Самотно майче

• 9 022
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
 Момичета, здравейте,
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА!!!!!!!!
НЕ ЦИТИРАМ ИМЕНА, ЗА ДА НА ПРОПУСНА НЯКОЯ ОТ ВАС
С МАЙЧЕТО РЕШИХМЕ , ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕЩА НА СА НУЖНИ НА ТОЗИ ЕТАП.
ИМАМЕ ОСНОВНИТЕ   неща , А ЧАКАМЕ И КОЛЕТИ.
Искам да кажа на всички , че момичето работи  при мене и взима заплата.
За ежедневни неща има пари, храната на детето  е грижа на мене и дъщеря ми. Не плаща такса за отглеждането.
Сега след като основните неща се набавиха  може да се справи с другите
За нея основен разход е наема , топлата вода и тока, тъй като ще се отоплява на ток зимата.
Ако някоя от вас иска ежемесечно дори и по 5 лв да й дава на лични ще й дам мойта банкова сметка(това е нейно желание).Тя има основание да се притеснява да бъде писано името й и аз съм съгласна с нея и мисля, че трябва да уважиме желанието й.
Не искам никоя от вас да обидя, но понякога неволно казана дума или име може да доведе до много неприятни неща
Това е засега от  мене
На всички желая хубав ден

# 76
  • София
Нана, пиши кога можеш да минеш за дрехите. Мога и чинии да дам.

# 77
имам обувки 40,41 номер,но са предимно високи.Носех ги като ученичка,сега с бебе не са практични,но ако има нужда ще ги пратя.С дрехи не мога да помогна-152см. съм

# 78
  • София
имам обувки 40,41 номер,но са предимно високи.Носех ги като ученичка,сега с бебе не са практични,но ако има нужда ще ги пратя.С дрехи не мога да помогна-152см. съм

Ами майчето носи 38-ми номер, а и детенцето й е на година и половина  Wink

# 79
nana77, Рави, казвайте с какво мога да съм от помощ? Телевизорче намери ли се? Друго? Знаете къде да ме намерите. Прегръдки за вас и за майчето

# 80
  • София
nana77, Рави, казвайте с какво мога да съм от помощ? Телевизорче намери ли се? Друго? Знаете къде да ме намерите. Прегръдки за вас и за майчето

Не, не се е намерило. Ще ти пиша ЛС.

# 81
  • на правилното място, в точното време
Роза, скъпа, Hug  Ще ти пиша на ЛС повече инфо!  Peace

# 82
........................
Кърпа за баня за нея няма и за ръце също.
.........................

Мога да дам почти нови голяма хавлиена кърпа,с размери на плажна,както и една за ръце.Имам и покривка за маса.Всичко е в отлично състояние. Моля за адрес на лични,на който да ги изпратя като колетче.

# 83
  • София
Аз мога да дам хавлия (халат)! Използвала съм я, но си е ОК.

# 84
  • на правилното място, в точното време
Момичета, има хавлии - и големи и малки. За покривката ще питам и ще пусна адреса на ЛС Peace

# 85
Здравейте, момичета,
Нямам думи , с които да изразя благодрността си към вас, за всичките неща, които дадохте за майчето.Вече всичко има-хладилник, печка, диван, столове, маса , сушилка, креватче за детето, и още много други неща необходими за  ежедневието.
Чакаме и още няколко колета.
Както бях обещала тук ще напиша банковата сметка, за тези от вас, които имат възможност и занапред да й помагат макар и с малко.
Прокредит Банк
гр.София, кл. Люлин
BG61PRCB92301008924620
BIC PRCBBGSF
Цеца  Петкова

Хубав ден от мен

# 86
Здравеите записвам се да следя темата .Надявам се да бада полезна и аз с каквото мога.ФЕИщица писах ти на лични

# 87
За момента от дрехи за нея и обувки. Размерите й ще дам допълнително.
Кърпа за баня за нея няма и за ръце също.

И естествено, ако приемете моята идея за едно телевизорче - да купим едно.
Това е. Другото вече го има.

Допълвам се: Евентуално се появи възможност една мама да подари телевизор. Ще пиша какво е станало.

Ако телевизора все още е "висящ", аз съм готова да помогна с някаква сума, и дано съберем парички за едно прилично телевизорче ( в Техномаркет надникнах, има прилично ВЕКО до 200 лв ).

Аз съм висока, ще разгледам какво би могла да и предложа като дрехи. И без това имах намерение да пренареждам гардеробите и да селектирам това, което не се носи и да го нося в дом.

# 88
И аз ще се включа за телевизора.

# 89
Момичета, телевизор подариха на майчето.

Общи условия

Активация на акаунт