Самотно майче

• 9 022
  • 109
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Петя, нана ми се обади и каза, че в събота ще приготвят и занесат нещата. Ще видим какво ще остане за носене още, има вероятност вторник да пътувам за СФ, ще ги занеса тогава. Ще ти звънна  Peace

Очаквам да напишете от какво точно има нужда и да се включа. Peace

# 16
  • София
Петя, нана ми се обади и каза, че в събота ще приготвят и занесат нещата. Ще видим какво ще остане за носене още, има вероятност вторник да пътувам за СФ, ще ги занеса тогава. Ще ти звънна  Peace

Още не съм стигнала, защото е малко по-сложно с транспорта на креватчето и матрачето за детето. Довечера обаче съм пазарила един приятел да го закараме. Имам две торби дрехи за детето и посуда. Като занеса нещата - ще пиша пак.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 07:36 от nana77

# 17
Петя, нана ми се обади и каза, че в събота ще приготвят и занесат нещата. Ще видим какво ще остане за носене още, има вероятност вторник да пътувам за СФ, ще ги занеса тогава. Ще ти звънна  Peace

В момента има само легла за майчето и за детето , малко посуда , има дрехи мисля достаъчно, защото и в склада при мене има, много е нужен хладилник, ако някой може да помогне, от  печка също има нужда. На този етап има нужда почти от всичко .
Благодаря на Надето и на Вера от нейно име преди всичко за нещата, които донесоха

# 18
  • София
Момичета,

току що видях в Продавалника една нова печка тип Раховец с два котлона, че се продава за 85 лева. Предвид създалата се ситуация, мисля си, че можем да съберем всяка колкото може и да я купим. Какво ще кажете?

# 19
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Момичета,

току що видях в Продавалника една нова печка тип Раховец с два котлона, че се продава за 85 лева. Предвид създалата се ситуация, мисля си, че можем да съберем всяка колкото може и да я купим. Какво ще кажете?
Аз съм за!Имам 2 чисто нови чаршафа за персона и половина ,ще ги дам..и с посуда мога да помогна!

# 20
  • София
nana77 ми каза за темата. Аз съм пуснала едни тенджери в Продавалника и ще й дам две от тях. Толкова много неща имаме вкъщи, ще видя какво мога да събера. Например имаме страшно много чинии... Ще помисля и ще пиша.

# 21
  • София
И аз да се включа
nana77 ми се обади и ми каза за темата.Включваме се за сега малко скромно със лекарства от първа необходимост,защото имам тази възможност,но по-нататък каквото имаме ще помагаме.
Също така някои неща за дома ще ги пратя по nana77

# 22
  • София
аз май ще издействам и някой друг кухненски шкаф.
Въпреки,че сме в  Младост,ако се наложи нещо мъжът ми е педиатър и да помогне
Дописвам:
сушилня за съдовете
ютия(малко старичка),ама работи и е на пара
чинии,ножове,етажерка за зеленчуци
По-нататък ако се сетя нещо ще добавям.Утре nana77  ще ги вземе

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 21:13 от Madam Stasita

# 23
  • София
Взех ги  Grinning Плюс лекарства за детето и термометър

# 24
  • София
Намерих печка, момичето свали цената на 75 лева. Моля, който може да помогне с парички да я купим да ми пише на ЛС. Продавачката не е от София, но през уикенда ще дойде тук и ще я донесе.

# 25
  • Стара Загора
Nana77 Heart Eyes аз утре ще преведа парички.

# 26
  • София
Nana77 Heart Eyes аз утре ще преведа парички.

Ще се обяснявам в лИбоф на ЛС  newsm03

# 27
Здравейте мисля че и аз мога да помогна с нещичко. Имам 2 нови одеала , плюшени играчки , домакински съдове (тенджери, чинии, чаши) . Ще прегледам какво още мога да избера.
Нана ако идваш към Младост мога да ти ги дам.

# 28
  • София
Здравейте мисля че и аз мога да помогна с нещичко. Имам 2 нови одеала , плюшени играчки , домакински съдове (тенджери, чинии, чаши) . Ще прегледам какво още мога да избера.
Нана ако идваш към Младост мога да ти ги дам.

Пиши ми на ЛС адрес, телефон и т.н  Wink

# 29
Mайката има ли нужда от дрехи за нея? Мога да и помогна с чисто нови дънки и блузи който и да е размер. Мога да пратя също нови чаршафчета за детенцето. Мога да помогна и с дрешки за детето ако не са събрани достатъчно.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 17:32 от Just_VANIA

Общи условия

Активация на акаунт