Със сладолед Мараш-ки надвиваме жегите по комшийски с верни аркадашки–23 TR Тема

• 35 270
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
                                 Честит рожден ден,Дилара!

# 61
  • Варна

Мила bz,
прегръщам теб и твоето момиченце в този най-прекрасен за вас двете ден!   Two Hearts
Дано прекрасната Диляра расте здрава,весела девойка,като богиня уверена
 в себе си,в своя път и своята съдба!
А на теб пожелавам здраве и още много,много щастливи рождени дни!    newsm38

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 19:38 от Lora-Di

# 62
  • София
Весел празник на малката Диляра ,  ,
на мама bz - рози ,
http://dl6.glitter-graphics.net/pub/2171/2171396ps2ureegpn.gif а на таткото - да е жив и здрав, да си гледа двете съкровища!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 13:12 от Дивиана

# 63
  • Казанлък of all places
Абе, къде е на Диляра майка и ? Да почерпи? Simple Smile
БЗ,  Hug

# 64
Мили момичета - СТРАШНИ СТЕ  Hug Hug Hug!! Такава изненада, такuва пожелания и виртуални подаръци  #Crazy Whistling Crazy Hug Hug Hug (То не бяха Пепеляшки, балони, торти , HSM изненади, цветя ...Страхотни сте, и вече явно достатъчно добре ми/ни знаете вкусовете . Браво къзлар  Wink Flutter) ! Показани бяха всички постове на рожденичката , и тя милата уcпя само да възкликне "Мамоооо, това всичкото !!!!".  Благодарим ви ! Дай Боже от вашите усти/клавиатури/компютри в Божиите уши/шевския hard drive  Mr. Green Praynig Hug.

Пожелавам ви и на вас, и на вашите най-любими същества, само здраве и любов !

Благодарско !  Hug  bouquet Hug

ps: И добре дошла на на старата позната Делфи  Party Hug - хайде по една чехла, колоня и чай за мерхаба  Simple Smile

# 65
Анжи - в моя защита Mr. Green ---> флизаме преди малко дОма от балетна тренировка (да, да дори на рождения ден  Crazy), и едва сега включих компютOрOт. Извинена ли cъм  Mr. Green Wink Hug  bouquet

# 66
  • Казанлък of all places
Абсолютно, sunshine! Simple Smile Hug Аз даже не очаквах да се появите преди утре! Айде, празнувайте, а после разкажете !

# 67
Абсолютно, sunshine! Simple Smile Hug Аз даже не очаквах да се появите преди утре! Айде, празнувайте, а после разкажете !

Eeeee, x'aдu ceгa sunshine 4ak Simple Smile Mr. Green ...Ще ще  Crazy Mr. Green...(нали половината народ се е издиетиH4ил Mr. Green на жегата и заради морето, та не опнах софрата и пешкира, НО ако има заявки кажете, да пусна малко снимки на любима манджа  Joy Mr. Green Laughing  Hug )

# 68
  • Costa Rica
Уау, рожденичка, че и Диляра при това!
 newsm59 newsm67 На детенцето на мама БЗ!

(А към името Диляра имам големи пристрастия - дъщерята планира така да ми кръсти внучката - ако и когато се появи. На мен също страшно ми харесва. БЗ, а какво означава?)

# 69
  • Истанбул

love001ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛОТО МИ ШОМБЕНЦЕ!!!  love001

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ВЕСЕЛА, УМНА И КРАСИВА МАЛКА ПРИНЦЕСА!

smile3501 txtloves smile3501 txtloves Two Hearts smile3501

МНОГО ЩАСТИЕ И НА МАЙЧЕТО НА ЛАЛКА, която предполагам се вълнува повече от нея Joy hahaha  bouquet  bouquet

# 70
Честит рожден ден, сладка принцесо Диляра  

и на мама Бз и на татко, да ви е жива, здрава, много да ви радва  Hug

Момичета, не съм ви забравила, чета ви, обаче ми остава малко време. Аз вече мога да се похваля - върнах се в Пловдив от миналата седмица, събрахме се с милото да живеем на едно място, абе странни усещания. А и милото имаше рожден ден събота, съчетано с пътуване насам-натам, нова работа отново. Абе представяте си, какво е около мен.

Момичета, тези които от скоро пишете тук - добре дошли и от мен.

Джорди, аз с Дюкан, до тук смъкнах 13 кг, така че инат и се свиква, и много лесно се поддържа. Даже сега малко прегрешавам с череши, но заради всичкото това тичане, на обяд успявам само едно кисело мляко да хапна, и въпреки черешите продължавам да свалям.

Кайги, във фейсбука има един куп снимки на черешки, специално за вас - черпя ви виртуално, няма да успея да се организирам, сигурно сте си тръгнали вече от БГ.

Анджи, Сладка Хапка,  Hug

Мирамила, нали ще ни държиш в течение на сватбата, и аз се вълнувам за роклята, и за всичко около партито  Hug

айде, аз отивам да вечеряме, скоро пак ще пиша - обещавам Simple Smile 

# 71

ЧРД, малка Диляра!!!

# 72
  • Истанбул
Давам ви един линк, момичета,  Joy Hugр:

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=4065&no=1

Виждам усмивките ви! Наш'те хора са си навсякъде със силно изразен собствен стил и вкус! Сладки са, нали!?

П:С: А, забравих да отбележа, че снимките са на италианския журналист Carlo Gianferro под заглавие "Вътрешният свят на циганuте", спечелил първо място на световен журналистически конкурс.  Grinning

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 23:40 от mistik

# 73
Снимките са зашеметяващи!
А става ли ясно от текста дали интериорите са автентични, или са камуфлаж за фотосесията?

# 74
  • Истанбул
Нaпълно оригинал!!! Все пак става дума за "вътрешния свят" Joy Но обектите са вероятно "европейски", по_точно италински представители Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт