Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми като климатици, вентилатори, кавалерство, готвене, празници, рецепти и лични преживявания. Въпреки разнообразяването на темите преобладава атмосфера на приятелство и подкрепа. Форумът също така обсъжда различни теми като кулинарни рецепти, лични преживявания, религиозни въпроси, здравни съвети и културни различия между различните страни.
-
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Форумът изразява различни мнения за кавалерството в България. Някои участници смятат, че по-възрастните мъже са по-запознати с концепцията, докато други отбелязват, че младите може да не проявяват това поведение. Въпреки това, общо мнение е, че възпитанието играе важна роля при формирането на поведение.
-
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
-
Как участниците реагират на готвенето и рецептите?
-
Какви са наблюденията за поведението на младежите в градския транспорт?
В Пакистан, никакъв режим, кое когато и където заспи...В емирствата съм наблюдавала, че по моловете е пълно със семйства с деца до полунощ...но те заради тая жега техния лайфстайл е много особен, май повече спят през деня, а са активни през нощтта. В испания....ако съдя по нашето съседче (4 годишно) май си лягат към 1.30 сутринта
В оня форум направих забележка,но ми казаха,че просто се опитват да го кажат най-правилно ,ако някой поясни,ще е добре

.След като майката на мъжо починала навремето, както споменах, няколко години по-късно баща му се оженил отново.Вторият му брак е с жена, която се пада май втора братовчедка на майка му.Но дотук с хубавото..Нито тя питае особено топли чувства към децата му от първия брак, нито те към нея.Дори сега, когато и баща му вече не е сред живите, въпросната жена води ежедневна война със сестра му, която макар и на доста голяма възраст, дори според нашите нрави, още не е омъжена и съответно няма къде да отиде, за да избяга от този психически тормоз.Затова не съм много съгласна с Шилан по отношение на твърдението й за отношенията между братя и сестри.Отраснали в същата тази атмосфера, под грижата на кака си и скритите нападки на втората съпруга на баща си, момчетата не са се замислили изобщо и са решили кардинално проблема.Тъй като всеки от тях се е устроил семейно извън бащиния дом, с лекота всеки от тях е преотстъпил наследствения си дял от него.По този начин тя се е снабдила с прилична част от дворното и недвижимото имущество.Преградили са й отделен дом, с отделен вход и със собствена дворна част, обзавели са го според желанието й.Така изобщо не се стига до срещания и търкания с роднинското "социално зло".
Щастлива съм, с две думи, от предстоящата почивка.Учебната година приключи, в понеделник им връчват бележниците и това е..Да се изфукам, на мама "зубърчето" завършва с пълна шестица.
Ама колко нерви ми струваше през годината усилието да убедя пубертетската й особа в нуждата от по-задълбочено учене
Дано и догодина, когато ни предстои кандидатставане за гимназия, да успея да я поддържам в правия път 

)) сега отивам да се оправям за работа. хубав ден на всички!
Това е и моето лекарство против депресия...при мен действа, надявам се и ти вече да се поуспокоиш.