Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 184
  • 518
  •   1
Отговори
# 315
Две от поръчките ми пристигнаха с METERED POSTAGE, няма  разлика нито във времето ,нито в начина на доставка Peace

# 316
Ако има желаещи за обща поръчка искам и аз да се включа. Нека ми пише на лични моля!

# 317
  • сусурлево
здравейте,някой ще пуска ли нова пора4ка !влизам поне с 6 4ифта!   bouquet    bouquet    bouquet
и имам още един въпрос 5.5 мойе ли да се носи на кра4е с наше-35???
то 6 чифта си е една поръчка пусни си ти  само с твоите

# 318
  • Варна
здравейте,някой ще пуска ли нова пора4ка !влизам поне с 6 4ифта!   bouquet    bouquet    bouquet
Ако си между 35 и 36, 5.5 ще са ок, но ако повече клониш към 35 може и някой от моделите да са ти големи, много зависи от модела.  Peace

# 319
Днес ме изненадаха приятно Grinningдонесоха ми колета в нас Party докато чаках известие от митница.

# 320
  • сусурлево
Днес ме изненадаха приятно Grinningдонесоха ми колета в нас Party докато чаках известие от митница.
оффф и аз си чакам моя , ама тук стана инцидент в пощата -обраха пенсиите вчера и днес още не е идвала поща и вчерашните колети са задържани  #2gunfire

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 14:39 от juliana_p

# 321
Ако си между 35 и 36, 5.5 ще са ок, но ако повече клониш към 35 може и някой от моделите да са ти големи, много зависи от модела.  Peace

благодаря ти за насоката -аз сам номер 6,попитах за 5,5 за6тото кра4ето на майка ми е 35 а виждам 4е на мн малко от обувките има размер 5.все о6те се 4удя защото е пробвала мои закупени от сайта жисоки бели сандали размер 6 и савсем малко и са големи затова се питах дали 5,5 няма да са и то4ни.трябва да погледна в таблицата за да видя разликата колко е..... newsm78   .И все пак ако някой пуска пора4ка моля ви пуснете ми аванта два три 4ифта(щом 6 са много)

# 322
miss piss аз нося 7,5 ,но си поръчах 8-ца от един тесен и заострен модел с идеята ,че ще са ми тамън понеже крака ми е по-широк, обаче те се оказаха огромни  Shockedсега ми пристигнаха 7,5 от същия модел и са ми идеални Simple Smile
пп. сега ги измерих, точно 0,5см разлика в дължината на стелката Peaceна крака ми обаче изглежда повече newsm78

juliana_p ще ги пуснат колетите ,но е много неприятно да знаеш ,че вече е тук и не можеш да си го вземеш #Cussing out

Аз приключих с поръчките за този сезон Flutter и сега ще чакам с нетърпение есенно-зимната колекция Laughing

# 323
Аз пак ще си подновя въпроса от миналата тема - нося български номер 40. Някой може ли да ми каже на кой американски номер отговаря?

# 324
  • сусурлево
Аз пак ще си подновя въпроса от миналата тема - нося български номер 40. Някой може ли да ми каже на кой американски номер отговаря?
ЩОМ досега не си намерила отговор ето ти го

Първия пост виж .там го има сайта http://www.convertworld.com/bg/   
9 НОМЕР СИ

# 325

Според мен зависи от модела - ако са отворени обувки на равна подметка без ток - 8.5, в други случаи - 9.

# 326

Аз нося също 40 и съм си поръчала 9-ти номер. Утре или вдругиден трябва да си взема поръчката. Ще пиша дали отговарят. .

# 327

Аз нося също 40 и съм си поръчала 9-ти номер. Утре или вдругиден трябва да си взема поръчката. Ще пиша дали отговарят. .

ау, супер  Hug ще чакам значи  Peace

ПП погледнах няколко конвертора, според които съм номер 9, 9,5 или 10... затова питам...

# 328
  • сусурлево

ау, супер  Hug ще чакам значи  Peace

ПП погледнах няколко конвертора, според които съм номер 9, 9,5 или 10... затова питам...
на онзи които аз съм дала снимка има превръщане и в см (подробно превръщане) и по мои наблюдения е точно

# 329
... на онзи които аз съм дала снимка има превръщане и в см (подробно превръщане) и по мои наблюдения е точно

ад-нах го във фаворитите  Peace Тенкс!
Ще изчакам tin2 да си получи нейните за потвърждение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт