Точкова диета - ядеш и отслабваш трайно

• 71 473
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Оххх не мога да издържа без салата. Не става с Дюкан. Ядох шопска салата, просто организма ми не може да кара само на месо и това е. От утре пак съм точица. Wink

# 181
Ето такива изказания да чета Peace, няма да се отказвате от точиците, то си има магия в тях Hug

# 182
  • Видин
Добро утро, айде от мен е кафето
Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Със здраве да си носят името още много години.Innocent, и аз преди време опитах на Дюкан, но и на мен ми дойде малко в повече месото.
А сега да се похваля, че вчера си спазих точките, дано и за напред така да продължавам. Е довечера ще празнуваме, защото любимия ми има имен ден, но все пак ще включа в менюто и храна, която аз мога да консумирам.

# 183
Ами Да,време е..добре дошла !  Laughing  Хайде,разказвай сега...от колко започна,колко си свалила,харесва ли ти..колко си висока..абе всякаква информация ще е интересна.. Я,как взехме да ставаме повечко...много се кефя! Hug
Когато започнах диетата бях 72кг при височина 173 а сега съм 71кг за 10 дни, мисля че е добре при положение, че не спортувам. Смятям от утре да започна да ходя на бокс, много се сваля от него, но ме мързи малко newsm78 Гледам да не правя всичките 40 точки, защото някой неща не отговарят на таблицата за точки, ориентирам се по етикетите на храните, за всеги грам въглехидрат 1 точка. Най много точки правя от прясното мляко, защоот си пия кафето с мляко Rolling Eyes

# 184
Здравейте и от мен.И аз се включвам към кафето.
Днес съм на:
   малко луканка-0т.
   1парче топено сирене-1т.
   кафе 2в1-4т.
 За обяд не съм решила още.
Момичета да ви се похвала днес е 50 ден от както съм на тази диета и съм свалила 5кг.Надявам се да продължавам така.
Това е хубаво че си хапваш и слабееш.
желая на всички успех

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 185
Здравейте и от мен, момичета!Да е жив и здрав именника на Niya_Petrova!    Peace
А някоя точица няма ли имен ден Thinking
Аз за днес съм на кафе, чай, че нещо съм понастинала, пък за по нататък ще докладвам пак Simple Smile
pa3805 ,поздравления!
 pycama, и аз така си ги смятам точките, по етикетите Grinning
Хубав ден на всички!

# 186
Здравейте!Да ви почерпя,че синчето е Петър и има имен ден!!!

...и да ви се похваля,3 кг. надолу за 10 дни  newsm44

Успешен и отслабващ ден на всички    bouquet

# 187
  • София
rumiella, да ти е жив и здрав именника.
 Мисля си , че е хубаво, че сваляме бавно, защото после няма бързо да си ги възстановим килограмите.
И аз спрях да гледам таблицата с точките от както ми стана ясно , как се образуват и чета етикетите.
Само дето моя мъж вчера чак се притесни като ме видя как се взирам във всяко нещо, което купуваме.

Така аз днес съм на кафе без нищо и консерва риба тон. Вечерята не съм я мислила още.
  Успешен ден на всички.

# 188
  • Видин
Rumi, да ти е жив и здрав именника и много да те радва  bouquet
Момичета, я споделете как правите тиквичките, защото имам и мисля да направя за утре, но не знам дали е удачно да са пържени, и ако да колко точки са пържените newsm78

# 189
rumiella, да ти е жив и здрав именника.
 Мисля си , че е хубаво, че сваляме бавно, защото после няма бързо да си ги възстановим килограмите.

vangobiNiya_Petrova ,Благодаря!!

Имаше преди една нашумяла диета,май се казваше "японско чудо",та с нея свалях за седмица 3 кг.,а следващата седмица 4кг. нагоре  ooooh! ,затова си е супер нашата .
     Нека се въоръжим с търпение.Аз  и преди съм писала,че преди 2 години свалих за 9 месеца 12 кг.Това е доста бавно,но ги задържах доста време.Хайде,че много се разприказвах  Simple Smile

# 190
  • София
Момичета, я споделете как правите тиквичките, защото имам и мисля да направя за утре, но не знам дали е удачно да са пържени, и ако да колко точки са пържените newsm78

Аз не знам колко точки са , а избягвам пържено въпреки че пусти тиквички най - много пържени ги обичам.

# 191
Здравей Ния по повод тиквичките може пържени ,но без брашно.
Мисля че 4т. се брояха,но не съм сигурна дали бройката или 100гр.

Руми Честито ти именник.Да ти е жив и здрав.Браво за свалените килограми.
успех на всички.

# 192
Здравейте момичета.
На именниците да са живи и здрави.
Днес менюто ми беше малко луканка, пържени тиквички с кисело мляко, 1 домат и сирене и 10-на джанки иииии 2 кафета чисти. Дотук около 25 точки. Ако довечера искам да ям трябва да забравя бирата.  Laughing За вечеря сигурно само салата ще си хапна.

# 193
  • Видин
pa3805, тиквичките наистина са 4т за 100гр, но се чудех дали пържени не са повече. Аз ги пържа без брашно, така че май ще си хапна Hug

# 194
 Здравейте днес менюто ми беше за закуска 1 кафе с мляко без захар и 1 праскова, за обяд салата от домати и краставици с пармезан, а за вечеря пак домати и краставици с луканка Wink много ме мързеше да си сготвя нещо.  А да си призная едвам устоях на 1 чаша с бира пийнах си 2 пъти Flutter поради липсата на бяло вино Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт