Бъдещи майки Август 2009 - тема №40

• 14 082
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Tutsy, привет! Hug Ти си с моя термин.Simple Smile Сподели как си се навила на трето бебче? Моя мъж от сега ме врънка за трето.Аз това бебче не съм родила още...Не ми се и мисле за трето.Ама ще видим. Ако ми обещае ,че ще е мома може и да се замисля. Peace А другите две дечица какви са?
Аси- честити сини гащички. Hug

Мишоните - вземи и мене на море.Така ми се ходи... Heart Eyes

# 241
Някой иска ли да отидем на училището на Тина Киркова то е 1 час лекция разяснения какво е положението с раждането в ТК и пак се прави обиколка на които иска по коридорите. Мога да попитам кога има и е безплатно, различно е от отворени врати на 9 месеца

# 242
  • там, където ми харесва
slavena80, благодаря ти за хубавите  думи  Hug и сърце не ми даваше да ви кажа,  за да не ви разстройвам излишно Sad
 Имам само едно детенце- момиченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, да ми е жива и здрава, толкова много я обичам. Тя е от втората ми бременност. За първото детенце просто не ми се споделя, за да не развалям хубата темичка, с трудни  и болезнени за мен спомени и преживявания. Cry
Разгледах албумчето, всички сте толкова сладки, а покупките са ви супер. Crazy
Аз все още нищо не съм купила, но редовно разглеждам магазините #Crazyи трупам информация. Решила съм, като влезна в осмия, да се развихря тогава.
За желязото, и  в моята листовка към опаковката също пише да се пие през растояние около 2 часа от магнезия.

# 243
Привет, мамчета! Явно доста от нас са били по прегледи тези дни. Аз ходих на последна 3 фетална морфология. Моите госпожички са добре, развиват се чудесно, всяка тежи по 1,250 кг, само дето са се обърнали седалищно и двечките. Досега все бяха главично и аз се надявах, че ще раждам нормално, сега остава да чакам пак да се завъртят!
Славенче, и моя мъж като твоя, все повтаряше, че иска и трето, мен честно казано си ме беше много страх, но явно желанието му е било много голямо и ето на- вместо едно- двечки са на път Laughing. Аз като че още не съм повярвала, някак като на сън са ми още нещата, ама като се родят и бързичко ще вляза в релси Laughing.
Аси, честити сини гащички, пък то раждането като дойде до главата ни тогава ще го мислим. Аз все се успокоявам, че няма неродили мами, лесно, трудно, всичко минава и после бързо се забравя. Само като ти се усмихне детенце, като каже мамо, и всичко друго губи значение!
Tutsy, добре дошла!
Относно магнезия, мен всеки път д-р Марков ме предупреждава, че се пие през два часа от желязото! Първите две-три седмици много много не го спазвах това и хемоглобинът ми продължи да спада, така че внимателно!

# 244
Tutsy, извинявай, не исках да те разтройвам.Да ти е живо и здраво момиченцето.И да родиш още едно прекрасно бебче! Heart Eyes

slavina, моя мъж много искаше близнаци.И до скоро все питаше дали не се виждат двечки все пак.Но е едничко.Да ни е живо и здраво!

# 245
Здравейте бъдещи мами HugВидях снимките от вчерашната среща-много сте готини карате ме все повече да се замисля и аз да си купя някоя рокличка, че нямам нито една:)Аз също качих снимки в албумите представяне и коремчета.
Виждам, че питате за Нев-преди няколко дена надничах при майските мами да видя как се справят с бебчетата и видях, че Нев беше писала там нещо от сорта, че е била в болницата заедно с някои от майските мами и аз си направих извода, че вече са я изписали. Така, че Нев ако си в къщи драсни някои ред-тук всички мислим за теб newsm51
Аз утре съм на преглед да видим бебката колко е пораснала pregnantПриятна вечер на всички.

# 246
Здравейте, мамчета!
Чета Ви редовно, но не се престрашавам да пиша. Моето бебе е момиченце, вече тежи около 1600 гр. Това е моята първа бременност, на 37 г. съм. Ще помоля за парола да разгледам Вашите покупки, защото аз още нищо не съм купила. Благодаря предварително, приятна вечер.

# 247
Sky Angels честита ви годишнина, да се обичате още много, много време.
Янче, това за магнезия и желязото и на мен ми го казаха за 2-3 часа разлика. А аз пия  цялата менделеева талица щото хемоглоина и падна на 89, та дори и да не е вярно аз си го спазвам за всеки случай. А от ниския хемоглобин се получава сърцеиене - по това се познава.
TUTSY добре дошла и леко бременеене.
Аси не се впрягай толкова. То бебето ще се роди така или иначе, ако само се притесняваме как и кога, то милото и на него ще се отрази. Аз да си кажа че ме е по-страх нормално, затова решението за секцио си е лично мое, макар че беба е седалищно и сигурно ще имам и мед.показатели.
Аз пък да ви се оплача, не от жегата, а от задушни помещение ми става много зле. Днес във Вис Виталис щях на два пъти да колабирам, ама доре че имаше чешма.
Аз да се похваля днес направих първите така да се каже по-големи покупки за беба. Хавлийки, пелени и дрешки. Искам да питам като купувате долни бодита, ританки и блузки от най-малките номера ли взимате или малко по-големи. В голяма чуденка съм, честно изобщо незнам какво да купя.
Малко дълго стана ама като ме няма цял ден ...

