А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 223
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Загледах ги тези престилки на Шаманката и ми хрумна да попитам: Вместо престилки не може ли да се поръчат по едни наметки за кърмене на открито. Ушиването им едва ли е сложно - квадрат с презрамка през главата. А ако е и с надпис - съвсем готино ще стане. Така хем ще си кърмим спокойно и няма да ни гледат мръсно, хем на всички ще им е ясно от километри, че не се срамуваме изобщо!  Laughing
http://plexyo.com/3-165797011-B0018N5UIA-Simple_by_Bebe_Au_Lait_ … Cover_Willow.html

Точно заради комфорта да кърмиме на открито и дискретно смятам да предложа специални блузи с подходящи за кърмене отвори. Скоро ще сложа тук снимка или скица. Тези покривала ще са ми по лесни за ушиване, но честно казано не ги харесвам. Някак са ми много ... като капаци за кон  Mr. Green Предпочитам блуза, а ако имате различно мнение, казвайте  Grinning

И аз предпочитам блуза, инче си имам тънка пелена винаги в количката и ако трябва се заметвам с нея, но на мен не ми пречи да кърмя без да се покривам!

# 196
  • София
 Аз пък съм от по-срамежливите, а Влади е на посикване и затова такава блуза ще ми е от полза:)

# 197
Гласувах за пазарска чанта, престилка за готвене и хладилна чанта Peace

# 198
И от мен благодарност към Бу за линка! Гласувах, очаквам и вариантите за потничета и тениски, като в момента най-вече ме вълуват закачливите картинки и текстове, вкл. и тези за екс-кърмачки и екс-кърмачета.

# 199
Загледах ги тези престилки на Шаманката и ми хрумна да попитам: Вместо престилки не може ли да се поръчат по едни наметки за кърмене на открито. Ушиването им едва ли е сложно - квадрат с презрамка през главата. А ако е и с надпис - съвсем готино ще стане. Така хем ще си кърмим спокойно и няма да ни гледат мръсно, хем на всички ще им е ясно от километри, че не се срамуваме изобщо!  Laughing
http://plexyo.com/3-165797011-B0018N5UIA-Simple_by_Bebe_Au_Lait_ … Cover_Willow.html

Точно заради комфорта да кърмиме на открито и дискретно смятам да предложа специални блузи с подходящи за кърмене отвори. Скоро ще сложа тук снимка или скица. Тези покривала ще са ми по лесни за ушиване, но честно казано не ги харесвам. Някак са ми много ... като капаци за кон  Mr. Green Предпочитам блуза, а ако имате различно мнение, казвайте  Grinning

И аз съм за блуза. Peace

# 200
  • София
Шаманчеnewsm20 newsm51. Страхотни сте ги замислили за това лято. Като бивша и бъдеща кърмачка мисля да се възползвам от всичко  Mr. Green

# 201
Гласувах и аз.

# 202
Гласувах и аз, страхотни идеи, нямам търпение да поръчам:) Чакам и блузките също:) Супер сте!

# 203

Виждала съм и един друг модел, представлява нещо като пелерина или пончо, но изработването му сигурно ще е по-скъпо. Май специалните блузи засега са най-подходящи като вариант.

# 204

Супер, щом ще има блузки! thumbsup Ще се киприиииим! newsm44

# 205
И аз се нареждам на опашката Simple Smile Гласувах и чакам с нетърпение новите блузки - пак да се накиприм  Flutter Имам потничета от миналото лято, но тогава бях бременна, поръчвах на сляпо и сега трудно им се чете надписа от опъване  hahaha

# 206
Интересни идеи! Гласувах и аз  Hug

# 207
И аз гласувах.
Аз мога и без специални блузки, само да е малко по-широко около врата  Flutter Със зимните така си кърмих.  Wink Тези покривала са ми много грозни, както каза Шаманката като капаци за коне, ама точно  Peace !
Нали ще са готови нещата към края на юли, началото на август, че да мога да си ги взема лично  Peace !

# 208
Бу, благодаря искрено за вметката с линка Hug

Аз гласувах за плажна топка, престилка за готвене и чадърче.
Като вече дърта кърмачка хич не ме интересуват блузи с дискретни отвори. Който още не ми е виждал циците, значи не е попадал на правилното ТВ предаване Mr. Green
Не, че на аватара ми не се мъдрят точно те Mr. Green Дискретността отдавна съм я метнала през гръб Wink
Но бих се радвала, ако като ходя при мами и бебета мога да им кажа - абе така и така има и блузи... Някак добре звучи на мамчетата с по-малко опит Peace Бих казала, че идеята е прекрасна Peace

# 209

Като вече дърта кърмачка хич не ме интересуват блузи с дискретни отвори. Който още не ми е виждал циците, значи не е попадал на правилното ТВ предаване Mr. Green

Joy Joy Joy
Aсенце,и аз май не съм гледала точното ТВ предаване  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт