А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 321
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 810
  • София
И при моята поръчка всичко е ОК. Току що преведох паричките през epay. Дано не ви забавя - разсеяността ми е пословична...

# 811
Момичета, знам, че и Варна, а и други градове си имат квартали, но разберете, че не мога да се наема с разпределението по квартали и на още един град. Ако искате, разберете се помежду си и направете едно допълнително разделяне след като изпратя нещата. За тези, които не са поръчвали до сега, да кажа, че пращам пратката с куриер, като всяка поръчка си е отделена в пликче с ника на поръчалия. Пращам и списък на отговорника, така че максимално да го улесня.

# 812
Моята поръчка е наред.   bouquet Класирам ли се за отговорник за Добрич, и на кого да пусна ЛС с данните си? Simple Smile

# 813
на мен Нели

# 814
Момичета, знам, че и Варна, а и други градове си имат квартали, но разберете, че не мога да се наема с разпределението по квартали и на още един град. Ако искате, разберете се помежду си и направете едно допълнително разделяне след като изпратя нещата. За тези, които не са поръчвали до сега, да кажа, че пращам пратката с куриер, като всяка поръчка си е отделена в пликче с ника на поръчалия. Пращам и списък на отговорника, така че максимално да го улесня.

Предполагам, че няма да е трудно  Peace
И с моята поръчка всичко е ок.Остава утре да преведа и паричките и съм готова.

# 815
  • София/Търново
Шаманката, е, не ти...  Hug Много ще ти стане. Както си го казала звучи много разумно.  Hug
Спирам със спама  Embarassed

# 816
И с моята поръчка всичко е точно Simple Smile. За Враца има ли вече отговорник? Всъщност в таблицата май мернах само още едно момиче от Враца, така че ако тя не е изявила желание, може аз да стана отговорник. Мога да поема и евентуални поръчки от Мездра (ако има такива) Peace

# 817
здравей за какво то4но става на въпрос аз съм от враца и тези дни ще ходя да преведа пари4ките  Peace,а как ще полу4им продуктите които сме пора4али за враца?

# 818
здравей за какво то4но става на въпрос аз съм от враца и тези дни ще ходя да преведа пари4ките  Peace,а как ще полу4им продуктите които сме пора4али за враца?

За всеки град се избира по един отговорник, на чиито адрес се изпращат поръчките на всички съфорумки от града. Отговорникът се среща с останалите и им предава нещата. В нашия случай мисля, че сме само ние двете, така че няма голямо значение коя ще бъде отговорник Peace. Така или иначе ще трябва двете да си уговорим среща, за да си разпределим поръчките. Но това като станат готови, разбира се Simple Smile.

# 819
Астарта, печелиш Враца  Peace

# 820
Aз нямам проблем да поема Благоевград Simple Smile
...
Редактирам се ,видях в другата тема,че има вече отговорник за нашия град.

# 821
Момичета, които сте поръчали и мъжки (татковски) тениски, имате ли нещо против да бъдат тъмно сини вместо черни, че едното го имат в наличност, а другото не?

# 822
ok няма проблем ,когато станат готови пи6и тук и ще се видим,ще се радвам да се запознаем ако слу4айно не се познаваме  Hug Grinning

# 823
За София, Младост има ли отговорник? Или ще е като зимата една голяма среща?

# 824
Момичета, които сте поръчали и мъжки (татковски) тениски, имате ли нещо против да бъдат тъмно сини вместо черни, че едното го имат в наличност, а другото не?

лично ние предпочитаме черни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт