Точкова диета - ядеш и отслабваш трайно

• 71 473
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
А супер, знам го този кашкавал, тука го продават, колко съм загубена само ooooh! и да не му обърна внимание. Ей голяма работа е форума!!! Innocent , и ти си голяма работа!!! Hug

# 166
Криси купих го от Пикадили.

# 167
Здравейте, аз съм на точкова диета вече 10 ден и мисля, че е време да се запиша при вас newsm78

# 168
Ами Да,време е..добре дошла !  Laughing  Хайде,разказвай сега...от колко започна,колко си свалила,харесва ли ти..колко си висока..абе всякаква информация ще е интересна.. Я,как взехме да ставаме повечко...много се кефя! Hug

# 169
  • София
Здравейте аз искам да се похваля с още един свален килограм Mr. Green, напредвам бавно и славно.
За днес си пека риба  - 0т.
със заквасена сметана на опаковката и пише 3гр. въглехидрати на 100гр.  сложих 200гр. значи са 6 т.
(кафето пак ми е без нищо)
Мале колко объркано го написах дано ме разбрахте  Embarassed

Лека почивка на всички

# 170
  Здравейте, аз също съм минус един кг, но няма да местя линийката до понеделник. Laughing

Тези дни хапвам салата от домати с извара и шунка.Жадно ми е и това ми идва добре.Мъничкооо и шоколад хапвам.По две блокчета следобед.

Криси купих го от Пикадили.
Hug Мерси ще го видя като ида.

Здравейте, аз съм на точкова диета вече 10 ден и мисля, че е време да се запиша при вас newsm78

Добре дошла!Дай повече инфо дет вика Пинки Peace

# 171

Добре дошла Пинки.Успехи в диетата. newsm10

# 172
  • Видин
Момичета, здравейте  bouquet. Много ми харесва вашата диета, но имам въпрос. За какви количества са дадените точки? Например мисля утре да направя картофи с ярешко месо на фурна и се чудя колко мога да хапна от него. А най-хубавото при вас е че не се забранява алкохола Hug сега да не ме сметнете за алкохоличка, просто се събираме с приятели доста честичко

# 173
Момичета, здравейте  bouquet. Много ми харесва вашата диета, но имам въпрос. За какви количества са дадените точки? Например мисля утре да направя картофи с ярешко месо на фурна и се чудя колко мога да хапна от него. А най-хубавото при вас е че не се забранява алкохола Hug сега да не ме сметнете за алкохоличка, просто се събираме с приятели доста честичко
  За 100гр Peace

# 174
  • Видин
Hug
Дано този път да успея и се надявам с вашата подкрепа да станат реалност желаните ми 65кг, цел за сега. Сега съм 80кг на височина 175см  bouquet

# 175
Добро утро момичета. Хайде на кафе  Hug
Мисля да направя 5 дни по Дюкан. Нещо спрях да слабея и искам да засиля метаболизма си. Знам, че ще ми е доста трудно, но се надявам да успея. Тук съм с вас и ще пиша как върви.
За жалост пак ми се очертава една седмица в къщи, малката има варицела и няма да се движа много, но имам доста за чистене в къщи Grinning.
Хубав ден.   bouquet

# 176
Добро утро и от мен.
Присъеденявам се към кафето.
Успех Петрова
Приятна почивка днес на които почиват.

# 177
  • Видин
Добро утро и от мен. И аз пия кафе без захар. Много съм се напомпала да отслабна този път, все пак целта ми е за сега да сваля 15кг Blush
Innocent, малко е неприятно това с варицелата. И ние скоро боледувахме. Април мъжа ми се разболч от племенницата и съответно 10-тина дни след това и малкия се обрина. Дано и при вас да мине така леко като при нас Peace

# 178
Здавейте, момичета - чета болнички има измежду дечицата Sad Пожелавам им бързо оздравяване Peace
Добре дошли и на новите момичета, сигурна съм, че ще останете доволни, само трябва постоянство Simple Smile
Аз за днес ще готвя супа топчета и ще видя, колко ще хапна от нея... Thinking
Приятен ден на всички Hug

# 179
Днес изпращам малката Пикла на почивка,та няма да съм много точкова,но от утре ще съм 14 дни сама и няма да има кой да ме изкушава..е,мъж ми си е в нас,ама той не ме дразни с хапване,даже няма и да готвя...Днес си обух едни други къси панталонки от миналото лято,стоят ми грозно,ама и крачетата ми са за стягане...но все пак се намушках в тях....та си имам стимул да се стягам и по-бързо да влизам в правият път...Стягайте се точици,утре е понеделник...пак се почва..

Общи условия

Активация на акаунт