Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми като климатици, вентилатори, кавалерство, готвене, празници, рецепти и лични преживявания. Въпреки разнообразяването на темите преобладава атмосфера на приятелство и подкрепа. Форумът също така обсъжда различни теми като кулинарни рецепти, лични преживявания, религиозни въпроси, здравни съвети и културни различия между различните страни.
-
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Форумът изразява различни мнения за кавалерството в България. Някои участници смятат, че по-възрастните мъже са по-запознати с концепцията, докато други отбелязват, че младите може да не проявяват това поведение. Въпреки това, общо мнение е, че възпитанието играе важна роля при формирането на поведение.
-
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
-
Как участниците реагират на готвенето и рецептите?
-
Какви са наблюденията за поведението на младежите в градския транспорт?
но това са сериозни неща и още не мога да взема решение за себе си,дали бих или не бих станала. ако ще живея с него и така и така ще спазвам всичко, какво ми пречи да приема официално. но от друга страна ...

Сега започва здравия фитнес...

Ние, слава Богу, приключихме...Почивка и за тях, и за мен. 

Още не съм звъннала на дадените от теб телефони да проверя, кога, как и за каква сума пътуват въпросните рейсове до Аман.А трябва...Каката е на фестивал в Балчик от 15 до 25 август, аз излизам в отпуска на 26 и тогава живот и здраве потегляме...Като сложиш 14 дни продължителност на отпуската ми, към 8-9 ти септември трябва да поемем наобратно.Мисля си на отиване да ползваме услугите на директния рейс, а на връщане - тези на Зейтуни Турс.Така ще мога да се намърдам на живо във вашата беседка!
Нека да тръгнем, пък тогава ще го мислим. Харесах си в нета едно малко и съвсем прилично по отношение на цени хотелче в Акаба, залива на Червено море.Мисля си, ако нещата вървят по план, 3-4 от въпросните 14 дни да ги прекараме там.
Тя рибата в морето още се помещава, ама аз тигана с олиото слагам...Явно много ми се почива 

Нищо де, следващият път ще науча.