Отговори
# 90

Деси, ти как си? Надявам се гаденето и неразположенията напълно да са изчезнали(скоро не си писала за това).
Доста по-добре,благодаря.Не ми се гади чак толкова ,както преди.Макар днес точно да ми се гадеше от сутринта. Crazy
Мори ме много жегата и цял ден прекарвам я на дивана,а на спанята.Преди малко излязох да свърша една работа,минах да накупя порядъчно количество плодове и сега сядам да  ям.Само това ми се яде,най-вече череши. Mr. Green

# 91
Момичета някоя от вас ползвала ли е или има ли отзиви за количка на Picolino. Днес ми хареса една такава, но ми се видя по-тежичка newsm78
Ето я http://baby.galix.bg/index.php?step=module_action&modname=pr … 1&lang=2&

# 92
  • Ловеч
anhelika, много сте хубави !!!! А за малката красавица Деничка нямам думи. Да му мислят мама и тати като порасне!  

# 93
Привет и от мен!
Бързам да поздравя Анхелика и Иви-мноооооооооооого сте красиви! Желая ви да сте безкрайно щастливи и вингаги да се обичате като в този незабравим за вас ден!  bouquet

За килограмите вече няколко пъти споменаваме, че е хубаво особено в тия жеги да не си претоварваме организма с излишна тежест и без това бебчо си достатъчен стрес за тялото ни. Peace На мен също ми останаха 5 кг. от преди и стартирах на 59 кг. Качила съм близо 4 кг. Мисля, че е добре. Предният път да ви кажа най-много бях качила точно ей-сега в този период, не разбрах защо, ама между 5-ти и 6-ти месец бях 5 кг. отгоре newsm78

Днес ходихме да видим бебока на 3D , много смешна маймунска снимка ни направиха, а той не спря да се усмихва! Казаха ми, че от предното секцио имам едно прещъпване на матката на едно място и там е по-тънка, засега не е проблем, но в по-напредналите месеци трябва да се следи, дано не ми създаде ядове. Дадох и кръв и урина и чакам резултати, ама така се бях изморила, че нямах търпение да си легна като се прибрах.
 Hug

# 94
Каки,като описваше бебето,взех и аз да се усмихвам.Simple Smile Дано нямаш проблеми с плацентата,добре,че са видяли това местенце от нея,за да го следите.Колко беше дълго и тежко бебето,казаха ли?

# 95
Деска, казаха, че си е точно за седммицата-350 гр. е. Ама не ми каза колко е дълго. Аз да ти кажа още след самото секцио там си имах някакво бодцкане и придърпване, ама ми казаха, че е конец. Не знам, дано всичко е наред. Хубавото е, че преградата, която имах предната бременност и заради която малкия беше заел някаква безумна поза и се наложи да ме режат сега не се вижда никаква. Явно брат му е отъпкал добре терена. Laughing В по-ранен стадий на бременността ми каза доки, че се вижда, ама много встрани и не пречи на бебчо. Може би просто се е закрепил на по-удобно място от брат си. Това е хубаво, защото с тоя изтънен участък и ако и преградата пречеше натискът се усилва още повече. Praynig

Мамииии, дайте съвет за магазин с по-официални рокли! Три поредни съботи съм на сватби, а в една от неделите ще кръщаваме братче и сестриче! Чакам помощ! Praynig

# 96
Абсолютна съм съгласна за килцата, аз съм само 5 отгоре, а за близнаци е добре за 6 месец.
Само, че по принцип съм си едър кокал и ми се сториха много елегантни и "тесни" "каките" от всички магазини и страници, които видях и ме е страх да пазарувам през Интернет.
А и коремът ми е разбираемо двойно по-голям този път. При предишните бременности съм наддавала 12кг с първия и 15 кг с втория и бачках до последно.
Сега мисля от края на юни да се "скрия" на хладно и да си "мътя"  Joy
Ако го погледнем от добрата страна, бременеенето през лятото пък позволява да се храним, както и вие казвате по-горе, с много повече плодове и пресни зеленчуци, а и жегите ще ни предпазят от типичната зимна "тъпкалня"(свинско със зеле и т.н. Simple Smile)
Мерси за куража, кеф е че сме заедно и се "разхлаждаме" взаимно!
Поздрави!

# 97

Мамииии, дайте съвет за магазин с по-официални рокли! Три поредни съботи съм на сватби, а в една от неделите ще кръщаваме братче и сестриче! Чакам помощ! Praynig
Манго,Raxevski в Сити Сентъра,Afetrshock в Мол-а,магазина на Александра Райчева -Аггата,на Гладстон/посока Славейков/ на един ъгъл,в дясно.Аз съм си купувала хубава рокля от Етере.Може да видиш и в аутлета на Макс Мара,на Витошка/близо до Магура/,както и в аутлета на Ферре ,пак на Витошка,до Южния парк.Там има и едим магазин ЛАриса,в него също продаваха ролки.

# 98
Kaki, в Дика има хубави изчистени,не са супер официални. И в Агата има по-авангардни. В Мотиви днес си харесах една черничка също. Hug Има един магазин Виола на Графа срещу колоните също може да се намери
Аз се надявам утре Ковачева д ам икаже колко е тежка бебка. Мъжът м ивсе мрънка ,че сигурно е мъничко като само плодове и зеленчици ям Rolling Eyes

# 99
Деси, Джени, много ви благодаря!
Ще се пусна в центъра тия дни, дано намеря нещо подходящо за леко позакръглени форми. Wink Joy

# 100
Деси, Джени, много ви благодаря!
Ще се пусна в центъра тия дни, дано намеря нещо подходящо за леко позакръглени форми. Wink Joy
Мило, тя модата е такава като за нас.Аз си взех 1 рокля и панталони от нормален магазин.Леко широчки с ластик, ще намериш Hug

# 101
# 102
Ето ме и мен след голям и изтощителен маратон из магазините и ЖК  Crazy

Първо за консултацията да се отчета, май само на коремче пораствам, качила съм 1 килце  Peace Опитаха се да чуят сърчицето на апарата ама де стои бебка на едно място  Laughing Аха да хванат тоновете и тя почва по слушалката да рита  hahaha Обърна се така, че гръбчето и да е към моя гръб и нема оправия, рита по слушалката и прави смешки на сестрата и докторката  Laughing Казах им, че каката я е дресирала така да ритка като бодне  по корема ми и те съвсем завряха от смях  Joy Накрая успяхме да и чуем сърчицето, тупка си както трябва  Peace
За морето ми казаха да си взема Но–Шпа и Папаверин и да си ги гълтам там.

Като казах море та да се похваля, че си намерих баски за тюленче  Crazy бяло и черно, зебров от пред е цял на корема а отзад е на връзки сякаш са половинки, много мек и тънък  Peace Ще се щракна тези дни да ви се покажа и да си кажете мнението  Peace
А щерката няма да ви описвам, тя е готова от всякъде за морето вече, взехме бански "без цицета"   Crazy

Пишете за килцата, аз с предишната бременност качих 30 и ги свалих много бързо като родих. Сега съм скромна с качването, ама това още нищо не значи, усещам се, че нямам мярка на яденето, прияде ли ми се ям и не усещам насита  Crazy Трябва сама да спра защото после пък ми е тежко и имам киселини  Rolling Eyes

# 103
Стилисима,супер новини,чакаме зеброви снимки. Simple Smile Аз имам няколко цели бански ,купени точно след раждането и ще си ги ползвам тях.

# 104
Добър ден...сега се връщам от работа!Ходих и на лекар и от утре съм в нас ще лежа да не го травмирам още и да минава по бързо!А иначе съм си добре ако не ходя не ме боли и не се надува.Ще пробвам утре и бабините илачи,чее да минава там!
Анхелика-много си хубава булка и малката е голяма сладурка!
Ронка-радвам се,че питаш как съм! HugСъщо и за братовчедка ти-успех и желая!
Честити розови панделки на Биберона и МVinzens    stork-girl

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 19:14 от -silvana-

Общи условия

Активация на акаунт