БУРГАС ...

• 21 859
  • 288
  •   1
Отговори
# 165

Иве, планинки а?  Laughing То там въздухът действал добре, освежавал главицата,тва онова  Laughing Laughing Laughing Laughing

Twisted Evil Свежа ми е главицата т'ва онова .

Кате от както имах честта да се сблъскам с две змии още с пристигането, просто времето и света спряха и нищо друго не видях из планините. Освен как си събирам куфара и обратно в цивилизацията  Laughing 
    Ji  Heart Eyes
    Казвайте кога ще "правим" Океанче!?

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 23:35 от iveto_

# 166

Кате от както имах честта да се сблъскам с две змии още с пристигането, просто времето и света спряха и нищо друго не видях из планините. Освен как си събирам куфара и обратно в цивилизацията  Laughing

Мнооо кофти. Бих постъпила по същия начин, защото съм голяма бъзла. Всичко по-голямо от калинка застрашава живота ми Embarassed

# 167
  И аз съм така Кате. Беше страхотно, чист въздух, хладни нощи чак студени. Нооо голям страх брах.

# 168
  • България
  А честита ви топла вода  smile3501Все едно гледам филма "Топло"
  Малко помощ-търся пояси с дупки за крачетата.Гледах едни,с покривче,ама 30 лева.Та 60 за пояс нема дам no

Ние нямаме , но миналата година я слагах на един такъв без покривче. Ама то като влезнем по надълбоко и като натежи детенце с цялата си тежест отгоре , ми много силно й се впива м/у краченцата и й е некомфортно
А водата днес наистина си беше студена , аз по принцип още миналия месец се цамбурках , не съм от зиморничавите

# 169
iveto_   ще кажеш ли точно къде си била, че ми стана интересно  Simple Smile?

# 170
    Ji  Heart Eyes
    Казвайте кога ще "правим" Океанче!?

Аз съм за тази вечер! Laughing

# 171
  • тъгата в мен
Не е честно..Самосиндикално си организирате посещения на разни увеселителни заведения Crossing Arms

# 172
Аз не знам, по-скоро няма да мога да дойда.  Rolling Eyes Но все пак ако се организирате може в последния момент да успея.

Ужасно много ми се спи днес !

# 173
След тридневно отсъствие от къщи нещо не ми стигнаха за всичко тия почивни дни ....дори не съм ви доизчела  Embarassed

Иве, къде наистина беше

Днес е последния учебен ден, а аз съм на родителска среща  newsm78 

# 174
  • Бургас
Еми да де! Тъкмо да се запознаем с резултатите на децата от цялата година, ще бъде официално - в актовата зала на училището  Flutter

Редактирам за да се поФаля: сега ми се обади моето гардже. Завършила е с 6.00 и получила грамота за отличник на Математическата гимназия.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 10:45 от Pagocт

# 175
Не е честно..Самосиндикално си организирате посещения на разни увеселителни заведения Crossing Arms
Че кое е честно в тоя живот...
Винаги си добре дошла Simple Smile

Радост, искам мойто да прилича на твойто Wink Браво!

# 176
Pagocт ЧЕСТИТО

... ама пак не ми е ясно с какво ще се запознавам... нали имат бележник и дневник, и всеки родител нормален следи резултатите на детето си през цялата година  newsm78 освен да четат статистика м/у класове и училища как върви успеха...

... ние завършихме с 5.64  Rolling Eyes

# 177
  • Бургас
Браво на децата, и на майките им.
Все такива дипломи ви пожелавам!  bouquet

# 178
  • На морето!
Радост, Ками, такива умни деца могат да се родят само от също толкова умни майчета!  smile3521 Поздравявам ви за прекрасните резултати на малчуганите и исакме снимки с грамотата!  Сега няма ли някакъв празник за последния учебен ден?

# 179
Pagocт,Ками* -Честито ви отличници smile3501!Сега трябва да се и замислите къде ще ги водите dance за отличния успех или колко ще ви се изтърсят джопчетата Mr. GreenДа видим и ние на 23 какво ще направим newsm12 че мойта май мисли повече за плажа а не за задачките Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт