Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 079
  • 665
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте   bouquet
Днес си имам рожденичка  Grinning
Малката ми Велина е вече на една година !!!!

довечера като снимам обещавам снимки

# 196
Честит рожден ден на Велина!Пожелаваме и много здраве,щастливо и безгрижно детство!Весел празник !

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 18:54 от лава

# 197
Честит първи рожден ден на Вели!Здраве,много усмивки и щастливо бъдеще!Зори да са ти живи и здрави, и каката и таткото!  bouquet
Ние уж оздравяхме,вчера цял ден висяхме по кабинетите.Ама и да се похваля,че докторката дето ни лекува на частно каза,че доста добре съм го лекувала и адекватно.Щото нашия педи с аб искаше пак да ни лекува.Разбира се аз не му изпълних рецептата с аб.
Дано не ни възвърне де,че в градината всички бухат.Ох айде стига и аз да не помрачавам темичката,лека вечер засега от мен!

# 198
Зори,да ти е жива и здрава малката принцеска...и всички около нея-също!Много поводи за усмивки и късмет Ви пожелавам!

При нас няма нищо ново....засега Иво ходи с мерак на градина,адаптацията мина безпроблемно и по-бързо от очакванията ми взе да му харесва......Да чукна на дърво-и двамата ми градинчовци са здрави...аз малко имам още да се долекувам/сега ходя по невролози,ама май съм повече за психиатър/...Продължавам да си работя в почивните за повечето хора,дни и да почивам когато останалите работят...ама да Ви кажа-не е лошо....
На всички Ви пожелавам здраве и късмет.....и повече поводи за разписване/надявам се хубави/
Лека нощ и  Hug

# 199
С малко закъснение ,но честита радост Зори ! Дано малката голяма Велинка да е здрава , усмихната и щастлива и много да те радва ! Simple Smile
Нана се чувства прекрасно на градината - адаптация почти нямаше , тя си ме питаше за децата , явно у дома и по площадките и е скучно.Ходи с желание , дано и занапред да е така .
Ние с Влади кръстосваме парка и събираме слънце.
Хайде , оставям ви че мрънка.
Целувки и  Hug за всички ви  .

# 200
ЧРД Велинка!

Зори моля да ме извиниш за закъснението. Нека расте здрава и щаслива. И двете с кака Йоанка да имат спокойно детство.

Аз ви чета само момичета, нямам сили и желание да пиша, инак трябва да излея цялата мъка която ме е налегнала и да ви тормозя с лични проблеми, които нямат край от три месеца. Хем ми се иска да споделя с някой хем не е добра идея да натоварвам другите хора.

Вили радвам се да те прочета и да разбера че Нан ходи с желание на детска, на Вики тепърва му предстои адаптация дано да се справи. Разкажи за Влади. Пусни някоя снимка да го видиме бузанчо.

Поздрави на всички  bouquet

# 201
Здравейте!
Нз дали се похвалих/забравила съм/ почнах работа   Rolling Eyes в една фирмичка до нас.Хем  ми е близко и до градината.Уж оздравяхме и тръгнахме пак.Ама много сме диви бе,нз вашите как са ама Диди има енергия за трима,а моите нерви за един  LaughingКупихме мотор с акумулатор,нема ви казвам преди няколко дни като валеше какво бръмчене изтраях у дома.Ама какво да се прави нали ние му го купихме ще си го търпим  ooooh!Той голям кеф,все ми вика"мамо ама много го харесва тоя мотор" и аз омеквам.
Поли сподели няма да ни натовариш много,хем да ти олекне  Hug
Любе питах аз ама не каза,какво лекуваш  Thinking или аз не съм разбрала де.Аз пък утре ще ходя на работа,че да си дошия нещо,че в понеделник кой знае как ще ме размотават от бюрото по труда  Close
Искам да ви питам давате ли от тея на Аква сорс, зелени енергий и коластра.Дали е нещо ефикасно или пак поредното нещо прехвалено?

# 202
Здравейте!
sonka, първо на теб да кажа за Аква сорс - давала съм едни пробиотици техни като бяхме с летния вирус с разтройството и смятам, че имаше добър ефект. Имам колежки, които дават Зелена енергия и Коластра, та от тях съм чувала добри отзиви, но така и не съм се организирала да купя на Руми. Ама те са доста скъпички продуктите им, хубавото е, че са хранителна добавка а не лекарство. Знам, че и много хомеопати ги предписват на тази фирма продуктите.

*Поли, сподели, няма да ни натовариш. Пък ако не ти се споделя едно голямо  Hug Hug от мен и скоро да забравиш за проблемите си.

Zori, честита рожденничка, макар и с голямо закъснение. Да ти е жива и здрава и много да Ви радва сладураната! И чакаме снимки.

Люба_, и аз като Сонка съм пропуснала от какво се лекуваш, ама ти пожелавам в най-скоро време да си се излекувала вече Hug Hug. Споменаваш невролози, значи е нещо подобно на моята дископатия, дано минава.....

Моята Руми от днес е пак на ДГ след 3 седмици лечение на поредния вирус. Лошото е, че тръгна без желание, а в яслата ходеше с голяма охота, но явно не е свикнала още с  новата обстановка и деца. Пък и с тези дълги боледувания съвсем и се накъса адаптацията.

Айде момичета хубав ден от мен и до скоро!

# 203
Здравейте,
днес остарявам. Почерпете се за мое здраве.

# 204
didi_b ,честит рожден ден!Много здраве, щастие и късмет!

# 205
Диди б,честит рожден ден !Здраве,щастие и нестихваща любов!  bouquet

# 206
  • София
Здравейте, момичета!

Срам, не срам, въпреки че не съм се явявала отдавна, реших да драсна няколко реда за нас с Ени, докато съвсем не сте ни забравили...

На снимките, които сте пуснали видях много пораснали дечица, пораснали и променени, предполагам и много приказливи. Целувки за всички и най-вече да растат здрави децата! Hug

От 15 септември Ени тръгна на градина с бандата от яслата. Нямаше ревове и мрънкане. Дечицата са си същите, само госпожите са нови и малко към тях в началото имаше резерви, но свикна. Лошото е, че вече за втори път е болна. Този път, обаче, не можахме да минем без антибиотик. Че дори се наложи да сменим с втори, защото от Аугментина повръщаше ужасно. В петък ми изкара акъла, цял ден лежа, без капчица живинка и настроение. Слава Богу, вече е ок, и мисля от сряда пак да тръгва на градина.
Иначе Ени е една истинска госпожица, с всичките си фръцливи маниери, претенции, прояви на характер, вкусове и уникалности. Много е музикална и бъбрива. Обича и да рисува. Ще ходи два пъти в седмицата на уроци по пеене, защото обожава музиката. Заведох я в една "музикална къща", педагозите там много я харесаха, а и тя остана във възторг от мястото и госпожите. Сега с нетърпение чака да оздравее, че да ходим пак, за да пеела на "микифона" Simple Smile
Септември успяхме да направим кръщене. Преди си мислех, че съм закъсняла с кръщенето, но след като мина разбрах, че не съм сбъркала. Ени участваше активно в цялата церемония, сама си отговаряше на попа и беше много мило цялото тържество. А тя беше като принцеса - с бяла рокля, сребърни обувки и кошничка с червени рози. Празникът беше незабравим. Ени дълго след него разказваше как казала на дядо поп "отрекох се" и каква рокля й е облякла кръстницата.
Много ми е мъчно, че работата ми отнема 80% от времето и нямам възможност да давам всичко от себе си за Ени. Вски трети уикенд съм на работа, като после нямам почивен ден и така ми се връзват по 12 работни дни без почивка. Не знам дали съм добра майка. Когато сме заедно се опитвам да компенсирам, но като цяло времето ми с нея е малко. Усещам, че има нужда от мен. Виждам как баба й и дядо й често изземват ролята ми на възпитател, но нямам избор. Това ме натъжава и си мечтая да не се налагаше да работя и да си я гледам, но за съжаление не това е съдбата ни... Само да е здрава!

Целувки на всички сладки муцунки! Голяма прегръдка на всички виртуални приятелки  Hug

Ето няколко по-пресни снимки на Ени Simple Smile

http://tatalina.snimka.bg/family/eni-septemri-2009.433524.15476883

# 207
Ето ме и мен!
Приятно е да прочетеш нещо от Tatalina,радваме се ,че си сред нас и си написала прекрасни неща....но хубаво беше,ако ни покажеш принцесата на кръщенето.Ние още не сме правили на Ники , четох някъде,че е хубаво на кръщенето детето да е с бели дрешки, спазили сте традицията.
И аз днес съм със свито сърце, цяла седмица Ники беше на село при баба си и дядо си, първата ни голяма раздяла, снощи се върна - видя ми се порастнал,друг...Днес пак на градината, милото момченце плачеше и не искаше да влиза, много тъжно ми стана,тръгнах оставяйки го да плаче, сега все поглеждам часовника искам да отида да си го взема....Дано да е бил добре.
Момичета дано вашите проблеми да имат решение, дано всичко минава, само недейте да унивате....
Честити рождени дни!
Аз също ще чукна 33 в края на седмицата, боже,боже вече сме в другия отбор.... ,но животът да е хубав, само това си пожелавам....
Хайде , нека сте щастливи!!!

# 208
аз съм много несериозна спрямо тази тема, но какво да правя,
време за форуми не остава, а ко намеря се вписвам в отчетната на борис  Blush

Здраве и щастливо детсво за Велинка.
ЧРД, мило дете!

