БУРГАС ...

• 21 867
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Аууу, започнах да потъмнявам, до утре ще съм като с 20 бани. Mr. Green

# 151
Ние направихме плаж, преди малко се прибрахме но не съм доволна, вятърът беше досаден.

А честита ви топла вода  smile3501Все едно гледам филма "Топло"
  Малко помощ-търся пояси с дупки за крачетата.Гледах едни,с покривче,ама 30 лева.Та 60 за пояс нема дам no

Аз съм купувала от Тема, но беше отдавна.

Аууу, започнах да потъмнявам, до утре ще съм като с 20 бани. Mr. Green
Какво си причиняваш, бе жена Laughing Гледай да не станеш на петна.

# 152
 Ааа, няма. LaughingС опит съм две лета вече. WinkПридобивам перфектен тен.

# 153
      Добър вечер. Еййй ма много вЪ Убичам. Сега се прибирам от два дни скитосване по горите. Включих почти разревана, бързовара да стопля вода и седнах, Слава Богу, да ви прочета  Laughing Отивам а баняяяяяя

# 154
Мен тр ме обичаш най-много.  4470

# 155
  • На морето!
  А честита ви топла вода  smile3501Все едно гледам филма "Топло"
  Малко помощ-търся пояси с дупки за крачетата.Гледах едни,с покривче,ама 30 лева.Та 60 за пояс нема дам no

Днес купихме такъв, но не със сенник, а с волан, като количка е направен. Струва 15лв. до Флората, на павилионите с плажни джунджурии, ако се сещаш. Имаше и със сенник, те бяха същите пари.
Ние със Симеон вече имаме 6 бани, но ми е много трудно да го държа на пясъка. Само да се обърна и той вече бяга към водата да "пува", а както се сещате водата е още доста студена. Днес баща му не издържа и влизаха 2-3 пъти с пояса, излизат и Симеон трепери, с лилави устни и крещи "Вод-д-д-д-д-и-ч-ч-ч-ката", разбирайте, че дори не може да говори от студ, обаче пак иска да влиза  ooooh!
Днес на плажа видях Бубичко с щерките и татко им, тъй като тя не пише тук държа да отбележа, че малките дами са много красиви, кака Дени е станала много голяма и още по-хубава, а бебката кротко си спеше под чадъра, идилия. Не като нас- подвикващи, копаещи, надуващи басейни, пояси, непрестанно обясняващи колко студена е водата и как не трябва да се ходи там, абе пълен цирк, сещате се. Ама е много готино плажчето, де.
Джи, ти защо втора година правиш такъв тен, ако си нямаш компания за плаж Симеон е свободен следобедите, мога да ви уговоря среща  Mr. Green

# 156
  • Burgas
 ooooh!Ние за това не ходим още на плаж,чакаме още малко да се стопли водата,че Моника неиска да излиза,усните й посиняват,аз я изкарвам,избърсвам я и точно след 5мин пак хуква към водата.

# 157
Джи, ти защо втора година правиш такъв тен, ако си нямаш компания за плаж Симеон е свободен следобедите, мога да ви уговоря среща  Mr. Green
Ако Симеон е пълнолетен приемам. Mr. Green

# 158
Що бе, мъжът ми каза, че е екстра водата.
Станислава не припарва вече сама до водата, от както миналата година се нагълта порядъчно.

Живе, и аз искам тен!
Иве, какво има из планините?

# 159
  • Бургас
Момичета, имам един въпрос. Нужно ли е все още колите да имат винетки за да пътуват до Ветрен/Банево? Thinking

# 160
  • Burgas
Мисля че не нали станаха квартали.

# 161
Днес съм в почивка, истинска, денят е пред мен, сама съм си вкъщи, направо не мога да повярвам. LaughingЧе и топлата вода дойде...По-късно смятам да отскоча до мола да посетя Триумф-а, че преди време си закупих много удобни танга бикини от там, та смятам да си взема още. Laughing Желаещи за компания? Ооо, Кат Laughing

Днес като дойдохме при теб, идвахме точно от там  Laughing и аз се сдобих с много красиви бански половинки оттам, както и с още един от Маркс и  Спенсър, той е цял. И двата НЕ са с прашки  Mr. Green

Кажете ми от къде да си намеря качествена хавлия за плаж, имам претенции единствено към материята, бих желала да е черна, нищо повече.

Също и красиви роклички/парео за плаж?  Thinking че в МОЛЛа само някакви големи размери М-ки и т.н.  Crossing Arms

Все пак и тази седмица не можахме да стигнем плажа ние, но другата сме там.  Heart Eyes до тогава трябва да се обзаведа с горепосочените артикули.  hahaha

Иве, планинки а?  Laughing То там въздухът действал добре, освежавал главицата,тва онова  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 162
Ахи, ти с кой беше, с новото гадже ли?
Как не сме се видяли в мола, поне щях да си спестя таксито до магазина. Mr. Green

# 163
  • На морето!
Ако Симеон е пълнолетен приемам. Mr. Green
айде сега, претенции,нали ти разказвам с колко екстри върви- басейн,пояс, лопати, кофи... как да устоиш  Mr. Green
Катка, за мен водата още е много, много студена, явно остарявам вече  Whistling

# 164
Ахи, ти с кой беше, с новото гадже ли?
Как не сме се видяли в мола, поне щях да си спестя таксито до магазина. Mr. Green

Ахаммммм  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт