А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 214
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 225
Чудесно! Надявах се да има. Гласувах, но в зависимост от надписа - търпи промени. Инак и аз се притеснявам не от кърменето на открито, а от паласките на открито.  Cry

# 226
Aсе, мен да си показвам циците хич не ме е срам, ама по ме притеснява да открия паласки  hahaha, ако повдигна тениската, че те вече преливат отвсякъде  Joy, така че блузките ще са ми от полза.
Ей това и на мен ми е притеснението, мани ги ти циците, тях всеки да ги гледа, ама паласките ... те са само за интимен и неизбежен кръг   Mr. Green

ekaterina II, тази година смятам да има един "сериозен"вариант и един забавен. За всеки по нещо. А и като гледам ще уважим и баби, дядовци и шуранайки, но за тях както писах, обикновени Т - шърти  Peace

Имайте търпение и всичко ще покажа да няколко дни.

# 227
Идеята за блузата е чудесна - в тия жеги на детенце никак не му е комфортно под пелената.

Шаманке, ясно е, че хич ни няма откъм търпение, но ще се постараем да не те притесняваме.
Още веднъж благодарности за труда.
   bouquet

# 228
  • 2 етажа над тавана
Искам всичкооооооо!!!!
Благодарности на Бу за препратката от старата тема Hug

Може да сме екс-кърмачка и екс-кърмаче, но и за тениски и потничета ще се наредя.

# 229
  • Бургас
Записвам се и аз да не взема да изтърва нещо  Laughing

# 230
Още малко картинки, това е блузата за кърмене.

# 231

СУПЕР Е  bouquet

# 232

О, ДА!!!!!!!!!!! thumbsup yes smile3501

# 233
Асе, верно ли са твоите?? Чак на мен ми се прииска да съм ти бебе  Laughing  Blush

Блузата за кърмене е страхотна просто!!!  Grinning  bouquet И аз съм от бандата дето за паласките се притеснява, та тази блуза първо ме кефи, че ги крие, моделът е много готин също, а и картинката не отстъпва! Браво, Шаманке, разкошна е, наистина  smile3501

За останалите артикули и аз гласувах  Peace Много искам хладилна чанта, и без това ми трябва..

# 234
Леле,блузата е разкошна!
Ама има ли вариант да се направи? newsm78
Нареждам се за такава,определено Grinning

# 235
Шамане, голямо бравос!!!
Чудна е блузата!
А потниците ще имат ли пак кинг сайз, като зимните блузи  Flutter

# 236
Много е хубава блузата  Hug

# 237
Страхотна е блузата - чак не съм си представяла, че може да има нещо толкова хубаво и удобно едновременно!  smile3501

# 238
  • София
И аз се записвам да следя Simple Smile
Без чадъра и престилката всичко ще ми влезе в употреба Simple Smile А блузката изглежда екстра  newsm10

Загледах ги тези престилки на Шаманката и ми хрумна да попитам: Вместо престилки не може ли да се поръчат по едни наметки за кърмене на открито. Ушиването им едва ли е сложно - квадрат с презрамка през главата. А ако е и с надпис - съвсем готино ще стане. Така хем ще си кърмим спокойно и няма да ни гледат мръсно, хем на всички ще им е ясно от километри, че не се срамуваме изобщо!  Laughing
http://plexyo.com/3-165797011-B0018N5UIA-Simple_by_Bebe_Au_Lait_ … Cover_Willow.html

Точно заради комфорта да кърмиме на открито и дискретно смятам да предложа специални блузи с подходящи за кърмене отвори. Скоро ще сложа тук снимка или скица. Тези покривала ще са ми по лесни за ушиване, но честно казано не ги харесвам. Някак са ми много ... като капаци за кон  Mr. Green Предпочитам блуза, а ако имате различно мнение, казвайте  Grinning
Аз си направих няколко такива покривала - предимството им е, че може да се ползват и с дрехи, които не са подходящи за дискретно кърмене на обществени места, ползвам си ги ежедневно Simple Smile Ако случайно решите да правите такива, мога да помогна с инфо от къде поръчах "boning" (дъгата, която е в горната част на покривалото) на супер добра цена, че в БГ не се предлага.  Simple Smile

# 239
  • Варна, морето и сините вълни!
Блузата е екстра просто!
Нищо че не съм къмачка вече, мискя да си я взема Mr. GreenПък знае ли човек какво го чака...може да се върна някога в сектанските редици  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт