Отговори
# 105
Охоооооооо, какво виждат моите очи, наша Фелинка се обадила. Добре дошла, малкия разбойник е прекрасен, да го нацелуваш от нас със Сияна. Айде и аз имам нужда от агитка, имам да махам цели 10 кг. пусто лято с тия плодове и тия ремонти и липсата на време, ейййй много ме мъчи това, че нямам никакво време. А се глася на море да ходя  hahaha hahaha hahaha банския няма да ми стане, ще вземат да ме помислят за тюлен. Няма да се оплаквам повече. Нещо народа е в отпуски явно и не пишат много много. Хайде момичета драснете по 1-2 реда и се заявете. Чакам ви.

iwanttobeamom аз съм имала подобен проблем, но не със забременяването, бях спортистка и като спрях да тренирам естествено напълнях, лелеееееее, голяма грешка, не беше много, но определено бях пълна и като се започна едно ходене по лекари и едни мъки. Хормоните ми бушуваха. За мой късмет (попаднах на добър лекар от 3 ия път)  и ги регулирах само с витамини и отслабване. До сега съм имала много такива напълнявания, отслабвания. И винаги при напълняване се появяват проблемите с хормоните. Отслабна ли няма проблем. Според мен трябва да спреш да се притесняваш на първо време за това ще стане или не, успокой се, мисли за други неща и няма да сбъркаш ако отслабнеш. Ще се чувстваш много по-добре. Нищо няма да ти коства да опиташ, а и мисля, че ще има ефект. Наша Тумпи не беше ли споменала, че така е забременяла, следствие режима? Ако може да се включи и да разкаже, че не съм сигурна много.
Оставям ви че имам адски много работа. Ще наминавам да ви наглеждам и се надявам скоро да имам повече време за вас.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички.

# 106
Добро утро! Hug
Как сте, милички?
 Hug на всички. Наминавам да видя какво правите и кой се е появил, какво е написал...
Аз съм малко офф от режима, ама.. само малко, де! И да ви кажа, въпрки че кантара показва повече кила не им се шашкам, защото хората покрай мен все ме питат как съм отслабнала и какво съм правила. Като кажа, че ям и то много виждам само  #Crazy...
Фелинче, айде скачай при нас! Нали знаеш, че и сега (докато кърмиш) можеш да започнеш с режима, но с повече блокове.
ХаясчеHug Hug Hug всички сме на тоя хал  Wink И ще се включваме отново в редиците.
iwanttobeamom, отпусни се и живей спокойно. Не засядай в ямата на недоволството, обичай мъжа до себе си и прави любов, заради самата любов - с удоволствие, а не с мисълта, че правиш бебе. Познавам доста жени, които са забременявали след като вече решат, че това няма да им се случи и се оставят на секса за удоволствие. Не скачай от леглото с мисълта "ох, дали стана сега?" Освободи съзнанието си и се наслаждавай! Желая ти успех!
Много целувки и прегръдки на всички!!!   bouquet

# 107
Благодаря ви за покрепата Hug  bouquet Наистина от другата седмица се стягам,започвам стриктно пак режима,че се отпуснах,ама имам рожден ден тази седмица и малко ще ми е трудно да съм режимна.Така че още в неделя се мятам на Симеоновската диета.А я ми кажете,сладолед може ли?много обичам лятото,да не казвам,че не мога без него Embarassed или да попитам Оги?направо ме е срам да му се обадя,че ще ме критикува.Целувки на всички!!!!! Hug

# 108
  • София, родом- Силистра
iwanttobeamom на мен Оги ми каза така може, но по рядко и задължително протеини /например месо/ , салата  и 1 сладолед. То и аз от утре няма да съм режимна защото заминавам на почивка, но като се върна започвам отначало.

# 109
Куку, тук съм, опитвам се да съм режимна, че се подрусвам и почти нямам дрехи от миналото лято, които да ми стават. Мноооооооооооооооооооооооооооооооого ме е яд. Ама ще се оправя. Явно чакам да се завърнат и мамите, та с тях ще ми е по-лесно  Whistling Whistling Whistling

Ай чао и хубав ден  Hug Hug Hug Hug Hug на всички и да сте режимни, да не се докарате като мен.

# 110
Здравейте момичета,чета ви от известно време и много ви се радвам на успехите Grinning
Преди известно време писах на Огнян Симеонов,обадил се е по време когато аз липсвам,и от тогава му пиша но не се обажда Rolling Eyes
Прочетох и за някакъв скайп "zonatabg",някой може ли да ми каже използвал ли е услугите им,защото на мен нещо не ми вдъхва доверие Rolling Eyes
Благодаря ви предварително Grinning

# 111
Не съм чувала нищо за този скайп zonatabg. Това скайп на диетолог (диетолози) ли е?
А за Огнян Симеонов по-добре му се обади по телефона - 0899 937 677.

Как сте момичета? denizaet замина на почивка вече... При вас замирисва ли на море? Simple Smile
Аз ще почивам чак през септември. Доста далеч, но предстои, а и до тогава ще имам повече време да смъкна излишните килограми.
Тази седмица от от 6 дни (до вчера) един изцяло развалих режима, а на втория развалих вечерята, но през останалите бях стриктна и днес не се очертава нищо на хоризонта, заради което да си разваля храненията.

iwanttobeamom, ЧРД на патерици. Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

# 112

Обадих му се,след седмица ще се свържем по скайп за да ми направи режима Grinning
Много се радвам,пак ще ви пиша и консултирам с вас Grinning

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 13:02 от helan

# 113
Честито!  Simple Smile

Ще кажеш как върви режимстването после.
Успех!   bouquet

# 114
Здравейте,мили мои!!!!Как сте?Как върви режимчето?Аз пак съм на линия,отново със сили да слабея(дано пак да не е за кратко Embarassed )Днес,така ми се хапваше сладоледче,ама се сдържах Sunglasses
Толкова ме хваща яд,че режимчето е толкова вкусно,лесно и ефективно,а аз пак искам да ям всички тези боклуци дето ги продават .В началото преди да разбера за Оги,исках точно такова нещо.Сега го имам,а ми се ядат сладоледчета,дюнери,пържени картофки,биричка ми се пийва...Ужас!Но няма да се подавам!Интересното е,че съм качила само 1 кг през времето ,което не бях режимна,а това беше около 3 седмици(а да знаете колко вкусни неща си хапнах Embarassed много ме е срам...след всяко хранене бях ужасно гузна....)Дрехите продължават да ми хлопат...явно мерките не са ми се променили.Та така ,момичета,хайде да се хващаме на симеоновското хоро,че има файда от него и то много.Целувки и  Hug за всички  love001

# 115
iwanttobeamom
в режимчето спокойно можеш да пиеш бира, знаеш
сладолед също. Само че комбинирай с протеини.
Виж, за картофките и дюнерите.... не бих ги препоръчала,ама хич!
И много важно нещо, недей да се чувстваш гузна. Ама напротив, доставай си възможно най-много позитивни емоции.

На мен пък лятото ми се ядат диняяя, пъъъпеш и други такива едни плодове дето трябва да изям килограми сирене за да съм режимна  Mr. Green

# 116
Здравейтееееееее Hug Искам да ви кажа,че още със ставането сутринта се чувствах просто чудесно.Имах усещането,че режимчето си казва думата и след първия ден,независимо,че се бях отпуснала 20-ина дена.Някакси тази сутрин се усещах все едно съм се свила,по-малка,по-слаба,по-лека.Прекрасно усещане ,нали?Пожелавам на всички много режимни дни,за да може не след дълго да виждаме това,което искаме в огледалото  bouquet
Пит,и аз съм същата като теб-много,ама много обичам диня и мога да ям в несвяст. Като ям диня,си избирам другите неща от менюто ми да са повече като количество,за да нямам много място в стомаха като дойде ред за десерта ми от диня,защото иначе не се сдържам Blush
Пожелавам на всички ви един хубав ,усмихнат режимен ден! Hug

# 117
Здравейте и от мен!

Може ли някой да каже например, когато се хапва сладоледче какво количество да е и какво количество протеини трябва да си набави човек за това количество сладоледче? И другото - една приятелка е била при Оги скоро и той й е казал, че половин сникърс се равнява на едно ядене, а някъде в този форум прочетох, че ако се яде половин сникърс трябва да се хапнат примерно 2 варени яйца. Какъв е вашия опит с това?

А аз нещо спрях да свалям, че и качих 1.5 кг от миналата седмица до сега, а от понеделник съм доста стриктна.  Sad

# 118
В зоната за сладолед пише - 1/4 ч.ч. в полето въглехидрати за един блок. За мен това е една топка сладолед.
За сникърса знам, че 1/2 бил равен на 2 блока въглехидрати и мазнини. Остава в добавка белтъчините. Поне така беше преди.

Ваня, ако искаш съвет от мен, увеличи блоковете и ще продължиш да сваляш. Може и друго  да направиш. Един ден си хапвай каквото ти душа иска. Просто избягай от режима за малко. По този начин се "събужда" метаболизма.
Разбира се, може и на Оги да се обадиш, за да питаш какво да правиш.
Успех!
Прекрасна седмица на всички!  Mr. Green

# 119
Пит, много ти благодаря за изчерпателния отговор. Мисля по-скоро един ден в седмицата да си го оставя като нережимен ден и ще видим какво ще стане по-нататък.  Ако до една седмица нямам някакви резултати вече ще звъня на Оги да го питам какво да правя Simple Smile

Много хубава седмица за всички и от мен и слънчево настроение!!!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт