Съзнателно зачеване

• 22 590
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Мамасита бандида, тогава се ражда, някой като теб Joy

# 166
Мамасита бандида, тогава се ражда, някой като теб Joy

Да, ама наваксвам пропуснатото, като наблягам на скарата, бирата и хеви метъла.

# 167
  • Варна
Ох, Людмиле... Simple Smile Затова ли доста двойки, които целенасочено си създават децата, като мерят базални температури и се подготвят всячески, в един момент установяват, че сексът вече се прави по задължение, щото трябва да се направи бебе. И точно тая прословута енергия, дето я описваш, почва да се губи, затрупана под целенасоченост и подготовка.

Някой написал нещо някъде, друг го прочел и го цитирал и те ти вече истина.

Все ще създаваме свръх-хора, ще тачим арийската чиста раса и прочие...

Мисля, че е нагло да се лепят етикети на хората, според това как са заченати - в леглото у дома при обичаен секс или прави на полянката до водопада, точно по обяд, като родителите са гледали нагоре към слънцето и понеже са стояли на един крак, са си мислели само как да не паднат.

Хората винаги имат шанс за развитие или за застой и този им шанс съществува през целия живот, а не само в единично събитие, каквото е зачеването.

# 168
има много теории за зачеването и какво влияние оказва то върху живота на човека или по- точно как ще се развие като същност...
Имах една позната, която беше последователка на индийската култура, медитираше всеки ден и дори се отделяше от земята по време на медитация... Според нея преди зачеването на детето има ритуал не само на въздържание, но и на определен начин на живот и хранене, за да се "извика" мъдра и чиста душа тип "учител", "водач".

Според други езотерични теории, всичко е решено още преди идването на душата на детето в тялото му. Тоест душите на родителите и душата на детето са уговорени да се инкарнират заедно, за да може да научат определените уроци и да изчистят определена карма...

Според християнството, Господ създава определена душа и я дава на съответното дете и по своемо тази душа е чиста. Начина на живот и влиянието на семейство и родители изграждат новия индивид...

Та така... аз съм на мнението, че всеки човек носи някакви заложби... друг е въпроса дали ще ги развие и доколко... Голямо влияние за тази част имат родители, среда и семейство...

Аз съм била свидетел как в едно ужасно семейство се ражда и израства прекрасно дете и тн и обратно... Както казва майка ми " От трън- трендафил и обратно".

# 169
Темата е интересна. Мисля обаче, че теорията важи по принцип при семейното планиране. Всеки родител е изпълнен с най-светли емоции що се касае до бъдещото поколение. Формата, под която се предава тази положителна енергия е от второстепенно значение, но е важно да продължава през целия му живот. За мен по-важно е родителите да са 'осъзнати' от колкото да следват правила за създаване на 'осъзнати' деца. Второто е глупаво, първото е основоположно за уравновесени личности. В тази връзка съзнателното зачеване е пожелателно, но далеч не достатъчно условие за каквито и да било качества у хората.

# 170
А ако по време на медитационния секс жената се разсее от цялата мистика и не може да достигне оргазъм, може ли да се престори?

# 171
А ако по време на медитационния секс жената се разсее от цялата мистика и не може да достигне оргазъм, може ли да се престори?
Изключено! После детето много ще лъже  Naughty
Шегувам се, естествено!

# 172
Ох, Людмиле... Simple Smile Затова ли доста двойки, които целенасочено си създават децата, като мерят базални температури и се подготвят всячески, в един момент установяват, че сексът вече се прави по задължение, щото трябва да се направи бебе. И точно тая прословута енергия, дето я описваш, почва да се губи, затрупана под целенасоченост и подготовка.

Някой написал нещо някъде, друг го прочел и го цитирал и те ти вече истина.

Все ще създаваме свръх-хора, ще тачим арийската чиста раса и прочие...

Мисля, че е нагло да се лепят етикети на хората, според това как са заченати - в леглото у дома при обичаен секс или прави на полянката до водопада, точно по обяд, като родителите са гледали нагоре към слънцето и понеже са стояли на един крак, са си мислели само как да не паднат.

Хората винаги имат шанс за развитие или за застой и този им шанс съществува през целия живот, а не само в единично събитие, каквото е зачеването.
Виж, това, което съм цитирал в началото не е моя приумица, а е видяно от хора, които са много напред с материала, особено що се отнася до енергийните структури. Аз не мога да кажа дали е вярно или не.

# 173
  • Варна
хора, които са много напред с материала

Значи основната предпоставка е развитието на родителите, а не самите "ритуали за зачеване".

Освен това, ти виждал ли си, познаваш ли такива хора или просто четеш литература?

# 174
хора, които са много напред с материала

Значи основната предпоставка е развитието на родителите, а не самите "ритуали за зачеване".

Освен това, ти виждал ли си, познаваш ли такива хора или просто четеш литература?
Познавам един такъв човек, който е заченат по този начин (знае от родители си) и мога да ви кажа, че е силен, харизматичен и животът му е като пластелин в ръцете му - сам твори съдбата си с невероятен похват. Прави нещата с голям замах.

Разбира се, че ритуалите са само дрънкалки. Пък и ние никъде не говорим за ритуали тук. Това са енергийни факти, видени от хора способни да виждат енергията. И са видели, че само човек с такава цялостна енергийна конфигурация, като моят приятел, има шанс да се разгърне до пълния си потенциал. Има разбира се и втори начин и той е духовният път, с много работа върху себе си.

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 19:56 от Людмил

# 175
  • Plovdiv->Toronto
Людмил, а известно ли ти е че зачеването не става в момента на оргазъма/ите  Simple Smile?
Знаеш нали, че понякога сперматозоидчетата седят и чакат с дни да излезе госпожицата от уютния фоликул  Simple Smile? Какво правят дотогава, преживяват отново и отново приятния електрически момент luvbed и се стараят да не загубят мотивация ?
За мен, като жена на физик и също много земна и практична личност, е непонятно какво става с енергията през това време? Как се съхранява? В жената ли? Трябва да е доста реактивна тези 2-3 дена  hahaha ...
А твоя приятел с "цялостната енергийна конфигурация" щом и родителите си е разпитал какво са чувствали докато са го правели наистина много се е разгърнал Laughing. По всяка вероятност просто прилича на майка си и баща си, а не получава дивиденти от идеално подготвения момент на зачеването си доживот  Simple Smile.
Ти пита ли твоите, сигурно и те ще ти кажат същото, не си подтискай потенциала, може би ти също си суперчовек  Simple Smile.
И моля не ми хвалете разни йоги и индийци, с молитви или с диети като докопат някоя душа "учител" или "водач" или каквото там им се прище, и после на ехографчето видят че е душата е момиче, и вземат че му теглят ножа, защото искат само момчета. Много възвишено, няма що. За индианските магьосници представите също са ви само от книгите и сънищата явно. Елате ги вижте, смучат държавата, никой не учи, само пият и ядат, дебели и наркоманизирани, самоубийствата са страшно чести, децата им замръзват навън защото изпълзяват навън докато родителите им се карат кой да иде на кръчма и кой да остане с тях и никой не се сеща да ги преброи и провери. Всичките са правени крайно несъзнателно  Peace.

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 04:27 от eli_c

# 176
Людмил, а известно ли ти е че зачеването не става в момента на оргазъма/ите  Simple Smile?
Знаеш нали, че понякога сперматозоидчетата седят и чакат с дни да излезе госпожицата от уютния фоликул  Simple Smile? Какво правят дотогава, преживяват отново и отново приятния електрически момент luvbed и се стараят да не загубят мотивация ?
За мен, като жена на физик и също много земна и практична личност, е непонятно какво става с енергията през това време? Как се съхранява? В жената ли? Трябва да е доста реактивна тези 2-3 дена  hahaha ...
А твоя приятел с "цялостната енергийна конфигурация" щом и родителите си е разпитал какво са чувствали докато са го правели наистина много се е разгърнал Laughing. По всяка вероятност просто прилича на майка си и баща си, а не получава дивиденти от идеално подготвения момент на зачеването си доживот  Simple Smile.
Ти пита ли твоите, сигурно и те ще ти кажат същото, не си подтискай потенциала, може би ти също си суперчовек  Simple Smile.
И моля не ми хвалете разни йоги и индийци, с молитви или с диети като докопат някоя душа "учител" или "водач" или каквото там им се прище, и после на ехографчето видят че е душата е момиче, и вземат че му теглят ножа, защото искат само момчета. Много възвишено, няма що. За индианските магьосници представите също са ви само от книгите и сънищата явно. Елате ги вижте, смучат държавата, никой не учи, само пият и ядат, дебели и наркоманизирани, самоубийствата са страшно чести, децата им замръзват навън защото изпълзяват навън докато родителите им се карат кой да иде на кръчма и кой да остане с тях и никой не се сеща да ги преброи и провери. Всичките са правени крайно несъзнателно  Peace.
Вижте, аз не искам да споря. Цитирам хора, които са достигнали до тези знания преди 10000 години. Който иска, нека разбира.

# 177
- Тате, а ти какво искаше да бъде - момче или момиче?
- Сине, аз исках само да си изкарам хубаво...

# 178
  • Pb
Подобни теми ми харесват много. Вярвам в силата на емоциите, мисълта, вътрешната енергия на човек, заряда който носи или както искайте го наречете.
Не мога да си обесня защо така злобно се напада автора, все едно не е побликувал интересно четиво, ами закон, задължаващ децата от днес да се правят "енергийно", а не кой както намери за добре. Бъдете толеранти с различно мислещите.

С удоволствие бих прочела още нови твои табу-теми, Людмил!

# 179
Подобни теми ми харесват много. Вярвам в силата на емоциите, мисълта, вътрешната енергия на човек, заряда който носи или както искайте го наречете.
Не мога да си обесня защо така злобно се напада автора, все едно не е побликувал интересно четиво, ами закон, задължаващ децата от днес да се правят "енергийно", а не кой както намери за добре. Бъдете толеранти с различно мислещите.

С удоволствие бих прочела още нови твои табу-теми, Людмил!
Изглежда тези хора, които нападат тук са израснали и отгледани в неуважение КЪМ СЕБЕ си. Затова не умеят да уважават и мнението на другите.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 09:49 от Людмил

Общи условия

Активация на акаунт