А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 369
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 720
И при мен всичко е ОК!  Hug

# 721
  • о`майна лунна нощ е
И при мен всичко е ОК!  Hug

При мен също!   bouquet
Блузките и преводът са отразени в таблицата.

# 722
Публикувам обмерните данни за дамските потничета. Имайте предвид, че материала (рипс) се разтяга и за това са леко умалени малките размери. Можете да прецените дали сте избрали вашия размер като премерите ваша блузка или потник от същия материал след изпиране, преди да сте я носили. Ето табличката:

Имам въпросче , тези размери и за Кърмаческите блузи ли се отнасят?  Май ще ми се наложи да сменя размера  newsm78

# 723
  • Пазарджик
Slavaa, едва ли размерите ще са същите. Кърмаческата блуза е с много по-различна кройка и материя.

# 724
И при мен всичко е наред. Благодаря Ви , момичета   bouquet !

# 725
  • Перник
И при мен всичко е наред. Благодаря, момичета!   bouquet

# 726
Slavaa, едва ли размерите ще са същите. Кърмаческата блуза е с много по-различна кройка и материя.

Дано, то си пише че тези са умалени заради материята, ама аз да си питам  Peace

# 727
и при мен всичко е ток. Благодаря Ви момичета  newsm51
Сега съм очакване  smile3508

# 728
Моля ви,момичета,дайте линк на продуктите и цените-искам и аз да си поръчам.Мама съм на 9 месечни близначки-нямам много време да прегледам 50 страници.
Ще съм ви благодарна за улеснението
 Hug

# 729
  • о`майна лунна нощ е
Моля ви,момичета,дайте линк на продуктите и цените-искам и аз да си поръчам.Мама съм на 9 месечни близначки-нямам много време да прегледам 50 страници.
Ще съм ви благодарна за улеснението
 Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408701.0;topicseen
Ето я темата, но записването приключи на 05.07.
Пиши на Шаманката или mimsat, ако има шанс да си поръчаш все още.

# 730
  • Велико Търново
Днес пуснах парите. Обаче служителката  в банката за основание май само тениски написа, нищо че аз и ника си бях сложила. Така че ако остане превод за 29лв без ник, аз съм!

# 731
  • София, Смолян
Днес преведох парите, само че служителката в банката не ми написа целия ник, а само maya. Ще следя списъка тези дни, дано да няма проблем:)

# 732
  • София
ХА, и аз преведох парите днес и ми направи проблем за ника, но ми го написа.... Касиерките от ОББ вече ни мразят, сигурна съм в това  newsm65

# 733
И при мен всичко е наред. Благодаря, момичета!  newsm10

# 734
  • Хасково
ХА, и аз преведох парите днес и ми направи проблем за ника, но ми го написа.... Касиерките от ОББ вече ни мразят, сигурна съм в това  newsm65
Все пак това им е работата. Пари вземат за това. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт