Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 083
  • 518
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Записвам се и аз да ви следя с надеждата, че скоро ще пусна снимки на обувките от нашата поръчка. От 8 юни до днес обувките ни не са стигнали от София до митница Свиленград. А кога ще стигнат до Хасково въобще не искам да мисля.

Ох, то за да стигне поръчката от София до Хасково ще отнеме повече време отколкото от САЩ до БГ. Искрено се надявам днес да пристигне  Praynig

# 46
Момичета дойдоха ми обувките от поръчката на kiva  Party много им се кефя, довечера снимки на крак   Flutter Отново едно голямо благодаря на Kiva   bouquet

P.s. Тея Спиди големи кожудери бе  8.76 лв. за една пратка  Shocked

# 47
# 48

Стига се моли и спами темата... Само твоите молби четем Crossing Arms Следи темата - когато някой пуска пише, че ще пуска поръчка. Пишеш му на лични и те ПРИЮТЯВА в поръчката, разбирате се за плащането, пращаш парите и тва е!!! После чакаш... Никой няма да дойде и да ти каже: "Сиса, ще пускам поръчка. Искаш ли обувки???" Просто следи...

# 49
VIKI_I , честито!
Колкото до куриерските услуги - всички са там някъде като цени  Mr. Green Май под 7 лв. няма, затова най-добре е да се праща по пощата - там цената не е повече от 2,50- 3 лв.  Peace
Ако е удобно за поръчващия, разбира се...
Но ние с Тео процедирахме точно така, за което съм й благодарна.   bouquet

# 50
  • Шумен
Момичета дойдоха ми обувките от поръчката на kiva  Party много им се кефя, довечера снимки на крак   Flutter Отново едно голямо благодаря на Kiva   bouquet

P.s. Тея Спиди големи кожудери бе  8.76 лв. за една пратка  Shocked

Радвам се, че ти харесват.  HugА относно куриера, вчера питах колко ще струва и той каза 7,70 лв.  Shocked Но определено следващия път ще изпращам по пощата, въпреки че е по-сложно. Много се ускъпяват обувките така.

# 51
  • сусурлево
По поща пристигат за 1 макс. 2 дни и е само 2.50 лв.

# 52
  • Русе
Момичета, с каква карта плащате. Моята е дебитна VISA ELECTRON на Райфайзен. Вчера ми отказаха поръчката. Получих стандартния отговор за банката. Пак я пуснах отново някъде към 22 часа снощи, засега нямам отговор от gojane.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 16:45 от maiche

# 53
  • София
Момичета, с каква карта плащате. Моята е дебитна VISA ELEKTRON на Райфайзен. Вчера ми отказаха поръчката. Получих стандартния отговор за банката. Пак я пуснах отново някъде към 22 часа снощи, засега нямам отговор от gojane.

Здравей! Аз си правих поръчка от Victoria Secret и се оказа,че с дебитната ми карта на ОББ - Visa Electron не мога да платя. Явно някои банки предлагат отделно услугата "пазаруване по Интернет" - имам предвид, че може би трябва при направата на самата карта да се отбележи това като опция, както някога се подаваше молба за клир на телефоните. Другият вариант е съвсем различна карта, с която може да се пазарува от Интернет - много банки започнаха да предлагат такива, но някои са на принципа на кредитните... Може пък нещо да се е объркало с поръчката и днес да го оправят-СТИСКАМ ПАЛЦИ за вас.
А иначе аз нямах карта преди да си пусна поръчката и понеже прочетох, че с дебитна VISA ELECTRON на ДСК няма проблем, ходих да ми направят...Малко бавно става, но ........... за тези обувчици си струваше....
Между другото ако наистина се окоже, че проблемът ви се корени в картата, просто пуснете нова поръчка с други данни и различна карта.  Wink УСПЕХ

# 54
Момичета, с каква карта плащате. Моята е дебитна VISA ELEKTRON на Райфайзен. Вчера ми отказаха поръчката. Получих стандартния отговор за банката. Пак я пуснах отново някъде към 22 часа снощи, засега нямам отговор от gojane.

Здравей! Аз си правих поръчка от Victoria Secret и се оказа,че с дебитната ми карта на ОББ - Visa Electron не мога да платя. ...

Доколкото знам единствено Виза електрон на ОББ е със забрана за интернет разплащания.

# 55
  • Русе
valmarie , с моята карта от година и половина пазарувам по Интернет. Нямам забрана за такива разплащания.
Ако пак ми откажат, поръчката ще я направи моя приятелка с нейната кредитна карта.
Съжалявам, че така стана и поръчката ще се забави малко. Embarassed
Момичетата, с които се комбинирахме бяха много бързи и още на другия ден, внесоха паричките  по сметката.      bouquet

# 56
Запис.

Пепси, мерси за страхотната темичка.  bouquet Hug

# 57
  • София
това са обувките от мойта поръчка, извинявам се за лошото качество, но са с телефон  Embarassed
snimka.bg/album.php?album_id=352429&pid=12857051

# 58
Ето снимка на мойте обуща Flutter много са ми удобни,мога да тичам с тях.Обожавам високи токове  Crazy

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 00:25 от VIKI_I

# 59
Ето снимка на моите обуща  http://store.picbg.net/pubpic/E2/07/819c3cbae2eae207.JPG Flutter много са ми удобни,мога да тичам с тях.Обожавам високи токове  Crazy

Много са яки! newsm10 Много ме е яд, че не мога да ходя на токове smile3515

Общи условия

Активация на акаунт