А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 214
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Шаманче, кога яе се раздават продуктите? Защото на 8-ми август заминаваме за 1 седмица и ако е тогава май ще трябва да отсъпя.  Инче пращам телефона на ЛС

# 961
Май ще е точно тази седмица  Sad Значи чакаме и друг кандидат за Надежда

# 962
Иве, то и ние заминаваме от 08.08 на море, та ако има друга кандидатка за Младост... Аз ще пиша и в темата на момичетата, дано някоя се навие!

# 963
Олелее, да ви кажа бързо решавайте кои ще са отговорниците защото на 14 август и аз заминавам и ще оставя нещата някъде...идея нямам къде.

# 964
Иве, то и ние заминаваме от 08.08 на море, та ако има друга кандидатка за Младост... Аз ще пиша и в темата на момичетата, дано някоя се навие!

Ако няма други желаещи за Младост мога аз да се заема сега ме няма до 2.08. но доколкото разбрах те ще са готови след това.

# 965
Печелиш Слава  Hug

# 966
Айде и аз за Надежда, но не мога да ги нося никъде, ще ги оставя на едно място да минават да си ги взимат, става ли така?

# 967
Шаманче виждам ,че за Студентски град и Дружба също няма отговорници ако не им е далече на момичетата дай ги и тях при Младостките .

# 968
  • София
Дуци, ако ти ги донесеш до Надежда, аз ще дойда да си ги взема от теб   bouquet

# 969
Само да попитам отговорничката за Пловдив tania821- Идваш ли на кърмачески срещи, че не се сещам дали те познавам?

В Пловдив кога да очакваме нещата?

# 970
  • Германия
След кратка размяна на реплики и дуплики  Laughing с ВанчеМамче, тя се съгласи да вземе моите неща, ако станат готови до 10.8. и да ми ги домъкне до Германия. Иначе остава опцията с един пакет насам Thinking

# 971
Гледам в таблицата, че за Пазарджик пише "Mimsat, още някой моля!" - та ако има нужда - насреща съм!  Peace

# 972
Шаманке, видях, че и за Люлин няма отговорник. Аз се прибирам този уийкенд и мога да помагам, но и аз като Дуци нямам възможност да разнасям. Предполагам обаче, че вече си е въпрос на договорка с останалите люлинчанки Wink Казвай какво да ти пратя на ЛС - тел. и адрес ли?  newsm78

Редактирам се - видях какво да ти пратя, то ти хубаво си го написала..  Blush

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 17:04 от Smiling_Sisi

# 973
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам една молба - да се пуска по-често линк към таблицата, защото го губя като страница. Все пак вече навъртяхме 65.

# 974
  • Бургас
Значи до 02.08 няма да има тениски, така ли? Cry
Моя мъж много се разочарова, че няма да се издокара за похода и сега каза, 4е няма да дойде:(

Общи условия

Активация на акаунт