А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 122
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми се иска да няма много тенденциозни надписи.
Има доста хора, при които не се е получило кърменето, но го подкрепят, хайде да не ги губим за каузата  Peace

# 91
В кризата световна-мама си ме кърми и съм доволна!(за момиченца)
И в кризисния щаб, ще кърмя на инат! Simple Smile
Ох, Кокича замрънка и ми отиде музата...Ще гледам пак да пиша...

# 92
На мен ми се върти нещо в смисъла закрила на кърмещата майка и въобще на тандема майка - бебе. Ще го формулирам в картинка, но наистина искам да е подходящо и за бивши кърмещи, и за бъдещи, че и за некърмещи въобще, но подкрепящи идеята  Peace
Може да има и нещо забавно като при последните зимна и лятна колекция.
Мога да направя и неща за баба и дядо, батко и кака, но само върху класическа тениска с къс ръкав  Peace

# 93
Мога да направя и неща за баба и дядо, батко и кака, но само върху класическа тениска с къс ръкав  Peace

Шаманке, Hug Hug за търпението и вдъхновението!

# 94
Малко "идеи", но няма да се смеете:
Дамска тениска/потник, имитиращи ... естествени гърди - цват/форма и т.н., т.е. отдалеч човек да си мисли, че е гола жената  Blush Crazy Joy
"Подкрепям Кърменето" надпис, заедно с човече -  Grinning , което "си е запазило" едната гърда-мога да се пробвам да направя картинка;
За децата - не само тениски,може и бодита и шапки тип "идиотка"  Wink
Чанти от рециклирани материали само с някакво лого.

И аз съм "за" това не всички надписи да са за кърмене - има наистина много хора, които не кърмят (НЕ защото не са имали желание, обаче), и могат да са от полза за каузата  Peace

# 95
Пишете ни и нас!

За Таткото - носи си я човекът, радва се, защото знае, че кърменето е най - доброто за неговото бебе! Пак ще го облечем, ако има нещо подходящо.

# 96
Здравейте!
И ние сме "за" идеята!

# 97
Зимните бяха много сполучливи като идеи,материя ,изработка и размери  Peace

# 98
Един кандидат носител на престижна млякоподкрепа на човека.

# 99
Дзак, вечния клиент на Шамана, да се разпиша дан ва изпусна  Mr. Green
Даж да спра да кърмя след някоя година пак ша са реда тука.

п.п. Бу вкара ме в размисъл, искам да те видя бързо на зиг заг  Mr. Green

# 100
Дамска тениска/потник, имитиращи ... естествени гърди - цват/форма и т.н., т.е. отдалеч човек да си мисли, че е гола жената  Blush Crazy Joy

Това и аз си го мислех същото  Whistling Ама ми се стори, че прекалено ще скандализира обществото  Rolling Eyes и затова си премълчах, ама лично на мен ми харесва  Mr. Green

# 101
# 102
Цитат
И в кризисния щаб, ще кърмя на инат! newsm10
Допадат ми и всички останали идеи ,освен идеята за гърдите ,на мен лично ми е малко прекалено ... Confused

# 103
  • Виена
Записче и от нашия тандем. Пропусках досега, `щото все блея, но този път се надявам да се облечем емблематично  Wink

# 104
За идеята за блузка с гърди... на мен ми идва в повече, моля ви отново и за миг да не забравяте и хората, които подкрепят кърменето, но не са имали шанс за успешно такова!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт