А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 274
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 255
  • Карлово
А потниците ще имат ли пак кинг сайз, като зимните блузи  Flutter
Поне за теб и за мен дано да има  Mr. Green

# 256
  • в сбъднатите мечти
И аз искам блузка за кърмене! Страхотна е!

# 257
Тюф, като я гледам тази блузка, ми се прииска пак да кърмя  Cry Peace
И аз съм си заплюла хладилната чанта и разни други артикули.

Шаманке, бая магии тука да ти дойде божествено вдъхновение в шаманската глава и да родиш пак хубави щампи за тениските  Praynig   Hug  bouquet   Искам да помогна с идеи, но нищо свежо не се сещам Sad

# 258
И аз да се запиша в темата-щото искам от всичко и по много Simple Smile
А блузката за кърмене е супер, ще си взема няколко бройки-да раздавам и на приятелки. Знам от опит колко е удобно да не се притесняваш откъде какво ти се вижда... И в по-хладно време да не ти подухва от тук и от там... И в къщи да ти е удобно и достъпно...

# 259
Блузата и на мен ми хареса и аз ще искам, ама да попитам.....само за дясната "бутилка" ли ще има отвор?  newsm78
Не разбира се, блузата е симетрична и се отваря по подобен начин и от двете страни  Peace

Правде, душо, може ли да ми задаваш такъв въпрос. Разбира се, че ще има кинг сайз, даже куин сайз за теб специално   smile3534

# 260
  • София
Запис, че миналогодишните бяха много готини и качествени, да... качеството е на високо ниво. Нито моя потник, нито тениската на малката са мръднали. Виж чантата ми се поизноси и искам да си я запазя, за това ще поръчам и чанта тази година.

# 261
Ами моя XS  newsm03

# 262
И аз пак да се включа....
Всичко е суер, аз гласувах преди няколко дена....Имам още няколко идейки, да ви ги напиша поне...
От кърмаческата свита съм, сънувам мляко и насън!
Гласувам с 2 ръце за....кърменето!
Във финансово отношение-аз съм облекчение!(картинка на кърмено бебе)
Къмаческа мисия (агент без прикритие)
Всеки ден и всеки час подрепям всички вас! (рисунка на къмещи мами с бебета)
Хей, гърдички, хей ги две, те ме хранят най-добре!

Стига толкова....ПОне може да се посмеете...
Блузката е супер на картинка, ако и нагледно след ушиването изглежда така...., направо ще си поръчам, макар и да не се кърмим вече!

# 263
И аз се записвам да чакам Simple Smile Гласувах за - стикер, пазарска чанта, хладилна чанта и топка.
Ако ми дойде идея за някой надпис ще се включа пак. До сега се рових в темата, но неможах да намеря къде е тази блуза  Embarassed

# 264
Блузите са жестоки.
Аз не съм от притеснителните, обаче дребното е в разсеяна фаза и суче два пъти, след което пуска да зяпа, пак сукне и така... цяла София вече ми е виждала циците  #Crazy
Добре, поне, че тя попорасна и закрива гледката. В началото мъжа ми викаше, че главата й е три пъти по-малка от гърдата  Joy

# 265
Ей, супер !

Тъкмо се чудех кога ще има лятна колекция на кърмаческата модна линия  Grinning

Записвам се да следя темата и вече гласувах.

Поздрави за модните дизайнери, страшни сте   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 10:43 от Ферди

# 266
И аз, и аз на редичката! Гласувах за чанта, топка, чадърче и стикери.

Хрумна ми нещо. Едно време нали имаше едни стикери, които се лепяха за блузките с ютия. Защо не се направят и такива. Ще можем да си ги слагаме, където решим - по гащи, забрадки, чорапи, пердета и т.н.  Grinning Щото като гледам какви сме ненаситни... 

# 267
   Привет и от нас с беба!
 С гордост си носехме зимните блузки и нямаме търпение вече за летните Hug!Определено на село предизвиквахме голям фурор (там децата се хранят с кисело мляко),а като ме видеха да кърмя в училището примерно ми казваха че съм като местните циганки (само те кърмят където им падне).Аз обаче нали не съм устата им отговарях подобаващо  Mr. Green.
 Гласувах само за няколко артикула,въпреки че бих си взела от всичко,стига да имам финансовата възможност де.Дискретните блузки и на мен ми харесват най-вече заради разливащите се паласки навсякъде.
 Чакаме да поръчваме с нетърпение,но няма да досаждаме  bouquet!

# 268
Поздрави за "модните дизайнери", страшни сте   bouquet   bouquet   bouquet

Благодаря, радвам се, че ви харесва, може и без кавички  Wink

# 269
  • Перник
Ей, блузката е супер! Въпреки че вече на кърмя много ми харесва. Ако очаквах второ бебе скоро, веднага бих си поръчала. Шаманке, като я описваше, не си представях,че ще изглежда толкова добре   Embarassed Браво!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт