Черпяяя одъртях
Момичета

.
. Това е моя опит с имуностимулаторите и болестите. За съжаление статистиката на посещаемостта на ДГ на Руми сочи, че сме там от 3 до 5 дни и после сме болни за 2, 3 седмици. Тази схема си я караме вече втора година. Имаше един единствен период от 3 седмици дето ги изкара без прекъсване в ДГ, но това беше през юни. Иначе и на Руми много й се ходи при децата и й е скучно в къщи, но няма начин. Тъкмо я пусна на ДГ и след няколко дни сме пак с дежурните сополи и кашлица.... 
Ени е прекрасна,голяма госпожица е
Да ти кажа преди време и аз зададох тук на момичетата същия въпрос
АЗ ДАВАх НА ДИДИ 2мес. есбиритокс/сега съм го спряла за известно време/от него виждам най-голям ефект.Миналата година пихме и ние Бронховаксом нищо веднага на 11 ден е болен
Чудя им се и аз на ЗЕ и коластрата ама малко скъпи ми идват засега.Ама ми се струва,че с каквото и да ги тъпчим децата щом има "ЗДРАВИ" деца в групата така ще е .Не оправдавам никоя майка дето си праща детето болно и уж само с лека хрема и откашлящо
Знам,че работата на този етап е важна и че никого не пускат много да отсъства ама детето ми е преди всичко.

.

за всички вас момичета. 
работата, хората, живота... започнах да се чувствам много несигурно в работата, то вярно криза, криза ама на търговския ни директор жената - която е работи в нашия отдел допринася още повече за моята несигурност и за нежеланието да ходя всяка сутрин на работа. заплашва ме с уволнение, постоянно вика и крещи, гледа да се заяжда за нещо... не искам да навлизам в подробности защото ще пиша цял ден. отделно всички хора сякаш са станали зли, все повече не ми харесва държавата в която живеем. не желая моето дете да расте тук и ще кажа защо, аз го възпитавам по един начин не твърдя че е правилен, но му казвам да не е лош, да не удря, има и други начини да се разбереш с човека срещу теб, а на улицата той какво ще види - псувни, заплахи, побои. преди няколко дни видях на едно кръстовище как от един джип се показаха няколко момчета видимо на около 13-14 г и започнаха да псуват и да крещят срещу някакъв човек в съседната кола че бил ги засякъл, заплашваха го. незнам може би аз гледам прекалено черно на живота последно време или наистина е станал груб, жесток, несигурен.
НЕ знаех коя от всичките ще ви развесели и накара да ми простите, че ме няма никаква на хоризонта от..... не помня и аз от кога.

не се предавай,истина е всичко казано от теб.Аз съм го изпитала това с нежеланието да си на тая работа,да не ти се ходи сутрин и изобщо всяко нещо да те отвращава от нея.Ако не беше тая пуста криза бих те посъветвала да бягяш от отам,ама в това положение нз.
ама май БГ ви действа зле
Препоръчани теми