А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 215
  • 1 458
  •   2
Отговори
# 450
geradost , ще го имам предвид и ще разширя малко големите размери.
Татянка-бърборанка, уточнявам цени и до края на седмицата ще има теми за записване. Ще има една за аксесоари и една за дрехи. Там ще си пише всичко, ще има картинки, инструкции, линкове към тази тема и обратно... абе знаете си.

newsm51

# 451
Аз много искам от тия блузки за дискретно кърмене, не че ме е свян,
и аз съм за

# 452
Браво! Страхотно!

Сега само търпение му е майката!

Шаманке, както винаги на ниво си!

# 453
Ужас! Всичко ужасно много ми харесва, направо не знам какво да избера.  #Crazy  Crossing Arms
Шаманке, златна си!  Heart Eyes

# 454
С нетърпение чакам новите теми Hug Тази година май ще ми е за последно по обясними причини.

# 455
Аз ли недовиждам.... ама не видях нищо за бивши кърмачета, а те са повече  Naughty И си мисля за анонсирането на кампаниите за Световната седмица на кърменето - не може ли да излиза някакво съобщение рекламно, за да се сетим и бившите кърмачки да надникнем в кърмаческия... че аз там почти вече не поглеждам...
Шаманке,   bouquet  bouquet  bouquet

# 456
irchick , има неутрални надписи, които просто не маркират период на сукане, тях съм предвидила за бившите кърмачета. Някак не ми седи добре надпис "Бивше кърмаче", просто не ми пасва естетически. Но ако много държите, ок. Само дето станаха бая неща и може нещо да отпадне ако включа ново.

# 457
Шаманке,а аз да попитам по принцип има ли такива останали бройки от предни години,например от тази зима много ми харесаха,но докато се усетя(тъкмо се бях регистрирала)и айде... #Crazy заминаха.Питам тъй като искам по-весели и закачливи,както каза една мама в началото сме на такава вълна Grinning Grinning Grinning
Иначе всичко е страхотно   bouquet,надявам се да мога да взема този път,както за нас така и за подаръци.Блузката за кърмене е супер сладка,надявам се с такава да мога да се отпусна да кърмя навън,рядко ми се случва,ама все се крия... Blush

# 458
Норче, няма нищо останало. Блузите се правят след поръчка и точно толкова, колкото сте си поръчали. Както писах, скоро може да има от къде постоянно да се поръчват каквито искате блузки, но това са едни бъдещи творчески планове. За сега толкова.

# 459
irchick , има неутрални надписи, които просто не маркират период на сукане, тях съм предвидила за бившите кърмачета. Някак не ми седи добре надпис "Бивше кърмаче", просто не ми пасва естетически. Но ако много държите, ок. Само дето станаха бая неща и може нещо да отпадне ако включа ново.

"Аз подкрепям кърменето" си е добре, много от нас са бивши кърмачета, но ще е малко смешно всички да се облечем в такива надписи. Така мисля аз. Този път съм харесала за цялото семейство този надпис, защото и кърмачето ни вече не е много малко.

# 460
Норче, няма нищо останало. Блузите се правят след поръчка и точно толкова, колкото сте си поръчали. Както писах, скоро може да има от къде постоянно да се поръчват каквито искате блузки, но това са едни бъдещи творчески планове. За сега толкова.
И аз така предположих....А не може ли например да се направи анкета кои блузки най-много са се търсили и харесвали(то това се знае по поръчките де) и дали има желаещи отново да се направят някои от тях няма значение кои от коя година,зимни или летни(за такива като нас пропуснали тази възможност,или такива,на които вече са им се похабили или скъсали,а толкова много си ги обичат или просто,защото са били страхотни и искат още..........)

# 461
Ако има и сенници за кола,бих си поръчала. Laughing
Аз също съм бивша кърмачка и модела М-6 ,мисля,че е доста подходящ за нас.

# 462

"Аз подкрепям кърменето" си е добре, много от нас са бивши кърмачета, но ще е малко смешно всички да се облечем в такива надписи. Така мисля аз. Този път съм харесала за цялото семейство този надпис, защото и кърмачето ни вече не е много малко.
То затова има и вариант "Аз подкрепям кърменето" (М6, Д6 и Т6) Това може да се носи от всеки, който просто подкрепя. Сами разбирате, че колкото и да съм гений просто не мога да направя лого или картинка, които да се харесат на абсолютно всички. Затова има и избор. Ако от 6 варианта не можете да си харесате нещо, просто не мога да помогна. Поне не и в рамките на тази кампания, която само аз си знам как ще осъществя в срок (или по скоро не знам).

# 463
Аз така и не разбрах има ли ги публикувани всички варианти вече? Понеже следя темата само от ден и ровя,търся,не мога да ги намеря,какъв съм бльон само,а другите вече са си избрали даже-къде  мога да ги видя

# 464
определено този е неутрален надпис, той си изразява подкрепа за кампанията и идеята на кърменето Heart Eyes аз лично не бих взела бивше кърмаче, то се предполага, щом подкрепяш капманията Peace

норчи, виж от профила на шаманката - "последни публикации"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт