А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 305
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 270
Поздрави за "модните дизайнери", страшни сте   bouquet   bouquet   bouquet

Благодаря, радвам се, че ви харесва, може и без кавички  Wink

Веднага ги изтрих  Simple Smile
 Hug   bouquet

# 271
Шаманич,блузата е върха просто  Crazy,както разбрах ще има и големи и мнооого големи размери та и аз съм в кюпа  Flutter ,че бях изгубила надежда  Wink.Аз друг въпрос имам,от трико ли ще са?Не че нещо ,ама нас едричките много ще ни очертава  Embarassed  ,та паласките пак ще си личат  Blush
Гласувах с две ръце  Peace

# 272
  • у нас
и аз гласувах  Peace

идеята за блузата е много хубава, ама как ми се искаше да я има миналата година.  Peace

# 273
Цитат
Не че нещо ,ама нас едричките много ще ни очертава
Ох,да!Аз имам такъв проблем и със зимните - ако знаете какви форми докарвам.Паласки,паласки ,отвсякъде .... ooooh!

# 274
И аз искам блузи пък Crossing Arms . Направо ще ме навиете да се задействаме за второ кърмаче с тез красоти.  Crazy

# 275
Давай, давай  Grinning

# 276
И аз се записвам за хладилна чанта, потник и блуза за кърмене .

# 277
  • Бургас
Отдавна не се кърмим навън да не стряскаме хората, но с удоволствие ще се издокарам с една такава красива блузка  Simple Smile
А чантите са изкл. практични и удобни.

# 278
А ние се кърмим навсякъде, където ни завари "вдъхновението". По паркове, градинки, кафенета, че дори и на пейка на ... "Витошка".  Embarassed
Все пак, за да спазваме приличието, я завивам с пеленка, но в тези жеги е ад отдолу, пък и мойта мома любопитничка иде, та все дърпа пелената и иска да гледа околния свят.  ooooh!
Една такава блузка (или по-скоро две) ще ми свърши чудесна работа. Hug

Искам да питам нещо, ама дано не прозвучи нахално. Вече споменахте, че до  към 1 август нещата трябва да са готови. А ако по това време не сме в София, какво да направим?

# 279
Феичке ,ще ти я взема и ще имам повод да се видим след това ! Grinning

# 280
Дано и летните са с номерацията на зимните,че миналото лято едва се напъхах ( нащо умаленки ли идваха) , а сега съвсем съм олабила края Wink

# 281
Незнам за номерацията ,ама аз и в L-ката едва се напъхаха,ама кой ми е виновен ,че съм заприличала на туба   Embarassed

# 282
  • София
Само аз ли не виждам линк за блузите? Sad

# 283
  • Карлово
Само аз ли не виждам линк за блузите? Sad

Олив, не четеш внимателно  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404456.msg11599492#msg11599492

или така, и за други не видели  Grinning
Още малко картинки, това е блузата за кърмене.

# 284
Такааа, за номерацията, летните потници ги бях поръчала на фирма да ги изработят по техни кройки. А за зимните блузи аз съм си правила кройките. Като гледам резултата май пак аз ще си ги правя и тези.

Общи условия

Активация на акаунт