А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 216
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
И аз нес ъм от срамежливите, вече осми месец се кърмим успешно по парковете  Peace

Някой попита за блузи за бабите и дядовците. Присъединявам се, майка ми и баща ми много ще се зарадват на нещо такова! Иначе и аз гласувах.

# 211
И аз много Тв не гледам, ама на живо тези прелести съм срещала, подвизаваха се дълго време около НДК! Асе  Hug

# 212
  • София
И ние се записваме за лятната колекция

# 213
  • Карлово
Нали ще са готови нещата към края на юли, началото на август, че да мога да си ги взема лично  Peace !
Като се има впредвид, че ССК започва на 1 август, всичко ще е готово до тогава. Че как иначе ще се изфукаме на похода?!

# 214
И аз предпочитам блуза, инче си имам тънка пелена винаги в количката и ако трябва се заметвам с нея, но на мен не ми пречи да кърмя без да се покривам!
Вчера в парка (кърмейки) съм наметнала бебето,че му печеше на главичката.Минава един дядо :
-Госпожа,отвий детето в тая жега,то не е срамно,всички така сме израстнали  Grinning

На туй му викам реална подкрепа на кърменето  Hug

Чудно ми е как ще изглеждат тези блузки специалните и откъде аджеба ще си я вадя  Wink

# 215
Цитат
Вчера в парка (кърмейки) съм наметнала бебето,че му печеше на главичката.Минава един дядо :
-Госпожа,отвий детето в тая жега,то не е срамно,всички така сме израстнали
newsm10 евалла на тоз човек!

# 216
  • София
И аз искам разни неща:)

# 217
  • София
Бу, благодаря искрено за вметката с линка Hug

Аз гласувах за плажна топка, престилка за готвене и чадърче.Като вече дърта кърмачка хич не ме интересуват блузи с дискретни отвори. Който още не ми е виждал циците, значи не е попадал на правилното ТВ предаване Mr. Green
Не, че на аватара ми не се мъдрят точно те Mr. Green Дискретността отдавна съм я метнала през гръб Wink
Но бих се радвала, ако като ходя при мами и бебета мога да им кажа - абе така и така има и блузи... Някак добре звучи на мамчетата с по-малко опит Peace Бих казала, че идеята е прекрасна Peace

Aсе, мен да си показвам циците хич не ме е срам, ама по ме притеснява да открия паласки  hahaha, ако повдигна тениската, че те вече преливат отвсякъде  Joy, така че блузките ще са ми от полза.
Иначе и другите артикули са разкошни, гласувам за престилката и хладилната чанта.

# 218
плажна топка и пазарска торба ако има,задължително взимаме!

# 219
... Който още не ми е виждал циците, значи не е попадал на правилното ТВ предаване Mr. Green
Не, че на аватара ми не се мъдрят точно те Mr. Green ..
Асеее,като ти гледам аватара и ми иде да ти пожелая да си жива и здрава да кърмиш още дъъълго време за радост на околните  Mr. Green     Hug   
Ще ме извинявате за спама

# 220
  • Карлово
Някой питаше за хладилната чанта. Размерите са  20 х 13 х 12,5 см, за 6 бутилки или кенове от 0,33 л.

# 221
Aсе, мен да си показвам циците хич не ме е срам, ама по ме притеснява да открия паласки  hahaha, ако повдигна тениската, че те вече преливат отвсякъде  Joy, така че блузките ще са ми от полза.
Все едно аз съм го писала  Embarassed сори за спама

# 222
ако е с такива надписи аз отпадам,харесваха ми забавните рисунки и надписи на блузките свързани с кърменето

# 223
И аз се записвам в темичката да следя Grinning Даодх и моят глас Peace

# 224
  • Варна
гласувах, всичко ми харесва.

smile3521

Общи условия

Активация на акаунт