МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 266
  • 434
  •   1
Отговори
# 225
Честит празник на Мариетка, Мирел Клементин и Вики !!!
Много щастливи и усмихнати детски дни!!!
Много обич и късмет да са винаги с тях!!!

mozila  още сме 2 в 1, надявам се поне до 30 така да останат нещата - после вече ще се радвам колкото може по-рано да излиза. Нямам хич търпение този път Crazy Rolling Eyes

Тъщичке
 децата за жалост много се влияят едно от друго, според мен е чула от някого нещо и е искала да провери как точно стоят нещата. И понеже и знае как да си намери нещо, ..... ooooh!
Нашия малкия е на 7 и малко, но питай ме дали изобщо може нещо да намери в Интернет -  Naughty - само игри....
Ама в случай като този чак се радвам  Sad Confused

# 226
Честит празник на наборчетата Мирел Клементин и Виктория!Весело и безгрижно детство, усмихнати дни, слънчеви делници и незабравими празници. newsm59 bdbaloni
Вечи, Ларива, да са ви живи и здрави, много, много да ви радват и да ви карат да се гордеете с тях. newsm51 smile3525

Вечернице, някой път ако не те мързи и ако искаш, би могла да разкажеш за името на сладура, че аз за пръв път го чувам.Може и да си го правила вече, но аз съм още новичка... Embarassed
Иначе при нас нещата не са розови,три дни личната ми обяснява, че му няма нищо на Денчето и тази сутрин при прегледа ме изненада с новината, че има гнойна ангина и му изписа един от най-силните АБ. ,но няма да пиша повече, за да не развалям празничното настроение в темичката.
 Хубав ден на всички ви... Hug Hug Hug

# 227
Здравейте,момичета Hug Hug Hug
Влизам само да ви почерпя за нашата кака

http://www.laguna-bg.com/catalog/albums/userpics/10002/Sunset-A.jpg

Още съм зле с поставянето на снимки Embarassed
Тук съм и гледам да ви чета редовно,но много ми е натоварено напоследък и все не ми остава време да пиша,надявам се да не ме порицаете Praynig
Благодаря за поженанията от мое име и от името на Вики,преди малко дойдохме на работа,отпразнувахме РД,поне тя е доволна със сигурност,аз малко луднах,но...това си го знаех,почивните дни ще гледам да кача снимки,да попиша повече Hug
Всички болнички дечица бързо да оздравяват  bouquet
Пожелание за много здраве,радост,късмет,успехи на всички празнували и празнуващи  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
Здравейте мами с три, четри и повече деца.
Честит празник на Мариетка, Мирел Клементин и Виктория  ura.Нека растат здрави и будни дечица

Албенче, направо не мога да си представя как го е болял малкия и ти как си го преживяла.Мадлен преди 2 седмици си поряза кутрето със стъкло-нищожно беше, но доста кръв тече и ама как плачеше жално.Герой е Йосив и добре, че сте се разминали с по-лошото.Като казах по-лошо си спомних: наскоро на един поснат сина му беше със счупен шести гръбначен прешлен и док. бяха много учудени как не е инвалид.А то момчето и не разбрало-играло футбол и при сблъсък паднал.Много нелепо.Слава Богу, че най-лошото се е разминало и сега вече е добре.Затова да се молим Господ винаги да бди над децата ни и над нас!

Явно има бум на гнойна ангина в момента.В отчетната ни тема има още три болни дечица.Бързо да оздравяват дечицата.

Тъще, добре си направила, че не си се карала.Аз определено бих постъпила по същия начин.Голямата е на 8г. и половина и не знам кога и мен ще ме сполети същото.С този свят на комуникация и информация е неизбежно от някъде да се/я запознае/ят с всичко, от което се опитваме да ги опазим още.А любопитството и "забранения плод" човърка човека още от адамово време. Аз съм разговаряла с Лиана и съм я разпитвала знае ли какво е секс.Тя видимо се засрами и ми каза, че не знае.Поговорихме малко на тази тема, но без да й разяснявам какво е точно-много малка ми се вижда още.А за такива предпазващи програми не знаех.Ще трябва да разпитам и да си кача такава програма.Косми още няма ,но по ръцете и краката има.Пречат й и иска да ги няма,но ще почака още-пак малка ми се вижда да ги маха от сега.

Закъснява ми с 1 ден и съм в лека паника Confused

# 229
Здравейте, момичета! Аз ви чета всеки ден, но все не ми се пише.
ЧРД на всички празнуващи днес и празнували вече през последните дни! Много усмивки и слънце в душите!
Вчера получавам sms от личната лекарка да се явим днес за манту и започвам да се чудя. Беше казала, че засега сме приключили с ваксините  на Марти. Баща му днес го води и разбира, че трябвало да закара най-големия. Започва се един рев. Белослав реве като магаре-не иска да му слагат ваксина. Едвам се качи в джипа с триста зора. В поликлиниката го държали баща му и една сестра, за да може друга да го убоде. В петък сме на проверка дали е станала ваксината-пак щял да реве, ако го бодат. Не ми се мисли, ако трябва аз да го водя.
Тази сутрин големите казват на баща си, че не четат книги, защото не съм им била отбелязала докъде да четат - да не би да се прекарат. Всеки ден прочетеното става все по-малко. Вашите четат ли книги? Искрен даже се опита да ме излъже-накарах го да разказва и го хванах, че не е чел. Нашият прелиствал през страница, през две.
Тази седмица отивам да запиша Белослав в новото му училище в паралелка с рисуване. Дано наесен да няма-Мамооооооооооо, искам си в старото училище!
Марти още няма зъби. Иначе дърдори постоянно, опитва се и да се движи с проходилката. Обаче защо ги няма зъбите? Представям си как на морето се разхождам с пасатора напред-назад.
Това е засега от мен. Целувки и прегръдки на всички ви! Hug

# 230
Иииии, да бе! Забравих, а си мислех да ви подсетя - децата родени 92 година (не знам кои други набори) тази година имат 2 задължителни ваксинации - манту и още нещо си, които обаче се слагат с разлика във времето - нашата педиатърка каза поне 1 месец. При нас за мантуто се определя предварително ден, понеже се планира бройката на децата.
Вале, ще изникнат на Сами първия се показа на 10 месеца.

Искам да поздравя всички ви с една моя любима песен, правена за един мой любим филм! Приятно слушане и гледане! http://vbox7.com/play:d5d5eb3e ...сложих си ги и в подписа, за всеки случай!

# 231
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug
У нас партито ще е в събота, щото така ми е по-удобно. А и в повечето случаи празнуват или в петък, или в събота тук. Затова и още не съм направила торта, че и вие да намажете.
Девойката е много щастлива, получи два подаръка, единия беше изненада и пищя от кеф.
По желание предния ден я подстригах малко.
А вчера беше просто кошмарен ден. За малко да изпуснем Елиас. Беше тръгнал да полита от стълбите на втория етаж. Добре, че баткото навреме стигнал та го хванал само на второто стъпало, но с разбит нос.
Бяха много уплашени всички, аз ревах като магаре като мина всичко.

Пепелче, кое име - истинското или прякора? Истинското го сънувах още в ранните месеци, а второто си дойде с него.

# 232
ЧЕСТИТО НА МАРИЕТКА ,МИРЕЛ КЛЕМАНТИН И НА ВИКТОРИЯ.Да сте живи и здрави и да дарите много усмивки на всички които ви обичат и ви се радват.Малко се загубих но  при нас една буря отнесе нета за два дни.Вече  много ти са красиви дечицата.Миналия месец и моето бебе летя през стълбите а  аз се спуках да рева заедно с него,а като се включиха и батковците стана такъв цирк че бебето забрави за какво е плакало и започна да ни пляска и говори,,баво,баво,,.А иначе при днешните възможности добре се е риентирало детето, но е още мъничка, но какво ли разбирам от мамичета.Момчетата уж са по бавни ама и аз го хванах в крачка и от тогава вечер разговори и въпроси.Няма полза от наказания защото още повече се заинтригуват .Дано всички болнички да се излекуват.Засега чао.

# 233
  • София
valia_b, Галина също няма още нито едно зъбче. Зорница изкара първото зъбче след 9-ия месец, така че не се учудвам. Simple Smile

Косьо е на манту в петък.  Peace

Пепелче, защо чак пък гнойна ангина? Sad Ще го даваш ли този силен антибиотик? Детето как се чувства общо?

Татянке, дъщеря ми е една година по-малка от Мади и като чета, че махате космите, си казвам, че трябва да се подготвя... Хубаво правиш, че й помагаш да се справи с промените в тялото й. Аз навремето започнах да си махам космите, като ги пърлех със запалена свещ, и то тайно. ooooh!

Тъщичке, вероятно около дъщеря ти са се хвалили съучениците, че са гледали какво ли не, и тя, разбира се, е решила да не остане по-назад. Колкото повече информация получава от теб, толкова по-добре. Аз лично на тази възраст не бих я оставила да сърфира сама без надзор в Интернет. Naughty

# 234
Пепелче, кое име - истинското или прякора? Истинското го сънувах още в ранните месеци, а второто си дойде с него.
Мирел Клемантин, Леонард Алойс Калоян, Елиас Теодор...Вечи, от тия имена, душа само три съм чувала...Сега ще споделя нещо, пък ако щеш ми се смей.  Embarassed Embarassed Embarassed  Първият път като разгледах началната страничка и стената на гордостта, помислих, че имаш седем деца. В това разбира се, няма нищо лошо, точно обратното... Mr. Green
И как истинско и прякор, леле толкова съм застреляна и дваж повече любопитна.Цоц все ми се кара за това мое любопитство, ама е нелечимо.  И ако искаш много да знаеш има и други любопитки като мен, но не смеят да те питат. Crossing Arms А вашия татко не е ли българин? Спирам с въросите, ще си оставя няколкостотин за трети август...до тогава smile3505
Голям екшън сте спретнали и вие иначе.Пак ще кажа:Господ да пази децата ни, когато ние не успяваме! Praynig 

Пепелче, защо чак пък гнойна ангина? Sad Ще го даваш ли този силен антибиотик? Детето как се чувства общо?
Суити,три дни човечето е с Т и личната ми обяснява, че ще му мине и сам ще се справи само с нурофен.Да, ама не би...Снощи прекарахме невероятно тежка нощ, с 39 до 40 Т.Днес като че ли малко живна след АБ-Азатрил, аз сефте го чух и видях това чудо.Но пък ме е страх сега да не направи някаква алергия, изобщо... Sad
Благодаря на всички ви за съветите, по тел, скайп, лични и тук.Много сте мили, наистина, и окуражаването ми действа добре.Ще полудея вече...а може и да съм де. newsm78 Дано утре е по-хубав ден, за всички ни... Hug Hug Hug Hug Hug

# 235
  • София
Пепелче, гушкам те и ти пожелавам човечето скоро да се оправи! Hug Аз винаги давам антибиотик при гнойна ангина, ама защо ви е мотала личната....три дни толкова ли не можа да види ангината???

Както и да е.....дано утрешният ден да е по-добър и по-спокоен! Hug

# 236
Минавам само да кажа,че ни изписаха преди 2 часа.......Чувствам се много изморена, щом вляза в ритъм - ще чета и ще пиша пак......

Hug

# 237
  • Варна
Добре дошла отново! Липсваше ни и се тревожехме за вас. Поздрави на Рая!   bouquet

П.П. Закъснели, но не по-малко хубави поздрави за рождениците Мирел, Мариета и Виктория! Бъдете много щастливи!   bouquet

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 15:37 от Lilibon

# 238
Цитат
Аз навремето започнах да си махам космите, като ги пърлех със запалена свещ, и то тайно. ooooh!
Crazy с горелка ще е по-ефективно!(майтап)

Цоц,почивай се!

Лиле,в полудяването не си сама,душа  Laughing

# 239
Цоци,почивай, другото лесно!  Hug
Пепелче, при нас е традиция децата да се кръщават с по две имена. Нямат бащино по документите. А баткото е с три, щото не можахме да се разберем. При него важи вица - а последния да затвори вратата  Joy
След малко ще ти пиша за ония неща, дето ми ги прати.
По-късно чакайте снимки на рожденничкатка, че милата вчера никак не и било лесно в школото и като си дойде беше провесила нос до земята. Имала на контролната по немски (става дума за граматическа работа) четворка. Но врътна едно завойче с новото колело и света грейна отново.

Общи условия

Активация на акаунт