Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията и препоръките за посещение на басейн по време на бременност?
Какви са мненията за водната аеробика по време на бременност?
Какви са мненията за посещаването на минерални басейни по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията и препоръките за посещение на басейн по време на бременност?
Съчетани текстове: - Формулярът включва различни мнения относно посещаването на басейн по време на бременност. Някои участници споделят, че басейните сега имат толкова много хлор, че гъбичките не могат да се развият, докато други изразяват опасения относно възможността за гъбични инфекции. Въпреки това има и участници, които са решени да опитат плуването в басейн въпреки потенциалния риск. - По време на бременност е важно да се вземат предвид някои фактори при посещаване на басейн. Водата в басейните се почиства редовно, но големият брой хора, които влизат в нея, може да представлява проблем. Освен това е важно да избягват гъбичките, които могат да бъдат намерени на такива места. Препоръчително е бременните жени да се консултират с лекар преди посещение на басейн, за да избегнат потенциални рискове. - По време на бременност е важно да се вземат предвид някои фактори при посещаване на басейн. Водата в басейните се почиства редовно, но големият брой хора, които влизат в нея, може да представлява проблем. Освен това е важно да избягват душовете, които могат да бъдат намерени на такива места. Препоръчително е бременните жени да се консултират с лекар преди посещение на басейн, за да избегнат потенциални рискове.
-
Какви са мненията за водната аеробика по време на бременност?
Участниците имат положителни мнения относно водната аеробика по време на бременност. Някои са чували добри неща за тази форма на упражнения, но се притесняват от минералните басейни поради температурата и състава на водата. Въпреки това, някои участници вече са опитали водна аеробика и са доволни от опита си.
-
Какви са мненията за посещаването на минерални басейни по време на бременност?
Форумът включва различни мнения относно посещаването на минерални басейни по време на бременност. Някои участници изразяват съмнения относно безопасността поради температурата и състава на водата. Други споделят, че са се изяснили за въпроса, но все пак имат резерви. Въпреки това има и участници, които са посетили минерални басейни и не са имали проблеми.
-
Какви са мненията за гъбични инфекции при плуване в басейн по време на бременност?
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
от както забременях сме го практукували този спорт 3-4 пъти, а от около 2 месеца забравихме за него. На следващия преглед ще питам Док и ако даде зелена светлина 
). Та съседите до нас имат котка и тя редовно си прескача на нашата тераса и влиза вътре. Една нощ миналото лято както спяхме и чувам, че нещо драска по леглото - котката се опитваше да се качи. Изкара ми акъла. Веднъж пък пак посред нощ бутна саксия на терасата. Вече свикнахме бръмченето на климатика им, чуруликането на папагалите, късните разговори по скайп, които ги чуват сигурно и в съседния блок, но това с котката е вече прекалено.
Това направо ме
и доки ме успокоява " Добре де не са толкова 95% са , хайде да ти оставя надежда още един месец да се надяваш на момиченце но...." Кой като ме с три момчета, направо 
От 1 час се боря с вечерята си, вече загубих всякаква надежда, че ще отмине преди края на ноември. . Нищо, той все повече наближава
винаги ме е нервирало невероятно много това и не съм вярвала че понякога човек не може да се сдържи.
направо си скривам шайбата
? Бях се притеснила по едно време и на лекар ходих - ниощо, поне с
съм малко по -добре.