А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 348
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 285
  • София
и аз гласувах  Peace
.... блузата е много хубава, ама как ми се искаше да я има миналата година.  Peace
и аз така, и за двете  Grinning Peace

# 286
Уау, наистина е страхотен модела!!! Браво на Шаманката   bouquet Дано да успея да се доредя, и аз искам двечки  breastfeeding А ще има ли избор на цветове? Не че съм претенциозна, ама все пак да попитам  Embarassed

# 287
записвам се 4е и аз искам туй онуй Mr. Green

# 288
  • В чуден свят с четири Слънца
Шаманче, невероятна си!!!   bouquet  Блузката изглежда страхотно - хем практична, хем красива  Grinning Записвам се за 3 броя, едната съм замислила за подарък на една бебеправеща приятелка  Crazy, за по-голямо вдъхновение в "работата"  Mr. Green
И чанти, и стикери искам Simple Smile И престилка Simple Smile

# 289
  • Варна
записвам се 4е и аз искам туй онуй Mr. Green

И аз Mr. Green.Отдавна чаках тази тема Hug

# 290
Блузата наистина е страхотна-искам две  bouquet

# 291
Записвам се да ви следя, че не ми остава никакво време напоследък. Блузата за кърмене е много хубава, искам такава Grinning Колкото до другите аксесоари, честно казано нямам нужда от тях и едва ли ще си взема нещо, може би най-много чанта, че миналата година си поръчах и забравих да я взема Crazy

# 292
O,Да,тази блузка ми харесва и въпреки че отдавна вече не кърмя по парковете,а само вкъщи мисля да си я взема Шаманка applause  smile3501

# 293
 Peace страхотна е блузката, ще ми се да видя иза бебоците  Mr. Green

# 294
 newsm10 Всичко е толкова хубаво smile3501 Аз също гласувах и имам желание да си поръчам някой неща така че с нетърпение очаквам да разбера кога ще мога да поръчам

# 295
Асе, верно ли са твоите?? Чак на мен ми се прииска да съм ти бебе  Laughing  Blush

Моите са Embarassed Пък ако ти кажа колко народ се е строил да ми е бебе Mr. Green Stop

Та, за блузата - и аз искаааааам Peace Не заради циците, не заради паласките (тях ги топя бавно, но сигурно Blush), ама моделът и логото са приказни Peace С бродерия ли ще е?
Честно казано аз също много харесвам забавните надписи, но ЛЛЛ логото е красиво и много дискретно показва принадлежност Peace

# 296
Асенце, печат ще е. Бродерията ще излезе много скъпо.

Забавни потничета ще има задължително, даже се чудя дали да не е нещо от зимната колекция, какво ще кажете? Или да рискувам Бу да ме убие и разкости и да направя "Оръжия за масова лактация"  Mr. Green

# 297
  • София, Борово
здравейте, гласувах с няколко опции в анкетата Peace
записвам се и за блуза, но ще има ли размери?

# 298
заплювам поне 2 блузки!

# 299
Асенце, печат ще е. Бродерията ще излезе много скъпо.

Забавни потничета ще има задължително, даже се чудя дали да не е нещо от зимната колекция, какво ще кажете? Или да рискувам Бу да ме убие и разкости и да направя "Оръжия за масова лактация"  Mr. Green

Шамане, радвам се, че те познавах  Mr. Green но защо предаде бутиковата серия  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт