Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тестовете за упойка и кога се провеждат?
Какви са препоръките за полети по време на бременност?
Какви са препоръките за спиране на използването на памперси и как да се справим с този процес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тестовете за упойка и кога се провеждат?
Тестовете за упойка се провеждат за откриване на алергии и обикновено се извършват по време на бременност. Въпреки че някои майки не са получавали тези тестове, други са били насочени към тях. Обикновено се провеждат в определен период от бременността, като някои участници споделят, че техните лекари са ги насочили за тестове в 34-36 седмица.
-
Какви са препоръките за полети по време на бременност?
-
Какви са препоръките за спиране на използването на памперси и как да се справим с този процес?
Спирането на използването на памперси е индивидуален процес за всяко дете. Участниците в дискусията споделят своя опит и предизвикателства по време на този процес. Препоръките включват търпение, наблюдение на знаците на детето и подготовка за възможни инциденти. Споделя се също така информация за различни подходи и техники за успешно спиране на използването на памперси.
-
Какви са препоръките за закупуване на дрехи за бебета и къде да пазарувате?
-
Какви са препоръките за справяне с хемороиди по време на бременност?
Ти си с моя термин.
Сподели как си се навила на трето бебче? Моя мъж от сега ме врънка за трето.Аз това бебче не съм родила още...Не ми се и мисле за трето.Ама ще видим. Ако ми обещае ,че ще е мома може и да се замисля.
А другите две дечица какви са?

и трупам информация. Решила съм, като влезна в осмия, да се развихря тогава.

Приятна вечер на всички.
!
И аз ще се опитвам да го спазвам това за 2та часа за всеки случай, но ако не успявам винаги няма да се шашкам! То пък човек трябва да си прави план за деня кое кога да пие и да не мърда никъде или да се съобразява кога да яде корфлейкс и пие мляко, че да си изпие желязото, примерно!!!