# 248
Здравейте и добре дошли на новите мами!
Данче, програмката е супер Hug, така добре ми действа в жегите  Crazy!
Аси добре дошла в отбора на юнаците stork-boy  Peace
Скай честито ви годишнина, бъдете щастливи и винаги влюбени hug  loveuuu  !
Поздрави на всички мами за добрите новини от прегледите! Малко остава момичета, все ще издържим до края  Praynig

# 249
Лелеееееее, моя юнак верно май мн голям. Дано не стане прекалено голям, че с това нормално раждане...

Звезди, другия петък ще ходиш ли? Може да сляза на центъра с малката и да дойдем. Ама тя твоята г-ца мн послушна бе. Моята не се спира и само си говори нещо, а ако има и какво да докопа, стой та гледай, най-много да ни изгонят  Whistling Mr. Green

И на мен ми се искаше близнаци и да не раждам повече, щото искаме 3 деца, но ще видим.
А кой каза, че се забравя, хич не се забравя раждането, то затова сега ме хваща шубето, ама по-бързо е възстановяването отколкото със секцио, а и стоя само 3 дена в болницата. Пък и все пак може и леко да мине, нали на това ще се надяваме и ще мислим положително. Като дойде момента, стягаме се, стискаме зъби и така, после си гушкаме пухкави бебчета.

Диди, вземи по 4-5 дрешки за сега, не купувай много, всяко дете расте различно, а и времето не се знае до кога ще е топло и т.н. Постоянно ще се купуват дрешки, да не говорим, че и доста ще получиш от роднини и познати. Сега повече им се радвай, отколкото да купуваш  Peace

# 250
Охооооо, добре дошли на новите мами! Леко бременеене  Hug

За желязото и магнезия вече ми втръсна да слушам и чета различните мнения на докторите ни, аааа как може такова нещо, такива разлики в мненията и съветите им Naughty И аз ще се опитвам да го спазвам това за 2та часа за всеки случай, но ако не успявам винаги няма да се шашкам! То пък човек трябва да си прави план за деня кое кога да пие и да не мърда никъде или да се съобразява кога да яде корфлейкс и пие мляко, че да си изпие желязото, примерно!!!  Naughty

Аси: браво за прегледа:) За плацента превиа не се тревожи - доста често срещана диагноза. Секцио, секцио - какво да се прави - важното е момченцето ти да е добре  Hug И при мен все още се очаква да се вдигне, ще видим какво яе ми кажат в понеделник!!

Лека нощ от мен!  Simple Smile

# 251
Здравейте сладурковчета!

Сънчо, много си ми сладка.

Скай Еинджълс, честита годишнина! Много обич и разбирателство ви желаем!

Славена, моята половинка и той сега ме пита за трето, но познай колко искам точно в този момент, когато съм с огромния корем. Искам и аз момиченце, обаче божа работа, а и за сетен път се убеждавам, че мъж е по-добре.

Лека нощ!Че пак късно се къпахме, докато прочетм приказката и стана 23часа. Днес отдалече чу лодките и ходихме да ги гледаме на езерото. Утре има състезание и ще поканим и племенничките да подивеят заедно децата.
Хубава почивка ви пожелавам.

# 252
Добро утро... Благодаря на всички ....

Цитат
Аси, честити сини гащички, ама защо непременно секцио. Това, че имаш предна плацента, съвсем не означава задължително под ножа  Rolling Eyes
Ми нямам идея, ама докторката каза ,че ще трябва секцио... дали има начин да се измъкна от ножа и да родя нормално  newsm78

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 08:04 от A_S_Y_77

# 253
Добро утро... Благодаря на всички ....

Цитат
Аси, честити сини гащички, ама защо непременно секцио. Това, че имаш предна плацента, съвсем не означава задължително под ножа  Rolling Eyes
Ми нямам идея, ама докторката каза ,че ще трябва секцио... дали има начин да се измъкна от ножа и да родя нормално  newsm78
Гледах едно филмче по въпроса за раждането и там показаха на компютърна анимация, че предната плацента може да застане на изхода на бебето и да му попречи да излезе. (Представиха я като по-удебелена част от плацентата). Не искам да плаша никого Hug, просто щом докторката казва че има възможност за секцио, явно така е по-добре.

Моята докторка пък каза, че може да започне нормално раждане и да се наложи секцио посредата, така че никой не е застрахован.
А и в крайна сметка най-важен е успешният финал и за двамата участници в изпитанието, така че средствата остават на заден план  Peace

# 254
napetia Как се казва филмчето? Аси каза,че е превия т.е. ниско разположена.
Цвети: Аз мисля да ходя на 26,06, другата седмица темите не са ми интересни. Ще дойда ако се организира нещо от форума за среща в центъра.

Общи условия

Активация на акаунт