда .Simple Smile

# 137
Styllisima, страхотен е банския!!! Много ми хареса!
Деси, пази Дани да не се чеше,ние я карахме миналото лято също. Има ментолова пудра в аптеките я приготвят помага много,да не сърби. Предложиха ни и ментолов спирт,но е ужасен и ползвах пудрата. Само в аптеката ме питаха пудра за възрастен или дете Thinking От потта също сърби, така че на части можеш да го миеш само с водичка ( идеята била да няма цялостно къпане, особенно с препарати) ,но не търкай с кърпа. Все пак не може да не миеш ръце, крака, дупе 10 дни  #Crazy
Tuncho, количката е Concord Neo  - при нас проблема беше,че тук в БГ е доста по-скъпа, при теб може би не. Поръчахме я от 1 немски сайт и дойде с куриер, но доставката е 60 Е до БГ, но пак излезе доста по-евтино. 

# 138
Тери,засега не го сърби,не виждам да го дразнят пъпките,все едно ги няма.Но те са много малко,има-няма 10-тина.Купих ментолов спирт и фенистил гел,четох,че помагал при варицела.Намазах го профилактично,да видим как ще е ...В момента дребуса играе голф у нас...Simple Smile

# 139
Благодаря  Blush

Деси знам, че при шарка не трябва да се яде месо и пържено за да не се възпали шарката, не съм сигурна, но съм го чувала от майки около мен  newsm78

# 140
Ще го имам предвид,мерси,макар той почти изцяло да яде само мръвки...

# 141
Деси, бързо да я изкарва Дани таз Варицела.
Дано не те споходи и теб. Praynig
Колкото до спирта, аз знам, че не се маже, защото от него оставали белези. Thinking

Стилисима, много хубав бански. А ти изглеждаш чудесно!

Честито на всички с добри новини и узнали пола.
Стискам палци на всички които са на преглед днес. Peace

Терри, честита количка.

Според мен пола при момиченцата май се бърка по-често отколкото при момченцата. Това по мои наблюдения.
И нашият бебок е с доста добре оформено пишле. Дори като питах док. дали е сигурен, той каза, че ако се роди момиченце, ще е някаква аномалия, защото това е 100% пишле. Laughing

При нас вали и няма мърдане. Ема кара колело вкъщи, най-после се научи да върти педалите и напред. Че то моето раче все назад върви..първите крачки назад ги направи, назад започна да върти педалите... Laughing

ПП. Ето да го видите и моят корем...то цяло коремище де.
http://media.snimka.bg/3286/012828325.jpg
http://media.snimka.bg/3286/012828266.jpg
http://media.snimka.bg/3286/012828272.jpg

Не обръщайте внимание на паласките, че срамота... Embarassed

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 12:18 от Ронка

# 142
Стилисима-много е як банския ти.Аз си взех същия на Speedo,но е едноцветен и ми е много удобен тъй като е изрязан доста отзад на гърба и колкото и да ми стане голям корема до август все ще ми стане Wink аз и с такава тенденция го взех де иначе никога няма да сложа цял бански за море!А ония ден четах че си измервате коремите ама сега не си спомням кой го написа тва,та в тоя ред на мисли си измерих и моя 88 см е Joy
Човек като няма работа с такива неща се занимава нали съм в болнични днес newsm62 newsm68

# 143
Деси, те сърбят като започнат да се пукат мехурчетата към 4-5 ден:( За месо незнам, но не трябва да се яде пържено и пикантно,защото обриви има и по вътрешните органи,както е отвън по кожата ooooh! Давай повече течна храна, супички, таратор, сокове, некисели плодове. Извинявай, да не стана досадна спирам!!Ако се сетиш нещо питай, на мен ми е пресен спомена от Варицелата. 
За пола и аз тайно се надявах да са сбъркали, но и на 2те ФМ казаха мома. А, каката не ще и да чуе за момче Joy

# 144
silvana аз си мерих коремчето-103 см. Whistling

# 145
Ехей, Ронка браво! Страхотно коремче имаш вече! Много  е порастнало preggo Аз не съм си снимала още корема тази бременност Blush Но моят е доста по-малък ( за сметка на бедрата #Cussing out) Аз бях и предната бременност така, с малък корем и огромно тяло. А, Миша се роди нормално бебе 3 кг 50 см.

# 146
Деси, съжалявам за Варицелата Sad
Моите юнаци я изкараха много леко миналата година благодарение на хомеопатията на Боарон - прочети тук http://www.lekar.bg/lek-114/info-138/Варицела/.
Посъветвай се с аптекар или лекар, на който имаш доверие все пак.
На всички, които съм споделяла опита си са помогнали.
Рус токсикодендрон се дава в началото и предотвратява растежа и размерите на пъпките и сърбежа през първите 2 дена, докато е още бистра течността.
После се дава Мезереум, когато вече течността е кафява и той спомага да зарастнат по-бързо и да не остават белези.
Естествено, тушираш всяка пъпчица със спирт и после с пудричка против възпаление (моята я приготвиха в аптеката). Моите ги вкарвах голи в банята и там правехме процедурите, после халат и в кревата, но никакво къпане по време на Варицела, това го знаеш.

# 147
Момичета,благодаря за съветите,много са ми полезни.Сега ще чета за хомеопатията,аз съм фен.
Рони,наистина си с голям корем.То и моя не е за пренебрегване,но го нося по-високо и приличам точно на тюлен. Confused
Аз тези дни се прехранвам с картофи и череши,голям задух у нас.Тези дни кантарът ми варита постоянно,може би задържам течности.

# 148
Здравейте момичета, днес се включвам малко по-късно, защото е ДДС време и май до сега не съм си дигала главата от сутринта. Честито на всички, ново узнали пола на слънчицата си и новините за хубавите резултати от прегледите, успех на тези, които тепърва трепетно очакват новини. Деси,на твоето момченце пожелавам по-лекичко да изкара премеждието с пъпките. А на тези, които се готвят за море, приятна подготовка и много весело изкарване. Гледам тумбачетата, обсъждате и моят е някъде около вашите мерки, доста порасна изведнъж, миналата седмица на ЖК беше около 90 и нещо, док много му се зарадва, защото аз съм свалила едно килце и може би си мислеше, че и той не е пораснал, но нашето малко момченце си хапва добре и даже е напред малко с теглото още от ФМ при Марков. Явно вече започва да му става забавно да се движи, ден-два след онзи неприятен случай в трамвая беше се кротнал, даже ме притесни мъничко, защото се обаждаше по 2-3 пъти лекичко на ден, ама от вчера пак е много буен, днес особено, като съм присвита на компютъра му е тесничко и не спира да се върти и да ритка.Много ме радва така. А сега ви оставям, отивам да хапна и да продължавам да се боря с ДДС-тата, хубав и много усмихнат ден от мен на всички ви Hug

# 149
Да, голям ми е корема и определено започва да ми тежи особено в жегите.
Деси, и тук е голям задух нищо, че вали. Чувствам се като една мецана...голяяяма, тежка и запъхтяна... Whistling

Гледам за предлежанието на бебетата си говорите. Чудя се не е ли още рано да се обърнат бебоците в изходна позиция? newsm78
Нашият бебок си лежи на страни. А пък Ема се обърна дни преди раждането, иначе си бе седнала на дупето до последно.

Общи условия

Активация на акаунт