Диди, бъди здрава и късметлийка!   bouquet

Аз съм родена ден преди теб в най-хармоничната зодия Simple Smile

Кате
, радвам се, че се разписа.
Ени е истинско, чаровно, нежно момиченце,
променена, променена.

Ани, кате, вие работите, искате повече време за децата.
Аз не работя, пари трябват, но време за децата имам.
за съжаление в тая присрода, почти никога баланс не се постига.  Confused
да са живи и здрави децата и на малкото време да им се наслаждавате.

Сонче, нищо превантивно не двам, само мед, ядки, сребърна вода, чай и от време на време клеева тинктура в чая, но почти никога преди болестите, само вече като лепне нещо.

Пепи, мина ли варицелата?

Любе, браво на Ивчо, той е мъж.
Стефчо още циври за градината пътьом.
Там млъква и всичко е ок.
Носи апликации, пее песни, рецитира, говори за МаИана, Ма'тина, Мая, Пламена, МиСел....
донжуана ми той  Mr. Green
С Мариана били неразделни каза госпожата  Grinning
Ходи едва от месец.
От март до октомври почти не е ходил.
Но у дама не се справям с двамата.
Той наистина си иска разнообразие.

Любе и ние събрахме по 40 лв.
Нямам против за което, но стефан ми обяснява, че нямали конструктори, а той реди с кеф.
не присъствах на род. среща, но и не пиатх за какво са тия 40 лв.
Ако са за дограма, както давахме в предишната група, няма да ми стане приятно.
или да съберем още, но поне да има конструктори.
Да и театъра също, при нас е 3 лв Simple Smile
Но поне левче отива за градината, нямам нищо против което.
Сутринта гледам, че предлагат поставяне на противогрипна ваксина срещу 70 и кусур лева.
Аман от глупости!

Вили, Нанчето и тя голяма го раздава.
Викаш всичко е наред с адаптацията.
А този Влади кога ще го видим?  Hug

Ехо, Англия, ехо, Лиде, къде сте?

ние ще сме новодомци, макар че нашата сага отдвана се точи, та не знам кога ще стане.
по този повод се ровичкам и намирам време само за търсене на интериорни решения в нета.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 13:30 от Анe

# 209
Аз,само набързо прелитам да кажа едно "Честит рожден ден,Сонка!Да си жива и здрава и все така свежа...и много да те радват мъжете ти!Пък,освен всичко това ти пожелавам и да си намериш хубава работа за много парички!"  bouquet
Ане,чукам на дърво и направо и аз не вярвам как с мерак ходи Иво-миналата седмица батко му ми го върнаха от градина/че имал Т-макар,че нищо му нямаше...ама това е друг въпрос /,и три дни имаше сутришни дипломации....седи детето с дрехите пред вратата и настоява да ходи при децата.....А и като ходи-вечер все ми обяснява колко е хубаво там...ама още имената на приятелчетата са тайна/разказва ми за "той" и "тя"-въпреки,че всеки път го подлагам на кръстосан разпит/....За причките-засега сме в ремисия-дадоха ни малко отдих,дано да не подновяват пак акциите за събиране.....не ме разбирайте погрешно-нямам против да давам,на искам да знам за какво и защо/при положение,че от общината все пак им отпускат.......а и няма да отремонтирам няколко градини-закщото дотук с баткото съм ремонтирала две,а и Иво от догодина щее на друго място/...За играчки съм съгласна да давам и за всичко свързано пряко с децата,но дограми и тоалетни-моля,ама ми стига вече....И за театъра-няма против,но факта,че нямаме избор-ако не дадем 3,50лв-през петък трябва да си ги гледам вкъщи/който не ходи на театър,тоя ден-не му се полага ходене на градина/...а и нещо Сами/все пак от него мога да очаквам по-реална обратна връзка/ не е във възторг от представленията,та взех да се замислям дали нивото е добро или просто отбиват номер...
За моите здравословни проблеми/гледах питали сте ме по-назад/-засега уж съм добре-оправихме анемията/или поне стигнах до приемливи нива на хемоглобина/,операцията зарастна добре.....,но имам едни притъмнявания,със гадене и загуба на ориентация-е,направих всички изследвания....няма основателна причина/или поне не я намерихме/...накрая ми изписаха едни хапчета от които ходех като пияна.....та спрях да ги пия...и сега спрях и по-доктори да ходя,че то май е извън тяхната компетенция/пък и както каза джпи-то-това са последствия от начина ни на живот и  разните вредности/и ще си карам пак на билки и хомеопатия,че поне не вредят..
Ох,още много имаше за писане,ама нещо нямам време-записах и шофьорски курс,та сега тичам и там...а и гледам да уча знаци,че наближава изпита.
От мен-лек и слънчев ден,с много поводи за усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт