А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 326
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 825
И аз преведох  паричките  Peace
Смин,мн готин аватар  Heart Eyes

# 826
Преведох преди малко парички и аз,съжалявам,че не успях по-рано,не знам защо реших,че банката работи и в събота Rolling Eyes
Благодаря за организацията  bouquet

# 827
Момичета, които сте поръчали и мъжки (татковски) тениски, имате ли нещо против да бъдат тъмно сини вместо черни, че едното го имат в наличност, а другото не?

Ми, като няма черни /любимия цвят на тати/ нека са тъмно сини. Peace

# 828
  • София
Момичета, които сте поръчали и мъжки (татковски) тениски, имате ли нещо против да бъдат тъмно сини вместо черни, че едното го имат в наличност, а другото не?
Никакъв проблем. Само да не е розова  Mr. Green

# 829
  • София/Търново
Никакъв проблем. Само да не е розова  Mr. Green

smile3535Ние и розова вземаме  smile3508

# 830
  • в шоки-land
за мен няма проблем дали ще нося черна или тъмно синя Hug Heart Eyes....

# 831
  • София
 Аз преведох парите на 12, надявам се, че е ок като срок Peace А за Света Троица отговорник,има ли или както е предположила една друга мама, ще има отговорник за цяла София?

# 832
Ще разделим и София на отговорници, главно за тези, които не могат да дойдат на общата среща. Та ако искаш, ще те пиша за този район.

Амейка, ама аз за мъжките питам. Ти такава ли си си поръчала ?

# 833
  • в шоки-land
аха  Grinning Wink, такава, Шаманич.....в потник не се пьхам посмьртно, преди да довьрша Дюкан...но мьжката тениска от зимната колекция си я нося с кеф....в дамската блуза с дьлгият ръкав хич и не помислям още да се пьхна....сигурно зимата  Grinning...

# 834
  • София
Ще разделим и София на отговорници, главно за тези, които не могат да дойдат на общата среща. Та ако искаш, ще те пиша за този район.
А общата среща къде е обявена?

# 835
  • София
Аз също днес преведох паричките и съжалявам за закъснението ,не го планувах, но имах парите в петък след обяд чак и реших, че е по-добре направо днес да ги  преведа ,в ОББ направо. Казаха че веднага ще влезнат в сметката Peace

# 836
И аз едва днес успях да преведа парите, много съжалявам за закъснението. Всъщност мъжът ми ги преведе и каза, че в сряда сутрин ще са в сметката, защото превода е направен след 11 часа- щях да го натисна по- рано ако знаех.

# 837
А общата среща къде е обявена?
Не е обявена, още е рано. Ще я обявя след като нещата са готови в тази тема с големи цветни букви. Но, търпение чада мои  Mr. Green

# 838
И аз успях с парите чак днес, съжалявам за закъснението и се извинявам на Организационния отдел  Hug

# 839
И аз преведох паричките тази сутрин.
За цвета на татковската тениска също нямаме претенции-все пак я взимаме не заради цвета , а заради щампата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт