ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 853
  • 434
  •   1
Отговори
# 75
  • В тъмната гора.
Ето тук има една серия на Зерда с идеално качество....

www.atvdistribution.com/ZERDA-show46.html

А как се гледа.Да не си сгрешила линка или при мен става нещо.Моля провери и пиши.Искам да изгледам поне една серия,не намирам никъде.

И при мен нищо не ми се отваря.

# 76

А как се гледа.Да не си сгрешила линка или при мен става нещо.Моля провери и пиши.Искам да изгледам поне една серия,не намирам никъде.

Явно не е от моя компютър.Мишел,благодаря,че си проверила.Винаги се притеснявам страшно ако става нещо с компютъра ми.Значи в линка има някаква грешка .

# 77
  При мен също не тръгва,аз веднага проверих.Ама и Нова онлайн не става.

# 78
  • В тъмната гора.

Нова им е пишман сайта и форума и всичко. Нищо не работи.

# 79
Аз искам да попитам някой знае ли дали някоя от БГ телевизийте е закупила филма Аси  smile3506

# 80
  • България Сливен
[Относно екскурзията до Истанбул предлагам да се направи отделна тема в този форум,/ ако това не е в нарушение на правилата/ и там да се напише всичко за нашия поход. Програма, цени, срокове за потвърждаване и т.н. Сигурно не са намалели, толкова желаещите, колкото, че не всички може би са успели да прочетат последната информация от Шеф.

# 81
Аз искам да попитам някой знае ли дали някоя от БГ телевизийте е закупила филма Аси  smile3506

Засега не съм разбрала някоя тв да го е купила.На бТВ са изброени в статията,а за Нова не се знае

# 82
  • България Сливен
А "Аси" има ли превод на Бг, или си е просто име?

# 83
  • В тъмната гора.

Няма такава информация, за Аси никой не споменава.
Цвети превежда го Севи, ама нещо не й върви по вода, май трябва малко да помогнем. Картината е супер, но май нещо аудиото е тихо, защото на тези с англ. суб. се чува супер.

# 84

Tоку що кликнах на линка и тръгва без никакъв проблем. Не зная какво да ви кажа но аз нямам проблем да го отворя и качеството е страшно.

# 85
Някой беше поместил статия със закупените сериали от БТВ и в списъка имаше сериала "Забранена Любов" който според поста на шеф е Аси. Ако не съм разбрала моля шеф да ме поправи.

# 86
  • В тъмната гора.
Aşk-ı memnu е Забранена любов и няма нищо общо с Аси. Съвсем различни сериали са.

# 87
запис

момичета подкрепям ви с две ръце за решението за преводите на филмите
трябва да има малко етика
не съм влизала във форума, имах проблеми с влизането не можах да разбера защто така, но сега всичко е ОК.
доста сте се вихрили в предната тема

bouquet  bouquet  bouquet за превеждащите

# 88
Aşk-ı memnu  е нещо като "Доволен от любов" (Доволна от любовта)... Буквално "забранена любов е " aşk yasak", но тук нали винаги побългаряваме заглавията. По KANAL D все още го дават Ашкъ Мемну... супер сериалче ми се струва. Но много малко успях да гледам от него, все пак... то не може всичко

Ето как започва Aşk-ı memnu
http://www.youtube.com/watch?v=hYSv6exzhFc

# 89
  • Learn to fly. Fly away.
Az su6to nqmam problem s otvarqneto na linka na Zerda. Ka4estvoto e ubijstveno naistina!

Общи условия

Активация на акаунт