А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 254
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 240
  • София
  Блузката е супер, искааам и аз. Ама тя Яна като ми казваше колко са удобни и хубави такива блузки защо не и повярвах....

# 241
Шамане, браво блузата е страхотна и аз искам такава  Mr. Green

# 242
Блузката е страхотна и изглежда много удобна. Peace
Нахално ли ще е да си поръчам 2?  Embarassed Да си имам за смяна, че нашият тати е много срамлив и навън като сме с него кърменето е мъка...

# 243
То всъщност,ако ще се правят такива блузки,и аз може би ще взема 2.

# 244
Още малко картинки, това е блузата за кърмене.

Блузата е супер и аз искам 2.
То и нашето тати хич не обича да се кърмим навън и по заведения, ама напоследък вече не се обажда толкова, пък и на мен вече не ми пука. Все пак важното е детето да е спокойно и щастливо.

Иначе и аз съм за по-забавни надписи, предложените по-горе ми се виждат малко суховати.

# 245
Страхотна блузка! Нямам търпение да можем да поръчваме...
Аз сякаш не се притеснявам от паласките на открито.
Все още ми е такъв зор да го наместя така, че да му е удобно и накрая - кръст, корем всичко ми е отвън.
Ама хич не ми пука, и без това цялата царемония на открито при анс продължава около 10 минути. Мъжа ми като е с нас се спуква да ме загръща  Grinning

# 246
Страхотна е блузката Simple Smile Много интересно и практично е измислена.

# 247
  • София
Блузата и на мен ми хареса и аз ще искам, ама да попитам.....само за дясната "бутилка" ли ще има отвор?  newsm78

# 248
  • Бургас
Блузката е чудесна - аз избягвам да кърмя навън, но ми изглежда удобна и практична, та ако може и аз да се наредя за 1-2 бройки... Praynig Hug Laughing

# 249
и аз това щях да питам  (само едната ли страна ще е културно достъпна ? ) newsm78

# 250
  • в шоки-land
вече не кьрмя, но искам блу3а...страхотна е  Peace

# 251
Асе, верно ли са твоите?? Чак на мен ми се прииска да съм ти бебе  Laughing  Blush

smile3501 И аз все го зяпам този аватар  Embarassed
 Шаманке, блузата за кърмене е супер! Дано да мога да се възползвам от удобството и (ако не с Петя, то със следващото бебе може би  Embarassed)

# 252
  • Пловдив
Блузката е страхотна. Въпреки, че вече не го кърмя навън, големички сме, може пък да ми свърши работа някога извънредно. Плюс това да се запася за евентуално бъдеще второ бебче Simple Smile

# 253
и аз искам блузка- аз кърмя, където се намирам  Heart Eyes така че ще ми е от супер- полза

# 254
Запис да следя Simple Smile
Блузата изглежда екстра! Ама и аз се запитах дали е достъпна и от двете страни? Вероятно да, но от картинката не можем да видим  Peace
Аз бих си поръчала да си имам запас от сега за следващото... а ма пък виж онези покривала... сори, ама ужасно изглеждат!  Rolling Eyes
 Hug

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 00:01 от offioly

Общи условия

Активация на акаунт