ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 875
  • 434
  •   1
Отговори
# 60
защо да не ми харесва? напротив, затова дойдох при вас. Аз също ги следя тези дизита от доста години, далеч отпреди да знам, че го има този сайт тук. Защо така разсъждаваш предубедено? и аз съм против евтините журналистическите материали , ЗНАЕШ, че тези хора нищо не разбират, обикновено превеждат инфото от английски, кой разбрал, кой недоразбрал и много често инфото е грешно. Поредното беше това с 82-та епизода на "Elveda derken". Предубедено действаш и мислиш, никой не поставя на кантар вашите думи срещу тези от пресата и т.н. Къде в моите постинги прозря нещо такова? Защо виждаш конспирация във всичко? най-нормално си пиша и се радвам, че има момичета като вас. Хайде усмихни се, все още е "началото на деня"....
BGpapa, писах ти съобщение на "Лични", но кутията ти е пълна. Ако я изчистиш, ще мога да ти го пратя! newsm10

# 61
  • В тъмната гора.

Шеф, съжалявам, че така са се развили нещата. Екскурзията трябваше да се организира по-рано, по време на еуфорията, сега тя лека-полека напуска зрителите, дават нови сериали, има нови страсти и т.н.

# 62
ХОП И АЗ ТУК Simple Smile

# 63
Шеф, още веднъж много благодаря, че ни предоставяш толкова интересна информация за актьорите и сериалите smile3525 А сега отивам да гласувам, че яко сме го закъсали newsm61

# 64
Здравей те, момичета!!!!Страхотни сте!Чета ви постоянно , но нямам време да пиша!
Много ми хареса този филм.За сега всички турски филми, които започват са супер!С вас съм!!!!!!

# 65
# 66

Joy Joy Joy miloto направо ме убиваш с тези записи Joy Joy Joy
Може би нямаш време да пишеш.... newsm78

# 67
Нямам много време, записвам се да ви следа, защото много ми харесва На сбогуване.

# 68
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugГюнайдън къзлар! Два дена не можех да вляза във форума а сега чета и не вярвам че това може да се случи! Мили бинбиргедже фенки какво става? Надявам се Мишел да не е права че еуфорията ви напуска! Ама бива ли така!!! Всички бяха нахъсани за екскурзията да се съберем да се видим на живо,да се насладим на магичния Истанбул! Отново приканвам всички които неса потвърдили -веднага да пишат на Шеф и да направят заявка за екскурзията! Наистина много от фенките с които сме заедно от декември се поизгубиха нейде из форумите но дойдоха нови момичета! Сега да ви пиша нещо да ви понахъсам малко-аз от 8 декември съм почнала да си отделям парички за Истанбул. Наистина е трудно криза е и аз имам голямо семейство но мечтата ми да бъдем заедно по местата на любимия ни филм е толкова голяма че и най-голямата финансова криза не може да я сломи!! От месец май работя на две места с една едничка цел- Истанбул! Тежко ми е принудена съм да търпя и някои нелицеприятни хора и доста лишения но да осъществя мечтата си!  Моля се от сърце да я има тази екскурзия да пием чай на Пиер Лоти,да видим Босфора и Златния рог и всичко... и всичко и да бъдем заедно!   Нека усилията на Нашата любима Шеф не са напразни!  Силно се надявам и вярвам във вас!  Ще поместя мнение и в другата тема че около това гласуване момичетата направо са като зомбирани!  Hug Hug

# 69
  • Burgas
Я кажете нещо повече за тази екскурзия-за колко дена,кога,колко струва.

# 70
  • В тъмната гора.

480 лева за 5 дни, датата на тръгване е 18,09.

Аз ще помоля Шеф за леки промени в програмата и по-големи в частта с нощивките и храненето. Може би им се е видяло доста скъпо.

# 71
  • Burgas
С осигурена храна ли е?То дотогава има много време,чак дотогава немога да планирам.

# 72
Пускам го и тук, в статията изброяват останалите 8 сериала закупени от БТВ, Шеф някой съвпадат с твоите желания newsm10

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=151769

# 73

ето тук подробнодти за екскурзията

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398107.150

# 74
Ето тук има една серия на Зерда с идеално качество....

www.atvdistribution.com/ZERDA-show46.html

А как се гледа.Да не си сгрешила линка или при мен става нещо.Моля провери и пиши.Искам да изгледам поне една серия,не намирам никъде.

Общи условия

Активация на акаунт