А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 216
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 405
Аз вече си избрах,само пари да има smile3508

# 406
хайде пускайте темата за поръ4китеееееееее Mr. Greenнямам търпение  bouquet

# 407
Шаманката писа, че като начало трябва да събере цени, за да пусне тема за поръчки! Търпението е добродетел!  Hug Peace

# 408
Запис и от мен. Страхотни са - в очакване съм на повече инфо за цени и поръчки!

# 409
и аз съм на предстартова позиция...и подозирам че скромните ми майчински за този месец ще заминат - таткото да му мисли  hahaha hahaha

# 410
Аз съм за мафиотските и за каката ще взема и за дядото.  Party

Шамане, дай да измислим нещо друго за татковците - незнам кой татко ще носи тези надписи. Моя мъж дето е такъв ентусиаст отказва, не му харесват надписите.

Ако мога да добавя още нещо, хайде надписите да са малко по-големи, да се четат по-лесно.  Praynig
От зимната серия на мъжките тениски едно, че надписът не се чете (шрифтът е кофти и малък), а и всеки си мисли, че на картинката има човек показал среден пръст #Crazy  hahaha

Ще помисля и ще дам и аз някои предложения. Ето тук има интересни надписи, но трябва да се преведат по атрактивно може би. Rolling Eyes

# 411
Katinche, много свежи идеи има на този сайт Laughing

# 412
  • Перник
Шаманке, всички ми харесват. Със сигурност ще искам поне 2 блузи за кърмене(в перспектива - ще ставам леля, мисля, че е подходящ подарък, а и се надявам скоро пак да съм кърмачка), както и някое и друго потниче. За нашия тати няма да поръчвам, първо, едва ли ще има 5ХL, а и той е с особени виждания по някои въпроси - за него химикалка  Mr. Green

# 413
  • В чуден свят с четири Слънца
Шаманич, страхотна си!!! Не мога да им се нарадвам на блузетата и потничетата  Crazy Този път ще уредя и баткото с "Батко на кърмаче", той сам си я избра Grinning
И аз за лелинските питам, ама то е ясно, че не можеш да смогнеш с всичко, но на бабата няма да и се размине  Mr. Green  Майка ми ще намаже, ама свеки май няма да я огрее, освен ако няма спешъл едишън, размер много пъти XL   Confused

На сайта от Катинчето има доста идейни надписи, но аз нещо не мога да изгенерирам оригинално звучащ превод  Embarassed

# 414
  • Пловдив
Шаманке, а може ли само да помоля, когато всичко е готово с цени и се започнат поръчките, блузите и всички артикули да се сложат на първа страница или пък ако трябва и нова тема да се отвори?! Защото така, само ровичкам и търся из страниците блузите и другите неща.

# 415
My wife's too LAZY to bottlefeed,мухахаха,това мъжът ми би го облякъл с кеф Mr. Green

My milk is the bReast също е много сладко,ама непреводимо на български

# 416
My wife's too LAZY to bottlefeed,мухахаха,това мъжът ми би го облякъл с кеф Mr. Green
Това просто е уникално! Направо на английски може да си остане надписът  Wink.
Какъв цвят ще са мъжките тениски? Обикновено са черни, нали?

# 417
Лично на мен всички английски надписи ми звучат много по-добре от българския им превод.

# 418
# 419
Ще помисля и ще дам и аз някои предложения. Ето тук има интересни надписи, но трябва да се преведат по атрактивно може би. Rolling Eyes

Joy  Първият и последният са невероятни просто,особено първият-наш татко с голяма радост би го носил. Joy

Сега разгледах и другите.С най-голямо удоволствие бих си облякла детенцето с If you can eat in public why can't I или Try eating with a blanket over YOUR head(това ми е любимото)

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 12:36 от just_an_ODDalisque

Общи условия

Активация на акаунт