А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 215
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 900
Шаманка, честито! Лека и безпроблемна бременност Hug

# 901
Не мога да се стърпя и аз, настръхнах от радост при хубавата новина!
Да ти е честита Шамане! Да е най красивата и лека бременност, всичко да е както трябва!

# 902
Аз да се обадя с огромно закъснение и неудобство  Embarassed
1)  Шаманке, честита бременност!   Hug  bouquet   Лека и безпроблемна, а цвета на вързопчето накрая - какъвто си го искате, по-важно да е здраво, кротко и адаптивно - че с тази заета артистична майка...  Laughing Wink
2)  Превела съм си най-сетне паричките, предполагам, че днес вече се виждат в сметката.
3) Понеже не ми се изчитат 1000 страници, щото нямам време -  ако няма отговорник за моята махала, мога да поема: Княжево, Г.баня, О.купел, Павлово, Бъкстон, Лагера и т.н. надолу до Славия по бул. "Цар Борис 3" .  Отделно след 1 август дръпвам към Бургас, та мога да транспортирам тамошната пратка, ако дотогава не е заминала.

# 903
  • София
Честито и от мен Шаманке   bouquet
Лека и безпроблема бременност и здраво и прекрасно бебе на финала , което да те дарява с много обич и усмивки  Heart Eyes Hug

# 904
  • Хасково
Честито и от мен Шаманке   bouquet
Лека и безпроблема бременност и здраво и прекрасно бебе на финала , което да те дарява с много обич и усмивки  Heart Eyes Hug
Peace
А за закъснението не се притеснявай.  Simple Smile

# 905
Честито, Шаманче! Пожелавам ти най-леката и най-щастлива бременност. Естествено и най-кроткото бебче  Mr. Green
  bouquet

# 906
  • Германия
Хохооооо, Шаманич, честито, лека и приятна! Да ти пожелавам ли и тандемско кърмене  Wink

# 907
Аз отново последна научавам ,че ще си имаме.....шаманче!Честито и ще го чакаме всички ...каква хубава новина .... newsm68

# 908
лека, приятна и красива бременност и от мен. не те познавам лично, ама много се зарадвах!  newsm51

# 909
Присъединявам се и аз към пожеланията за леко и успешно износване на новото шаманче!  bouquet

# 910
  • Earth
Ей че хубава новина. Шаманке , лека бременност, а на финала един здрав сучещ  розов вързоп  Mr. Green

# 911
Шаманче, аз не искам да ти давам зор, ама така информативно и ориентировъчно да споделиш кога се очаква да са готови нещата? След 4 дни заминаваме на почивка и се чудя дали ще успеем да си вземем нещата до тогава.  Пък ако не, здраве да е, но трябва да знам кой ще бъде отговорникът ми, за да го търся после.  Аз дотук не видях списък с отговорниците, ако съм го пропуснала моля за извинение.  bouquet

# 912
Бети, няма да са готови. Има проблем с печата, не мога да кажа кога ще е готово всичко.

# 913
Шаманич,честито пак и от мен  Hug
Лека и безпроблемна  Heart Eyes и една малка шаманка накрая  Wink

# 914
Шаманчееее, ами хайде - лека, безаварийна и... момичешка Hug
Ама и втори син не е за пренебрегване. Така като гледам еднополови се гледат по-лесно Grinning Още повече, че различният пол е съвсем различен Confused (малко като Мечо Пух прозвучах). Но аз сега със сина ми разбирам защо майките на момчета в квартала изкупиха предпазителите за контакти и шкафове... Хем Сияната беше бясна, ама само бясна. Това прави бели в истинския смисъл на думата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт